Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiBivši nogometaš Auxerrea tuži laboratorij Pfizer BioNTech i Francuski nogometni savez zbog...

Bivši nogometaš Auxerrea tuži laboratorij Pfizer BioNTech i Francuski nogometni savez zbog „cjepiva“ koja su mu okončala karijeru

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Tijelo prestalo funkcionirati

Prema informacijama koje donosi France Bleu, bivši igrač Auxerrea i Stade Lavalloisa François-Xavier Fumu Tamuzo podignuo je sudsku tužbu protiv laboratorija Pfizer i BioNTech, te Francuskog nogometnog saveza, jer je bio prisiljen prekinuti nogometnu karijeru sredinom travnja pod sumnjom da postoji veza između njegovih ozljeda i cjepiva koje je praktički bio prisiljen uzeti.

Tamuzo kaže „nisam protiv cjepiva, nisam teoretičar zavjere, ali želio bih razumjeti zašto je moje tijelo prestalo funkcionirati.” Naime, 18. travnja ove godine objavio je kraj svoje karijere, uslijed mnoštva ozljeda s kojima se morao suočiti od svog dolaska u ljeto 2021. godine. Nogometaš je odlučio krenuti u akciju.

Prvo ročište će se održati 2. srpnja na sudu u Parizu, na kojem će se odlučiti hoće li se zatražiti vještačenje za utvrđivanje uzročno-posljedične veze između cjepiva i njegovih ozljeda.

François-Xavier Fumu Tamuzo je 30. srpnja 2021. prvi put cijepljen dozom Pfizera, a drugu dozu je primio mjesec dana kasnije, 23. kolovoza. Upravo tada su, kaže nogometaš, počeli njegovi zdravstveni problemi. Do tada potpuno zdrav veznjak počeo je patiti od bolova u lijevom koljenu, a zatim od tendinopatije u listopadu 2021. godine.

Nekoliko mjeseci kasnije, u ožujku 2022. godine, dogodilo mu se puknuće Ahilove tetive, netom nakon što je primio i treću dozu cjepiva. „Sumnja je stoga u ovom slučaju potpuno opravdana“, smatra Éric Lanzarone, odvjetnik François-Xaviera Fumu Tamuza, specijalist za javno i zdravstveno pravo, član odvjetničke komore Marseillea.

Dvije godine moj klijent je u medicinskom lutanju i nitko nije sumnjao u štetne učinke cjepiva. Iako znamo da postoje i danas, nitko to ne može poreći. I postupno, kako su te zabrinutosti rasle, François-Xavier je otišao konzultirati specijaliste interne medicine i imunologa-infektologa koji su na kraju izrazili tu sumnju. Tužba se mora podići”, rekao je Lanzarone.

Ukupno su tužena četiri subjekta: Pfizer-Njemačka i BioNTech kao dizajneri cjepiva, Pfizer-France kao dobavljač i Francuski nogometni savez (FFF).

“U vrijeme kada je François-Xavier Fumu Tamuzo cijepljen (srpanj 2021.), cijepljenje nije bilo obavezno. Kasnije će to postati obavezno za profesionalne nogometaše. Smatram da FFF ima odgovornost u ovoj priči. Savez je izgradio zdravstveni protokol čak i prije uvođenja zakona“, nastavlja Lanzarone.

Život François-Xaviera Fumu Tamuza, sada već bivšeg nogometaša, značajno se promijenio. “Dugo hodanje je jedva podnošljivo, trčanje mi je nemoguće. Kad se želim pokrenuti, na primjer popeti se uz stepenice ili ići niz stepenice, bolovi su jaki”, svjedoči Tamuza.

Bivši veznjak zahtijeva barem financijsku naknadu i razmatra kako nastaviti karijeru u nogometu. Nedavno se sastao s čelnicima Stade Lavalloisa kako bi razgovarali o budućnosti. “Želio sam ponuditi svoje usluge skautskoj službi kluba i tada sam smatrao da su prilično naklonjeni toj ideji. Nažalost, nekoliko tjedana kasnije, dobio sam preko svog odvjetnika odbijenicu od predsjednika. Okrećem se drugim mogućnostima, ne odustajem…“

Provjeri/www.francebleu.fr

Foto naslovnice: screenshot www.francebleu.fr

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. Kako se mafija sama otkriva….

