Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiAstraZeneca će morati platiti 80 milijuna funti odšteta zbog nuspojava svojih „cjepiva“

AstraZeneca će morati platiti 80 milijuna funti odšteta zbog nuspojava svojih „cjepiva“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Trovači

Protiv AstraZenece podnesene su tužbe 35 žrtava, koje su optužile njezino „cjepivo“ protiv covida da uzrokuje rijetke komplikacije koje dovode do smrti i ozbiljnijih zdravstvenih šteta.

Kako izvještava The Telegraph, odvjetnici su podnijeli zahtjeve koji iznose desetke milijuna funti na Visokom sudu zbog komplikacija za koje kažu da su uzrokovane cjepivom, mjesecima nakon pokretanja dva testna slučaja.

Slučajevi naglašavaju ono za što se tvrdi da je vrlo rijetka nuspojava koja je povezana sa smrću najmanje 81 osobe i koja je uzrokovala ozbiljne ozljede stotinama drugih.

U tvrdnjama se navodi da je „cjepivo“, koje je razvila AstraZeneca u suradnji sa Sveučilištem u Oxfordu, “neispravno”.

„Cjepivo“ je povezano s novootkrivenim stanjem koje uzrokuje krvne ugruške koje se naziva imunotrombocitopenija i tromboza izazvana cjepivom (VITT). Otprilike u jednom od pet slučajeva pacijenti koji su dobili VITT umrli su.

Telegraph doznaje da se očekuje podnošenje još do 40 zahtjevaUkupni račun za odštetu, ako AstraZeneca izgubi, iznosi oko 80 milijuna funti, što ga čini jednim od najskupljih parnica u vezi s cjepivom ikada.

Vlada je prihvatila sve pravne radnje pokrenute protiv AstraZenece u sklopu njezinog dogovora o uvođenju programa cjepiva protiv COVID-19, koji je dobio regulatorno odobrenje krajem prosinca 2021. Proizvođači drugih cjepiva protiv Covida također su primili odštetu od Vlade.

Provjeri/dailysceptic.org

Foto naslovnice: screenshot dailysceptic.org

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

 1. u vezi sa time i ova slična vijest:

  U Njemačkoj je dosada za 467 osoba službeno priznato da su zadobile štetu od cjepljenja.
  Prema istim službenim podatcim iz njemačkog ministarstva zdravlja, dosada je ukupno 11.827 osoba podnijelo zahtjev da im se prizna da su zadobili štetu od cjepiva.

  noz.de/deutschland-welt/politik/artikel/corona-466-impfschaeden-bei-knapp-65-millionen-geimpften-46294846

  Ali od te ukupne brojke, oko 5.000 od toga zahtjevi su odbijeni, ostalih 5597 zahtjeva još nisu razmatrani. A dakle, dosada je samo za ovih 467 priznato da su zadobili štetu od cjepljenja. I oni će dobiti novčano obeštećenje.
  Cjepljeni mogu 6 mjeseci nakon cjepljenja, u nadležnoj zdravstvenoj ustanovi podnijeti zahtjev da im se prizna da su zadobili štetu od cjepljenja.
  Razlog što dosada više od pola zahtjeva još nisu razmatrani je nedostatak vještaka. Ti vještaci su “stručnjaci”, medicinari i liječnici, koji provjeravaju svaki zahtjev, svaki slučaj nuspojava i oštećenja zdrvalja dotične osobe, da li ima veze sa cjepivom.

  Svi izvještaji na portalima njemačkih ms mediji o ovome, liče jedan drugom kao jaje jajetu, tojest jedan te isti izvještaj, koji je očito pisan po nalogu Lauterbachovog ministarstva zdravlja, proslijeđen je svim ms medijima i svi su objavili u dlaku isto.
  U tim izvještajima svi najprije naglašavaju da je u Njemačkoj, cjepljeno okruglo 65 milijuna osoba, i da je dakle “samo” 467 oštećenih, i da to iznosi samo 0,00072 %.
  A ti stručnjaci, koje njemačko ministarstvo zdravlja angažira za sudske vještake, su naravno svi iz mainstreama, svi koji zastupaju narativ plandemije i lažnog cjepiva, pa zato je dosada priznato samo za 467 osoba da su zadobile štetu od cjepljenja.

