Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaTop komentarAstrofizičar Piers Corbyn „razvaljuje“ mit o klimatskim promjenama

Astrofizičar Piers Corbyn „razvaljuje“ mit o klimatskim promjenama

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Hladnokrvan i samouvjeren

S obzirom da ga mainstream mediji proglašavaju teoretičarem zavjera, možete biti sigurni da britanski astrofizičar Piers Corbyn govori potpunu istinu. A u zadnje vrijeme Corbyn podiže dosta prašine „razvaljujući“ mit o navodnim klimatskim promjenama koje je uzrokovao čovjek.

Nedavno je gostovao u emisiji RT (Russia Today), gdje je na pitanje voditelja o trenutačnom toplinskom valu i radi li se o drastičnoj promjeni klime odgovorio:

„Pa, klima se uvijek mijenjala, ali ovo nema veze s čovjekom. U stvari, predvidjeli smo da će ovog ljeta biti ekstremne vrućine u istočnoj Europi i Rusiji i to je uzrokovano određenim obrascem cirkulacije. CO2 ne remeti te obrasce, a ono što to uzrokuje je kombinacija solarne aktivnosti i stanja mjesečevih faza.“

Na ovaj odgovor uključio se uznemireni voditelj:

„Oprostite, samo trenutak! Kažete da ovo nije izazvao čovjek. Otkud izvještaj da je ovaj toplinski val ujedno i najgori u 1000 godina u Rusiji? Čovjek ima neke veze s ovim, zar ne?“

Corbyn: „Ne, nema veze. Jedina veza je da se čovjek nalazi u isto vrijeme kada i Sunce i Mjesec rade ove stvari. Vidite, vrlo slična situacija se desila prije oko 132 godine, kada je bilo isto magnetno stanje Sunce-Mjesec i bio je toplinski val u Rusiji i poplave u Pakistanu, baš kao i danas. Prethodnih nekoliko godina također su bile poplave tijekom engleskog ljeta, kao i prije 132 godine.

Ovakve stvari su diktirane Sunčevom aktivnošću na Mjesecu. Nema nikakve veze s čovjekom i oni koji ovo govore samo pokušavaju zaraditi novac.”

Voditelj: „Zar ovo nećemo vidjeti ponovo slijedeće godine?“

Corbyn: „To je vrlo interesantno pitanje. Ove stvari dolaze naglo i mi radimo po pitanju tih prognoza. Rekli smo da će biti niz vlažnih ljeta u Engleskoj, na primjer. Što smo i imali…E, sad hoće li biti serija ovih vrlo vrućih ljeta u Rusiji, ne znamo i moramo raditi na tome.

Ali uvjeravam vas da to nema veze s ugljik-dioksidom i ako prestanete voziti po Moskvi, time nećete utjecati na slijedeće ljeto.“

Voditelj: „Pa, kako to da se onda toliko znanstvenika o klimatskim promjenama ne slaže s vama. Dobivaju li oni toliko da tako nešto kažu?“

Corbyn: „Za ime Boga, pa radi se samo o lakoj zaradi!“

Izvor videa: SimunNewsRoom

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. Piers Corbyn je stariji brat ljevičarskog političara Jeremya Corbina, bivšeg čelnika britanskih laburista.
  Piers Corbyn, pametan i hrabar čovjek, jedan od rijetkih bivših političara u Britaniji i Europi, koji od početka govore istinu protiv plandemije i cjepljenja. I sudjelovao je i na nekim prosvjedima protiv plandemije u Britaniji prošle godine.
  Mainstream mediji u službi gospodara kulta, napadaju ga da je antivakser i teoretičar zavjere.
  I on je ranije bio član Laburista, pa su ga isključili iz stranke prije nekih 5-6 godina, nakon što je on na tviteru prikazao Rotschilda sa kukastim križem.

  I brata mu Jeremyja su godinama optuživali za antisemizitam, dok je bio čelnik Laburista. Jer je Jeremy Corbyn stalno kritizirao Izrael i solidarizirao se sa palestincima. 2010. je osobno boravio u Gazi i nakon toga je na nekom skupu u Britaniji rekao: “U Gazi sam vidio psihološko oštećenje, koje zadobiju stanovnici, kada su dugo pod opsadom, kao u Lenjingradu i Staljingradu”..
  Zbog toga su Corbyna napali , jer je usporedio Gazu sa Lenjingradom i Staljingradom u 2. sv. ratu, koji su bili pod opsadom Njemaca, dakle indirektno je izjednačio izraelske vlasti sa tadašnjom njemačkom okupacijskom vojskom.

VEZANO

najnovije