Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upBivši britanski premijer Tony Blair: “Moramo znati tko je cijepljen, a tko...

Bivši britanski premijer Tony Blair: “Moramo znati tko je cijepljen, a tko nije”

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

NE odustaju…

Tijekom rasprave WEF-a ranije ove godine, bivši britanski premijer i istaknuti član globalističkog kulta, Tony Blair, poručio je: “Moramo znati tko je cijepljen, a tko nije.”

U raspravi na Svjetskom ekonomskom forumu o suzbijanju sljedeće velike epidemije virusne bolesti, bivši premijer je rekao da sve zemlje trebaju “odgovarajuću digitalnu infrastrukturu” kako bi identificirale tko je primio cjepiva.

Razgovor se temeljio na načelu da „sigurna cjepiva stvorena u roku od 100 dana od izbijanja mogu zaštititi zemlje od ekonomske i društvene štete izazvane izolacijom uvedenom tijekom pandemije koronavirusa“.

Blair je rekao:

“Na kraju su vam potrebni podaci: morate znati tko je cijepljen, a tko nije.

Neka od cjepiva koja će doći na red, bit će višestruka. Dakle, za cjepiva morate imati – iz razloga vezanih uz zdravstvenu skrb općenito, ali svakako za pandemije – odgovarajuću digitalnu infrastrukturu, a većina zemalja to nema.”

Blair je rekao da je “digitalizacija u zdravstvu jedna od velikih promjena i da treba pomoći zemljama da razviju nacionalnu digitalnu infrastrukturu koja će im trebati s ovim novim cjepivima”.

Inače, zanimljivo je napomenuti da se Tony Blair 2007. godine “preobratio” na katoličanstvo, ubrzo nakon što je napustio Downing Street, prešavši iz anglikanske crkve u katoličku…

Vrlo su znakovite njegove riječi s konferencije za novinare u talijanskom Riminiju, gdje je poručio kako Crkva može pomoći u ostvarenju globalističkih ciljeva:

“Sjećam se kada smo klimatske promjene i globalno siromaštvo stavili na dnevni red G8 u Gleneaglesu 2005., među političarima je vladala velika uznemirenost, zabrinuti zbog zahtjeva koji su im postavljeni.

Ali njihov je teret olakšan katoličkom crkvom koja je dala tako čvrstu i jasnu podršku.

U traženju ovog puta istine, osvijetljenog Božjom ljubavlju i popločanog Božjom milošću, crkva može biti uporan duhovni glas koji globalizaciju čini našim slugom, a ne gospodarom.”

Stvari su jasne… prepoznajete li obrise neprijatelja?

Provjeri/thepeoplesvoice.tv/theguardian.com

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

2 KOMENTARI

 1. padanje i umiranje se nastavlja….

  bivši nizozemski reprezentativac Bas Dost, srušio se prije nekoliko tjedana, na utakmici nizozemskog prvenstva… morali su mu davati umjetno disanje i hitna ga je odvezla u bolnicu, gdje mu je ustanovljen miokarditis

  miokarditis- jedna od najčešćih nuspojava cjepiva

  index.hr/sport/clanak/poznat-je-razlog-zbog-kojeg-je-bivsi-nizozemski-reprezentativac-kolabirao-na-terenu/2509368.aspx

  ——————–

  prije 10-ak, dana, 16-godišnja njemačka gimnastičarka umrla “iznenada i neočkeivano”

  avaz.ba/sport/ostali-sportovi/869042/tragedija-u-njemackoj-gimnasticarka-preminula-u-16-godini
  ——————————————————–

  prije 2 dana:

  Agyemang Diawusie – ganski igrač njemačkog trećeligaša Jahn Regensburg, i bivši igrač RB Leipziga, umro “iznenada i neočekivano” sa 25 godina..
  U saopćenju kluba, rekli da je umro “prirodnom smrću”

  dailymail.co.uk/sport/football/article-12801405/German-division-Jahn-Regensburg-announce-tragic-death-former-youth-international-Agyemang-Diawusie-aged-25.html

VEZANO

najnovije