  Britanski farmacuetski koncern GlaxoSmithKline(GSK ) podigao je tužbu protiv “njemačkog” koncerna Biontecha (ustvari su većinski vlasnici Gates i kompanija iz SAD-a) i njegovog partnera, američkog koncerna Pfizera.

  GSK optužuje Biontech i Pfizer, da su mu ukrali patent na proizvodnju RNK cjepiva. Jer, kaže se, da je GSK izumio i razvio taj postupak za RNK još 10 GODINA PRIJE IZBIJANJA PLANDEMIJE.

  finance.yahoo.com/news/glaxosmithkline-sues-pfizer-biontech-over-133944094.html

  Dakle, ovdje mafija opet još jednom faktički priznaje da je sve bilo prevara sa lažnom pandemijom i lažnom bolešću “kovid”.
  Jer su još prije 10 godina faktički imali spremno RNK cjepivo u ladici..

  Također i lani, kada je objavljeno da su dobitnici Nobelove nagrade za medicinu, Drew Weissman i Katalin Kariko- također je faktički nehotice priznato- da je postupak za proizvodnju RNK cjepiva bio odavno poznat. Weissman i Kariko dobili su Nobelovu nagradu za ono što su otkrili još prije 15-ak godina, dakle metodu stvaranja umjetnog RNK. I u tadašnjim hvalospjevnim komentarima o ovo dvoje znasttvenika u mainstrema medijima, faktički se priznaje prevara.

  Jer tamo se keže da su oni godinama radili na tome, kako napraviti umjetni RNK i onda kada se taj sintetički RNK ubrizga u organizam, KAKO DA TAJ SINTETIČKI RNK PREVARI, KAKO DA IZIGRA IMUNSKI SISTEM ORGANIZMA, tako da obrambene stanice imunskog sistema ne unište taj ubrizgani umjetni RNK. Jer, kaže se u tim člancima, da je glavni problem za dvoje znastevnik u njihovim eksperimentima, godinama bio taj, što bi obrambene stanice imunskog sistema tretirale taj ubrizgani sintetički RNK, kao uljeza, kao svakog vanjskog uzročnika bolesti i uništavale ga. I onda su dakle tragali, kako zeznuti imunski sistem da ne prepozna umjetni RNK i uspjeli su. I onda, kada se taj umjetni, sintetički RNK ubrizga, da ga obramben stanice imunskog sistema više ne mogu preopoznati kao stranog uljeza i onda taj RNK pravi rusvaj u organizmu i rastura organizam. Uništava zdrave stanice organizma, To je upravo ono što se sada dešava. Što RNK cjepivo i spike protein uništavaju zdrave stanice organizma izazivaju oboljenja i smrti brojnih osoa koje su primile cjepivo protiv kofol bolesti kovid, što sada postaje sve masovnije.

  A podatci u biografijama Weissmana i Kariko, objavljeni tada u ms medijima, da su njih dvoje nakon otkrića metode umjetnog RNK, radili upravo u 2 farmaceutska koncerna, koja će kasnije kofol prvi proizvesti spasonosno cjepivo protiv kofol bolesti kovida, upotpunjuju posložene kockice. Weissman je godinama radio u Moderni, a Kariko u Biontechu, gdje je bila prije plandemije i za vrijeme plandemije, sve do kraja 2022.

  Naravno u tim tada mainstream hvalpospjevima o dvoje znastvenika nobelovaca, sve je to fino upakovano u celofan da je to sve korisno i dobro, da ubrizgani umjetni RNK u organizmu navodno stvar antitijela i tako kofol štiti organizam od infekcija i slično..
  Međutim, koliko god se trudili da to upakuju kao nešto dobro, neosporno je i nepobitno, da je u tim hvalospjevnim člancima, pisalo da su dvoje znastvenika godinama radili na tome, kako da stvore umjetni RNK koji će faktički izigrati, zeznuti naš organizam i nakon ubrizgavanja, kao uljez se prošitriti u njemu.
  Sama ta činjenica koja otkriva namjeru dvoje znastvenika, je zapravo kriminal, ništa drugo, ma koliko se ovcoidnoj, naivnoj javniosti predstavljalo kao nešto dobro.

