Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiBill Gates ulaže 4,7 milijuna dolara u maske za prikupljanje podataka o...

Bill Gates ulaže 4,7 milijuna dolara u maske za prikupljanje podataka o stoci

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

ZELP

Zaklada Bill & Melinda Gates ovog je mjeseca dodijelila potporu od 4,8 milijuna dolara tvrtki koja prodaje “pametne” maske za lice za krave.

ZELP, što je kratica za Zero Emissions Livestock Project, tvrdi da će njegova tehnologija maske umjetne inteligencije (AI) za stoku smanjiti emisije metana, koji se smatra glavnim stakleničkim plinom, i na taj način obuzdati klimatske promjene (?!).

Naime, krave i ostali preživači ispuštaju metan u procesu probave hrane.

Maska se okreće oko glave krave i hvata plin metan koji životinja izdahne, oksidira ga i zatim ispušta u zrak kao ugljični dioksid i vodenu paru, navodi ZELP.

Također ima senzore koji kontinuirano prikupljaju milijune podataka o životinjama koje obrađuju algoritmi strojnog učenja.

“Naša umjetna inteligencija osposobljena je za otkrivanje vrućine, označavanje uvjeta dobrobiti i prepoznavanje najučinkovitijih životinja s visokom razinom točnosti”rekli su iz ZELP-a.

Ali kritičari, uključujući farmera treće generacije Howarda Vliegera, rekli su da je pothvat koji financira Gates nelogičan i vođen pohlepom.

Vlieger, koji savjetuje uzgajivače usjeva i stoke diljem SAD-a, rekao je: “Ovo biste dobili kada biste spojili pohlepu i glupost.”

Komentirajući vijest, Will Harris – četvrta generacija regenerativnog farmera koji vodi svoju obiteljsku farmu White Oak Pastures, rekao je za The Defender sve što je mogao reći bilo je: “Ovo je sigurno prijevara.”

Critical Sway, istraživač i istražitelj, tweetao je: “Ovo niste mogli izmisliti. … Živimo u smiješnim vremenima moji prijatelji.”

ZELP koji surađuje s poljoprivrednim divom Cargill zarađuje iznajmljivanjem pametnih maski poljoprivrednicima i prodajom kredita za kompenzaciju ugljika, rekao je Critical Sway.

“Povijest će pokazati da će velika većina takozvanih ekološki korisnih projekata poput ovog učiniti da Bernie Madoff izgleda kao oltarnik”, rekao je Vlieger.

Madoff, čije je ime postalo sinonim za financijsku prijevaru, stoji iza Ponzijeve sheme vrijedne 20 milijardi dolara koju je CNN nazvao najvećom financijskom prijevarom u povijesti.

Pametne maske za krave nisu prvi tehnološko „poboljšanje“ koji donosi novac koji je Gates pokušao primijeniti na prirodni problem.

Prošle godine milijarder se udružio sa Samsungom u pokušaju da naprave WC koji bi ljudski izmet pretvarao u pepeo.

Gates je nedavno ustvrdio da su njegove genetski izmijenjene sjemenke neophodne za rješavanje gladi u svijetu jer klimatske promjene mijenjaju uvjete uzgoja.

On također promiče digitalnu poljoprivredu vođenu umjetnom inteligencijom koja se oslanja na monokulture velikih razmjera i “u osnovi je poljoprivreda pod nadzorom“, prema ekološkoj aktivistici dr.sc. Vandani Shivi.

Tehnologija tjera poljoprivrednike “da postanu ovisni o kemikalijama i kemijskim gnojivima” koji štete planetu i ljudima, a istovremeno smanjuju prirodnu biološku raznolikost, rekla je Shiva.

Shiva je rekla da Gatesova rješenja zanemaruju očite prirodne lijekove za ekološke probleme, poput regenerativne poljoprivredne prakse upravljane ispaše i prirodnog obogaćivanja tla.

Provjeri/technocracy.news

Foto naslovnice: screenshot technocracy.news

P O D I J E L I !

Provjeri

5 KOMENTARI

 1. Organizatori plandemije se očito još ne mire sa krajem plandemije…

  Neki zapadni mainstream mediji objavili su da se iz Indije širi novi soj korona virusa, tojest podvarijanta omikrona, stručnog imena XBB.1.16.
  Nadjenuli su joj ime Arcturus,- po najsvjetlijoj zvijezdi sjeverne hemisfere.
  Navodno su u Indiji slučajevi “zaraženih” skočili za 281 %, a i broj navodnih smrtnih slučajeva je porastao za 17%.

