Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiBiološki muškarac po prvi put pobjednik natjecanja za Miss Amerike

Biološki muškarac po prvi put pobjednik natjecanja za Miss Amerike

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Vrhunac idiotizma

Biološki tinejdžer Brian Nguyen postao je prva transrodna osoba koja je osvojila titulu na natjecanju ljepote u “Miss Greater Derry 2023” u New Hampshireu, koji je dio serije izbora ljepote Miss Amerike.

19-godišnji muškarac, koji je inače bio dvostruko veći od ostalih natjecateljica, pobijedio je na izboru “Miss Greater Derry 2023” u New Hampshireu, koji je dio serije izbora ljepote Miss Amerike.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brían Nguyen (@missgreaterderrynh)

Usprkos nedavnoj sudskoj presudi koja je potvrdila da se transrodne natjecateljice mogu isključiti iz natjecanja bez kazne, organizatori Miss Amerike očito nisu imali problema s biološkim muškarcem koji se natječe u ženskoj konkurenciji.

Ovo je još jedan pokazatelj da aktivisti namjeravaju „normalizirati“ narušavanje prostora koji su tradicionalno rezervirani za žene.

Nedavno je Bidenova administracija pozvala jednu od ekstremnijih aktivistica u Bijelu kuću kako bi razgovarali o normalizaciji žena koje imaju „izbočine“.

Transrodni sportaši dominiraju sportskim natjecanjima, što potiče pritužbe bioloških žena koje opetovano gube od fizički nadmoćnijih natjecatelja.

Briga o sigurnosti također postaje sve važnija. Nedavno je biološki muški transrodni odbojkaš ozlijedio srednjoškolku opakim smečom.

Ragbi lige su zabranile biološkim muškarcima da se natječu protiv žena.

Očito je da natjecanja ljepote ne predstavljaju sigurnosni rizik kao sport, ali svakako predstavlja daljnje zadiranje u tradicionalno ženska natjecanja.

Sve dok se transrodni natjecatelji budu nagrađivali, ovakvo će se ponašanje nastaviti.

Provjeri/outkick.com

Foto naslovnice: instagram Brian Nguyen

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije