Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upBivši pripadnik Navy Seal-a koji je postao transgender upozorava na ovu opasnu...

Bivši pripadnik Navy Seal-a koji je postao transgender upozorava na ovu opasnu ideologiju i kaže da je to kult

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Detranzicija

Bivši pripadnik američkih mornaričkih postrojbi SEAL, koji je proveo gotovo 10 godina živeći kao transrodna žena sada prolazi kroz proces detranzicije dok upozorava na laži koje se održavaju u vezi s rodnom ideologijom.

Chris Beck služio je u mornaričkoj postrojbi SEAL 20 godina u timovima za specijalne operacije, a također je služio u slavnom SEAL-ovom timu Šest. U tom periodu primio je više od 50 nagrada i medalja za svoju službu, uključujući Brončanu zvijezdu za hrabrost i Purpurno srce.

U intervjuu s konzervativnim redateljem i bivšim kandidatom za Kongres SAD-a Robbyjem Starbuckom, Beck je objasnio što se dogodilo između vremena kada je napustio vojsku i kada je shvatio da je živjeti transrodnim životom kao Kristan Beck laž i više “kultni” moment.

Beck je rekao da su mu ponuđeni i propisani hormoni gotovo odmah nakon što ih je prvi put tražio oko 2012. godine, bez ikakve konzultacije ili vremena za razmišljanje.

“Ušao sam u ordinaciju psihologa i istog dana sam imao pismo u ruci u kojem piše da sam transrodan, te sam dobio ‘ovlaštenje’ za hormone”, objasnio je Beck.

Nadalje je rekao da je sve u vezi s “izlaskom” kao trans žene u emisiji voditelja CNN-a Andersona Coopera 2013. godine, bilo ništa više od “propagande”, te da je iskorišten.

Sve što vidite na CNN-u s mojim licem, ne vjerujte ni riječi”, rekao je. “Sve što mi se događalo zadnjih deset godina uništilo mi je život. Uništio sam svoj život. Ja nisam žrtva. Učinio sam to sebi, ali sam imao pomoć.”

Beck je, kao i mnogi drugi detranzicionisti, postao veliki zagovornik zaštite djece od “transrodnog ludila”.

“U cijeloj Americi postoje tisuće klinika za rodna pitanja. Čim djeca uđu i kažu bilo što u smislu preispitivanja spola, psiholog kaže, ‘oh, ti si transrodan.’ A onda vam daju hormone – iste one hormone koje koriste za medicinsku kastraciju pedofila. Sada to daju zdravim 13-godišnjacima. Zbog toga pokušavam reći Americi da se probudi”, objasnio je Beck.

U listopadu je troje detranzicijskih mladih ljudi sazvalo sastanak školskog odbora u Kaliforniji kako bi upozorilo na tjeranje djece na transrodne terapije i operacije.

Chloe Cole, Abel Garcia i Cat Cattinson nazvali su Odbor za obrazovanje Ujedinjenog školskog okruga Conejo Valley, kako bi izrazili svoje oštro protivljenje guranju trans ideologije koja ih je, kako su rekli, navela da se podvrgnu trajnim medicinskim postupcima koji mijenjaju život.

“Zovem jer sam zabrinuta zbog poruka usmjerenih djeci od strane škole koja gura ideologiju rodnog identiteta”, rekla je Cattinson, 30-godišnja molekularna biologinja i detranzicijska žena koja je mislila da je dječak nakon što je indoktrinirana trans ideologijom u dobi od 13 godina.

“Počeo sam se identificirati kao suprotni spol, muškarac, i to uvjerenje je negativno utjecalo na mene sljedećih petnaest godina. Blokatori puberteta, hormoni i operacije su nepovratni“, rekla je Cattinson.

“Potvrđujući djetetovu međuspolnu identifikaciju, ono se potiče na odbacivanje svog biološkog spola, traženje lijekova i operacija koje uništavaju funkciju zdravih dijelova tijela. Mislim da umjesto toga djeci trebamo reći da se ne trebaju mijenjati kako bi bili ono što jesu”, rekla je Cattinson.

Abel Garcia (25), muškarac koji je medicinski promijenio spol s 19 godina, također se javio zabrinuto:

“Ovdje govorim protiv školskog odbora zbog pritiska koji upravo sada čine prema djeci s transrodnom ideologijom. Ne mogu očekivati ​​da će osnovnoškolsko ili srednjoškolsko dijete razumjeti puni razmjer štete koja će biti učinjena njihovim tijelima, ako odrasla osoba poput mene to nije bila u stanju.“

„Imao sam samo oko šest mjeseci između prve preporuke i stvarne operacije”, rekla je Cole u vezi s njezinom bilateralnom mastektomijom. “Vrlo brzo sam dobila ono što sam željela, ali to je bilo daleko od onoga što mi je trebalo. Dvije godine kasnije još uvijek patim od velikih komplikacija.”

Provjeri/naturalnews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije