Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiBankarska dinastija Rothschild obećava „obnovu Ukrajine“ zbog senzibiliteta prema Zelenskome

Bankarska dinastija Rothschild obećava „obnovu Ukrajine“ zbog senzibiliteta prema Zelenskome

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Gospodari života i smrti

Prema Alexandreu de Rothschildu, izvršnom predsjedniku Rothschild & Co., ova ozloglašena bankarska dinastija obećala je sudjelovati u “obnovi Ukrajine” jer ima “meku točku” prema notorno korumpiranoj nacionalnoj vladi koju vodi Volodimir Zelenski.

Rothschild nije bio svjestan da razgovara s ruskim šaljivdžijama Vladimirom Kuznjecovom i Aleksejem Stoljarovom, profesionalno poznatim kao Vovan i Lexus, kada je govorio o planovima bankarske dinastije Rothschild u Ukrajini.

Nakon što su prethodno uspjeli prevariti ljude poput bivšeg američkog predsjednika Georgea W. Busha, američkog autora bestselera Stephena Kinga i britanskog ministra obrane Bena Wallacea, šaljivdžije su sada uspjele nadmudriti nikoga drugog do Alexandrea de Rothschilda, pra-pra-pra-praunuka osnivača zloglasne bankarske dinastije Rothschild.

Očigledno uvjeren da razgovara s ukrajinskim predsjednikom Zelenskim, Rothschild je otkrio kako on i njegovo poduzeće namjeravaju sudjelovati u “obnovi Ukrajine” u sektorima kao što su “energetika, stanogradnja i logistika”. 

Poslušajte:

Rothschild je tvrdio da njegova tvrtka djeluje u interesu ukrajinske vlade od 2017.

“Imali smo fantastičan odnos s ljudima u vašoj vladi”, dodao je.

Kako je tada izvijestio People’s Voice, ukrajinska vlada Zelenskog imenovala je Rothschilda da savjetuje svoje Ministarstvo financija 2017. u nastojanju da upravlja “srednjoročnim dužničkim obvezama”.

Rothschild je također tvrdio da on i njegovo poduzeće imaju “meku točku” prema Ukrajini, posebno usred tekućih neprijateljstava u zemlji.

I dalje mislite da se ratovi događaju sami od sebe?

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

1 KOMENTAR

  1. Ovakve “vijesti” su još jedno u nizu isprdavanja izabranih sa slijepim gojima.
    Tzv. šaljivdžije su na istu “foru” “uhvatile” nedavno i starog manipulatora Židova Žaka Atalija, zatim i bivšeg ukrajinskog “predsednika” židovskog podrijetla Porošenka, dalje globalne “lidere” Rotšildovog VEF-a: Makrona, Merkel… pa evo čujemo da su “iznenadili” i “nadmudrili” Alexandrea Rothschilda koji kroz ovu dogovorenu sprdnju, koja je ciljano procurila u medije, poručuje da će, gle čuda, bankarska dinastija Rotšild učestvovati u obnovi “Ukrajine”-Khazarije jer ima “meku točku” prema “nacionalnoj” (židovskoj) vladi Židova Zelenskog. Davno su procurila informacije da Cionistički Židovi žele, ne samo u ekonomskom smislu, nego bukvalno obnoviti “Ukrajinu”-povjesnu judejsku Khazariju i da će preko svojih marioneta ruskog i ukrajinskog “predsednika” izazvati krvavi međusobni pokolj Slavena-Rusa i Ukrajinaca, kako bi etnički očistili “Ukrajinu”-Khazariju od “slavenske stoke” radi naseljavanja Židova i obnove Khazarije. O tome najbolje svjedoči štivo Cionistički planovi za Slovene koje je svjetlost dana ugledalo prije više od 20 godina. Vele da je Ukrajina početkom devedesetih imala je preko 50 milijuna stanovnika. 2014 oko 46 milijuna. Prije cionističke specijalne operacije 2022. oko 42 milijuna, dok je danas prema nekim procjenama Ukrajina spala na nekih 28 milijuna stanovnika. To nije slučajnost, to je projekat. Dok se inscenirani rat ciljano razvlači, cionistički BlackRock u dogovoru sa Židovom Zelenskim kupuje plodnu slavensku zemlju u “Ukrajini” i planski uništena Ukrajina će očigledno biti privatizirana i na kraju obnovljena od strane najvećih bankarskih kuća u vlasništvu cionističkih Židova. Rat u Ukrajini pogoduje i planovima tzv. Velikog reseta najavljenog od strane sotoniste Klausa Schvaba koji se usput javno hvalio svojim svjetskim “liderima”: Putinom, Makronom, “gđom”Merkel…

    Zbilja ništa od aktuelnih, krupnih svjetskih dešavanja nije slučajnost…

    P.S. Nisu cionisticki-zidovski bankari gospodari zivota i smrti, nego Onaj koji je Jedini svojim uskrsnucem pobjedio smrt i On je Zivot i Gospodar smrti. Zivi bili pa vidjeli…

VEZANO

najnovije