  Neovisni stručnjaci, koji su kritičari plandemije i cjepljenja, uopće nemaju šanse da budu angažirani kao vještaci i da kažu svoje mišljenje.

  Broj teško oštećenih od cjepljenja u Njemačkoj je daleko, daleko viši od 467, tojest daleko viši i od ovih skoro 12.000 osoba, koje su dosada podnijele zahtjeve. Prema procjenama neovisnih stručnjaka i neovisnih aktivista, broj osoba koje su zadobile nuspojave od cjepiva je nekoliko milijuna. A broj onih koji su umrli nakon cjepljenja, se procjenjuje na više stotina tisuća.

  Ovo što radi njemačka vlada ovdje, tojest minstarstvo zdravlja, očito sve spada u “damage control”. Da se malo prizna malobrojnima, da su zadobili oštećenje od cjepiva, ali se ni plandemija ni cjepljenje naravno ne dovode u pitanje. I uvijek se hvali cjepivo.. Razlog je taj, što su izvještaji o masovnim nuspojavam i slučajevima smrti nakon cjepljena postali toliko brojni i masovni na neovisnim portalima i socijalnim mređžama, tako da vlast to više nije mogla ignorirati. Pa su se se puštali kritički izvještaji o nuspojavama cjepiva i u mainstrema medijima, ali uvijek se fino mora naglasiti da je cjepivo navodno spasilo toliko i toliko milijuna života. Što je samo po sebi potpuna besmislica. Jer je to obična hipotetička tvrdnja i ne može je nitko živ dokazati; nitko živ ne može dokazati da je cjepivo spasilo toliko i toliko ljudi, sve je čista fantazija, čista bajka, gatanje u kavu. Jer se zdravim ljudima davalo cjepivo i navodno su oni spašeni od smrti. Iako uopće nisu bili ugroženi, nisu bili oboljeli. To su činjenice. Ali tko mari za činjenice kada globalistički kult kontrolira sve.

  Ipak, i taj “damage control”, pokazuje da su oni ipak pritisnuti uza zid, i ne mogu ignorirati sve to, kao što du ranije ignorirali i odbijali svaku mogućnost da je cjepivo štetno.

 2. Inače, nedavno je njemački predsjednik Steinmeier dodjelio “bundesverdienstkreuz”- najviše njemačko odlikovanje, dvojici plandemičara: Lotharu Wieleru i Klausu Cichuteku.
  Dok neovisni aktivisti, kao Rainer Fuellmilch ovu dvojicu svrastavaju u zločince, kao i Lauterbacha, Drostena, Ugura Sahina i ostale.
  Lothar Wieler je za vrijeme plandemije bio njemački “Capak”. Ravnatelj RKI-ja (Institut Robert Koch). RKI je njemački “HZJZ”. RKI je za vrijeme plandemije, svakodnevno lagao o broju navodno oboljelih i navodno mrtvih od korone. RKI, kojemu je Gatesova zaklada još prije plandemije donirala lovu. Kao i Drostenovoj bolnici Charite u Berlinu.
  Wieler je inače veterinar.
  Cichutek je presdjednik PEI-a, Institut Paul Ehrlich. PEI je njemački “HALMED”. Dakle državna institucija, zadužena za odobravanje novih lijekova i cjepiva. PEI usko surađuje sa WHO-om. Obojica, Wieler i Cichutek su članovi WHO-a.
  Kofol “prvi pronalazač cjepiva protiv korone”, Ugur Sahin, već je prije 2 godine dobio ovaj orden.

  Ustvari je sve to njihovo dodjeljivanje ordena, potpuno bezvrijedno. Članovi jedne te iste mafije, se međusobno tapšu po leđima i međusobno jedan drugog nagrađuju.
  Kao i ono za vrijme komunizma, kada su SSSR-u ili bivšoj Jugoslaviji, članovi jedne te iste stranke, tojest jedine partije, jedan drugom dodjeljivali nagrade i ordene. Kojih su danas bezvrijedni komadi željeza i kojih se danas nitko više ne sjeća

VEZANO

najnovije