Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiBivši američki kongresmen Ron Paul: „Novi svjetski poredak započeo je svoj udar...

Bivši američki kongresmen Ron Paul: „Novi svjetski poredak započeo je svoj udar na Ameriku ubojstvom J.F. Kennedyja

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Since 1963.

Bivši američki kongresmen Ron Paul izjavio je da je „Novi svjetski poredak“ započeo svoj državni udar na Ameriku kada je CIA ubila JFK-a 1963. godine.

Tijekom pojavljivanja u podcastu Tim Pool ovog tjedna, zastupnik Paul je prozvao nekoliko sadašnjih članova Kongresa koji nemaju znanja o Ustavu SAD-a, niti su mu odani.

Na kraju je istaknuo da je JFK-a ubila CIA i da je taj trenutak početak globalističkog preuzimanja SAD-a.

Kako izvještava The Daily Caller:

„Ron Paul rekao Timu Poolu da je JFK ‘ubila naša vlada’

Bivši republikanski predsjednički kandidat Ron Paul ustvrdio je tijekom intervjua u utorak s političkim komentatorom Timom Poolom, da je Johna F. Kennedya ‘ubila naša vlada’

Paul se pojavio u Poolovoj emisiji, ‘Timcast IRL’, za opsežan intervju o aktualnim događajima, ekonomiji i ratu. Pool je u emisiji pitao Paula o mogućnosti ulaska Amerike u Treći svjetski rat protiv Rusije.

‘Tvrdim da smo usred toga i da idemo naprijed, da je revolucija vođena, da je došlo do državnog udara, nemamo nikakve sličnosti s vladom koja vjeruje u Republiku, mi nemamo pošten novac, nemamo integritet’, rekao je Paul.

‘Ali vjerujem da je došlo do državnog udara, i da je država preuzeta, i to baš 22. studenog 1963. To je bio dan kada je Kennedyja ubila naša vlada, znate CIA.’”

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije