Četvrtak, 25 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiBill Gates i WHO preplavit će Afriku milijunima „cjepiva“ protiv malarije zbog...

Bill Gates i WHO preplavit će Afriku milijunima „cjepiva“ protiv malarije zbog „klimatskih promjena“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Spasitelji

Organizacija Billa Gatesa u partnerstvu je sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom (WHO) kako bi Afriku preplavili milijunima doza kontroverznih cjepiva protiv malarije.

Gatesov Globalni savez za cjepiva i imunizaciju (GAVI) radi sa WHO-om na raspoređivanju 18 milijuna doza opasnih injekcija u 12 afričkih zemalja.

Napore je najavio direktor WHO-a Tedros Adhanom tijekom konferencije za novinare ovog tjedna, kada je ustvrdio da su “klimatske promjene” krive za širenje malarije Afrikom.

Međutim, stručnjaci već neko vrijeme upozoravaju da se navodni “lijek” za malariju čini opasnijim od same bolesti.

Malarija doista hara afričkim kontinentom, a prijavljeno je da je krivac za godišnju smrt oko pola milijuna djece u subsaharskoj Africi.

Prije sredine 20. stoljeća bilo je malo medicinskih sredstava za borbu protiv infestacija parazitima, osim poboljšanja sanitarnih uvjeta i životnog standarda.

Danas postoji nekoliko lijekova koji sprječavaju i liječe malariju, ali ne stvaraju sterilizirajući imunitet na bolest.

Jedino “cjepivo” protiv malarije koje je dosad uvedeno je injekcija pod nazivom Mosquirix (RTS,S/AS01), koju proizvodi veliki farmaceutski div GSK.

Mosquirix ne samo da ne pruža sterilizirajući imunitet, već zahtijeva 4 odvojena cijepljenja, a njegovi navodni preventivni učinci traju samo nekoliko mjeseci. Osim toga, lijek nije samo naizgled bezvrijedan, već je i jedinstveno opasan, kao što navodi The Dossier.

Najveća ispitivanja Mosquirixa dala su šokantno loše rezultate, pri čemu je kohorta cjepiva imala mnogo lošije rezultate od placebo skupine.

Cijepljena skupina pokazala je deset puta veći rizik od meningitisa i cerebralne malarije, te udvostručen rizik od smrti u usporedbi s placebo skupinom.

Čak i ako cjepiva “uspiju”, ne postižu nikakvu privremenu ili dugoročnu sterilizirajuću imunost ili značajnu djelotvornu korist, tako da ni na koji način ne bi smanjila stvarni teret bolesti.

Unatoč tome, WHO je dao svoje odobrenje za opasno cjepivo, preporučujući ga za rizičnu mladež. Web stranica WHO-a također tvrdi, bez dokaza, da će na svakih 200 primijenjenih cjepiva protiv malarije, jedan djetetov život biti spašen ubodima.

Prošle je godine UNICEF dodijelio GSK-u (koji je, opet, trenutno jedini dobavljač cjepiva protiv malarije) ugovor vrijedan 170 milijuna dolara za 18 milijuna doza svojih injekcija protiv malarije (9,44 dolara po dozi).

Sada su Gates i njegova organizacija GAVI objavili bijelu knjigu s detaljima svoje mape puta za postavljanje ovih uboda. Oni žele uspostaviti sustav u kojem se 80-100 milijuna injekcija godišnje ubrizgava u ruke djece subsaharske Afrike do 2030. godine.

To bi stvorilo industriju cjepiva protiv malarije u Africi koja je spremna zaraditi blizu milijardu dolara godišnje, iako nema dokaza da ove injekcije djeluju na sprječavanje malarije.

Provjeri/slaynews.com

Foto naslovnice: screenshot slaynes.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. i ovdje se vidi da je sve uvijek u krugu , u mreži jedne te iste mafije:

  – generalni direktor GAVI-ja, Seth Berkley, stari mafijaš kulta, prije nego što je došao na ovu funkciju, ranije je godinama radio za → Fondaciju Rockefeller , također na ovom polju cjepljenja i epidemija. Pored toga, on je član → CRF-a (vijeće za vanjske odnose),. Berkley je bio ove godine i na skupu → WEF-a u Davosu i na skupu MSC-a u Muenchenu u veljači, kao i šef mu gates

  – predsjednik upravnog odbora GAVI-ja, Jose Manuel Barrosso, također stara okorjela kriminalčina, bivši predsjednik → Europske komisije u 2 mandata (2004-2014). Nakon što mu je istekao 2. mandat, gazde su ga za nagradu uhljebile u → Goldman Saksu.. Član glavnog odbora → grupe Bilderberg i člana savjetničkog odbora → Chathama Housea.
  CH (ili Kraljesvki instut za međunarodne odnose) je britanski pajdaški think tank,,. onog glavnog mafijaškog thik tanka → CFR-a u New Yorku. Baroso je također bio u siječnju na skupu →WEf.a u Davosu.

  prije Barosa na toj funkciji u GAVIju bila je → Ngozi Okonjo-Iweala. Nigerijanka, također već okorjela lupežica, dresirana u mreži kulta. Onda je ona dobila novu funkciju, generalna direktorica → WTO-a (Svjetske trgovinske organizacije). I ona je bila na skupu WEF.-a u Davosu, te lani i ove godine na skupu → Bilderberga. Članica brojnih mafijaških organizacija kulta, među kojima su glavne; → Fondacija Rockefeller i → Carnegie Endowment for International Peace (CEIP). CEIP je 2. najvažniji think tank iz mreže kulta, nakon CFR-a.

  GAVI je osnovan 2000. godine i to baš na skupu WEF-a u Davosu (gle čuda). Mnogobrojni članovi GAVI-ja su iz vlada raznih država, te; WHO, UNICEF, Svjetska banka, Zaklada Billa i Melinde Gates, razni NGO-ovi, zdravstvene ustanove, kaoi farmacetski koncerni, koji proizvode cjepiva. Sjedište GAVI-ja, kao i WHO-a, i BIS-a, je u umjetnoj državici Švicarskoj, koja je ustvari i stvorena davno prije mnogo stoljeća u tu svrhu, da bude kao nekakav čuvar riznice za svjetsku mafiju globalnog kulta. GAVI je od švicarske vlade dobio imunitet (dakle ne može biti kažnjeno progonjen), kao i potpuno oslobođenje od plaćanja poreza.

  – Catherine Russell – je izvršna direktorica mafijaške podorganizacije UNICEF-a. Bila i na skupu WEF-a u Davosu i na skupu MSC-a u Muenchenu. Ranije je imala nekoliko manjih funkcija u američkoj vladi. Njen muž → Thomas E. Donilon koji je bio savjetnik za nacionalnu sigurnost u Obaminoj vladi, je poznati globalistički aktivist, član glavnog odbora → grupe Bilderberg.

  GSK (=Glaxo Smith Kline), veliki briranski farmaceutski koncern, koji pripada velikim koncernima farmakomafije iz mreže kulta. Direktorica Emma Walmsley je sudjelovala na skupu → Bilderberga,.

  najveći sponori za GAVI su vlada Velike Britanije, Gatesova zaklada, te SAD, Njemačka i Norveška, a na toj listi 55 sponzora GAVI-ja je i RUSIJA na 17. mjestu koja, je u periodu od 2016.- do 2020. dala 28 milijuna dolara za GAVI. Navodno, nezavisna Rusija, koja se navodno bori protiv elite i NWO-a (da pukneš od smijeha…)

  službena lista donatora ovdje na vikipediji:

  https://en.wikipedia.org/wiki/GAVI#Sponsors

VEZANO

najnovije