  Ali već prije više od 3 godine, kada je zločinačka operacija kofol zaštitnog cjepljenja započela, već tada se mafija zapravo sama otkrila, da je sve bilo prevara. Već tada se Ugur Sahin, kofol onaj koji je prvi smislio “zaštitno cjepivo” protiv kofol bolesti kovid, sam hvalisao u Wall Street Journalu, da je on smislio to cjepivo za samo jedan dana i to točno 24. siječnja 2020. !!
  Dakle, 2 mjeseca prije proglašenja plandemije u vrijeme kada je jedino u Kini bilo slučajeva kofol bolesti kovid i kada je u cijelom svijetu, prema službenim podatcima WHO-a, bilo samo nekih 20-ak smrtnih slučajeva od kofol kovida.
  A i Merkelica je ovo potvrdila u siječnju 2021. na onlajn skupu WEF-a, rekavši otprilike: U ovo vrijeme prije godinu dana nismo mogli znati ćto če nas čekati godinu dana kasnije. Ali neki su ZNALI, tojest SLUTILI. Kao gospodin Ugur Sahin, koji mi je ispričao, da je krajem siječnja 2020. pronašao cjepivo protiv kovida”

  Iz svih ovih događaja, faktički je jasno da je sve bila prevara i igrokaz. Ono kada su nakon objavljivanja plandemije sredinom ožujka 2020., političarti i mainstream mediji vrištali, kao da sada svi, cijelio svijet i sve farmceutske firme, očajnički i brzo rade na tome, da se što prije pronađe spasonosno cjeopivo.. Pa su onda samo nakon 7 mjeseci, objavili da je konačno pronađeno to cjepivo, da sada svijet može odahnuti. Baš kao u filmu Contagion 2011. godine.
  Biontech je dakle, već u listopadu 2020. prvi slavodobitno objavio da je pronašao cjepivo. I onda je ono na brzaka odobreno od straane FDA,. EMA-e, kod nas HALMEDA-a i ostalih službenih institucija u gustoj mreži cijele mafije. I onda je u partnerstvu sa Pfizerom započela distribucija tih cjepiva. Malo kasnije je i Moderna objavila da su i oni eto kofol pronašli cjepivo i genocid je zapoečo već krajem prosinca 2020. Najprije masovnim pomorom “rizičnih skupina”, onih najslabijih; starijh i nemoćnih u staračkim domovima. Onih koji se nisu mogli braniti.

  Još jedna vijest tada je bandu razotkrila, sjećam se kada su tada u “rizične skupine” svrstali i mentalno zaostale osobe, osobe sa posebnim potrebama. Iako se dakle radilo o mlađim osobama u domovima za osobe sa posebnim potrebama, koje su tjelesno potpuno zdrave, ali su duhovno, mentalo zaostale. I zašto ih se onda svrstalo u “rizične skupine”? Odgovor je lako pronaći u zločinačkoj eugeničkoj prošlosti mafije. Jer su takve osobe u eugeničkim planovima i programima elite u SAD-u, Britaniji itd.. prije više od 100 godina smatrane suvišnima i da ih u svrhu selekcije, treba ukloniti, likvidirati. A za vrijeme nacizma u Njemačkoj, takve osobe su se nazivale “bezvrijedni životi”. I brojne takve mnetalno zaostale osobe su tada ubijene u eugeničkim programima eutanazije u nacističkoj Njemačkoj 30-ih godina,. Programima koji su sufinancirani i od strane Rockefellera, Carnegieja i Forda.

  I sada, ova najnovija vijest, da GSK tuži Biontecha i Pfizera, još više upotpunjuje sliku. i je još jedan dokaz, da je faktički sve bilo prevara i odavno izrežirano. Da su odavno postojala spremna RNK cjepiva u ladici i samo je trebalo inscenirati lažnu pandemiju da se krene sa divovskim eksperimentom na ljudima.

  Inače, slučajevi “iznenada i neočkivano” su postali skoro svakodnevnica. skoro da ne protekne nijedan dana, a da negdje ne bude ovakvih vijesti

VEZANO

najnovije