  To je preko twitera objavio indijski “stručnjak” Vipin Vashishta, liječnik u bolnici Mangla Hospital and Research Center u gradu Bijnor i ČLAN SKUPINE WHO-a ZA CJEPLJENJE.

  On je objavio poruku slijedećeg sadržaja:

  “New XBB.1.16 aka #Arcturus variant has now been detected in at least 12 countries.

  Highest cases in India followed by the US, Brunei, Singapore and the UK.

  In India, there is a 281% increase in cases 17% increase in deaths over the past 14 days.”

  Pa je onda dodao: “Sve oči trebaju biti uprte u Indiju! Ako XBB.1.16 alias #Arcturus, uspije probiti robusni imunitet stanovništva Indije, koje se uspješno oduprlo varijantama kao BA.2.75, BA.5, BQs, XBB.1.5, onda se cijeli svijet mora zabrinuti!”

  Ta nova podvarijanta XBB.1.16. je, kažu “stručnjaci” iz WHO-a, rekombinacija dvaju podvarijanti omikrona. XBB potječe od varijanti BA.2.10 i BA.2.75. XBB i XBB.1.5 već od ranije dominiraju u SAD-u i potisnule su ove BA.2.10 i BA.2.75. Također i u Njemačkoj, prema podatcima “stručnjaka ” iz državnog RKI-ja, XBB-ovci su i tamo rasturili i potisli ove stare varijante B.A.-ovaca i već su sa 56% preuzeli vladavinu nad lažno testiranima, pardon, zaraženima. A također su se već raširili u Singapuru,. Australiji, Japanu, Južnoj Koreji, Italiji, Danskoj, Austriji i Bruneiu.. Hm, dakle skoro u sve jako procjepljenim državama.

  Nova varijanta XBB.1.6 ili Arcturus, upozoravaju “stručnjaci”, ima “zabrinjavajuće osobine”. Naime “Arcturus”, raspolaže sa još više mutacija spike proteina, koji imaju potencijal da ZAOBIĐU IMUNSKU ODBRANU CJEPLJENIH I PREBOLJELIH OD KORONE. Nova varijanta XBB.1.6, Arcturus, kažu “stručnjaci” za 140% brže raste, i JOŠ JE BRŽA I ZARAZNIJA nego XBB 1.5., koja je dosada bila najbrže šireća varijanta.

  najvažnije stvari sam istakao velikim slovima:
  Dakle: indijski liječnik i “stručnjak”, koji je uz to, sasvim slučajno i ČLAN SKUPINE WHO-a ZA CJEPLJENJE je objavio alamarantnu poruku na twiteru. I kaže se, da je nova podvarijanta u stanju da ZAOBIĐE IMUNSKU ODBRANU CJEPLJENIH I PREBOLJELIH OD KORONE.
  I da je za 140% BRŽA I ZARAZNIJA od dosadašnje kofol najbrže varijante.
  Svakom je jasno, što je cilj.
  Iako im ni dosadašnje stalne izmišljotine varijanti i podvarijanti sa tim raznim šiframa BA2, BA2, XBB, XBB1 XBB1.1….ĐPĆŠĆLJx^y°…tko će ga znati, nisu uspjele, oni pokušavaju i dalje.

 2. ZELP je projekt psihopatskih, degeneričnih, okultnih luđaka iz kulta

  Partneri i sponzori ZELP-a su 3 velike korporacije proizvođača hrane:

  Cargill (koji , kako se tvrdi, faktički ima monopol na proizvodnju namirnica u SAD-u), Danone Manifesto Ventures i abp food group
  pa onda Europska komisija,
  pa danski farmaceutski koncern Novo Holdings,.
  pa EIT Food, inicijativa European Institute of Innovation & Technology (EIT). To je službena institucija EU-a,
  pa britanski Royal Colleg of Art i
  UK RI- UK Research and Innovation- državana britansk agencija za inovacije u znanosti

  medijski partneri ZELP-a su perjanice propagandnih medija kulta: BBC, The Independent, Bloomberg, NBC, Wall Street Journal, pa elitni kompjuterski američki magazin Wired, pa “stručni časopis” Farmers Weekly… i na kraju, ovo je realna satira; avionska kompanija British airways

  …čiji samo 1 zrakoplov vjerojatno ispusti više plinova nego tisuće krava

VEZANO

najnovije