Ponedjeljak, 22 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiBivša glumica Jane Fonda poziva na UBOJSTVO pro-life kršćana

Bivša glumica Jane Fonda poziva na UBOJSTVO pro-life kršćana

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Poremećena Jane

U danima koji su prethodili ubojitom divljanju transrodne osobe Audrey Hale u The Covenant School u Nashvilleu, propala glumica i ljevičarska aktivistica Jane Fonda pojavila se na The Viewu kako bi izrazila svoju želju da svi pro-life kršćani budu likvidirani.

Segment, koji možete pogledati u nastavku, prikazuje Fondu kako sudjeluje u panelu dnevnog talk showa koji gotovo nitko ne gleda. Uvjerite se sami kako Jane Fonda priznaje svijetu da misli da je nasilje rješenje za njezine političke protivnike.

“Iskusili smo mnoga desetljeća da imamo slobodu odlučivanja nad svojim tijelom, da smo bili u mogućnosti odrediti kada ćemo i koliko djece imati. Znamo kakav je to osjećaj. Znamo što je to učinilo za naše živote. Ne vraćamo se. Nije me briga kakvi su zakoni: mi se ne vraćamo”, izjavila je Fonda uz glasno i burno klicanje ženske publike.

„Nećemo to učiniti. Borit ćemo se”, dodala je dok se pljeskanje nastavljalo.

Zatim se Joy Behar ubacila pitanjem: “Osim marširanja i prosvjeda, što još predlažete?” – upitala je Behar Fondu.

“Pa, uključuje ubojstvo”, odgovorila je Fonda.

“Što si rekla?”, upitala je jedna od gošći.

“Ubojstvo”, pojasnila je Fonda.

Gošća je tada pokušala govoriti u Fondino ime, rekavši da se ona “samo šali”, na što se Fonda zatim nasmiješila i podigla svoje lice uništeno plastičnim operacijama kao da sugerira da se ona zapravo ne šali i stvarno želi ubiti one koji žele zaštititi nerođene ljude od ubojstva u maternici.

Uznemirujuća je činjenica da su ove izjave dane samo nekoliko dana prije ubilačkog pohoda poremećene transrodne osobe u školi punoj pro-life kršćana. Možda je Hale bila inspirirana ovim govorom Jane Fonde?

Kao što ste mogli primijetiti, čak je i Behar bila zapanjena Fondinim priznanjem, upozoravajući da bi se to moglo iskoristiti od strane onih koji to ne podržavaju. Tko uopće može i podržavati ovu hrpu poremećenih ubojica beba koji ne mogu obuzdati svoju mržnju prema nerođenima?

Evidentno je da su Jane Fonda i njoj slične spodobe samo propagandne medijske kurve, koje bi mogle vrlo lako postati žrtve upravo onoga što same propagiraju. Bez obzira koliko se trudili, ovakvo razmišljanje koje propagiraju neće nikada biti prihvaćeno ili normalizirano.

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: web screenshot

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

 1. još 60-ih i 70-ih bila poznata kao radikalna ljevičarka i feminstkinja..
  i još je tada podržavala šarenu LGBTŠĆDŽ družinu, kada su u svojoj kratici još otvoreno imali i slovo P (zna se za koga)

  dakle kofol ljevičarka kasnije se udala, u 3. ili 4. braku za poznatog milijardera , fanatičnog eugeničara i kilantropa- Teda Turnera, od kojeg se kasnije rastavila. i naravno da je dobila ogromnu lovu na razvodu, i samo od toga je milijunašica..

  i danas podržava LGBTĆŽĐ družinu i donira im love, podržava globalističku religiju klime i pobačaj, i sve ostalo “napredno”
  bivša ateistkinja je početkom 2000-ih postala kršćanka, ali ona napredna, progresivna, u onoj napredno-progresivnoj elitnoj protestantskoj prdež-zajednici “born again, (ili tako se nekako zovu), u kojoj je postao član i bivši alkoholičar i masovni zločinac, George W. Bush

  njena majka, (2. supruga njenog poznatog oca, holivudske zvijezde Henry Fonde), je imala 9 pobačaja i kasnije počinila samoubojstvo..
  danas 86-godišnja babuskara Jane Fonda ima rak dojke, kojeg je imal odavno, pa se opet povratio, plus što je dobila još jedand rugi rak, limfni rak ili tako nekako slično

VEZANO

najnovije