Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiBivši zaposlenik Raytheona: „Oružje usmjerene energije skriva se na Antartici“

Bivši zaposlenik Raytheona: „Oružje usmjerene energije skriva se na Antartici“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Izaziva potrese?

Bivši zaposlenik Raytheona, tvrtke koja je glavni proizvođač oružja za američku vladu, Eric Hecker tvrdi da su SAD razvile vrlo naprednu tehnologiju koja može izazivati potrese.

U nedavnom podcastu kod Patricka Bet-Davida, Hecker je upozorio na tajne vojno-industrijskog kompleksa koje se kriju na Antartici.

Intervju je započeo opisujući svoju prošlost i kako je došao raditi za jednog od najmoćnijih svjetskih proizvođača oružja. Prvobitno je radio kao vodoinstalater za klijente visoke klase, koji bi ga ponekad koristili kao neku vrstu “vozača za bijeg” kada bi htjeli napustiti neku lokaciju. Došavši u Raytheon, Hecker je dobio posao stručnjaka za vodovod i grijanje, te je poslan na Antarktiku.

Nakon razgovora s nekoliko znanstvenika koji su tamo bili stacionirani, Heckeru je postalo jasno da se radi usmjereno istraživanje energetskog oružja pod krinkom znanstvenog projekta, a prema njegovim riječima, projekt je koštao oko 500 milijardi dolara.

Hecker je rekao da postoje “platforme usmjerenog energetskog oružja koje djeluju pod lažnim izgovorima znanosti. To je ono što se zapravo događa na postaji Južnog pola. Postoje tehnologije i tehnologije za oružje na ovom planetu o kojima prosječan građanin ne može ni razmišljati. I zato sve ovo iznosim. To je moja motivacija da smo mi, ljudi na ovom planetu, dužni ostaviti ga boljim nego što smo ga pronašli za svoju djecu i ako nemamo pojma kakva nam je katastrofa priređena, nismo u poziciji ispraviti problem.”

Kasnije je Hecker tvrdio da je uređaj, nazvan “IceCube Neutrino Detector”, izazvao dva slučajna potresa u Christchurchu na Novom Zelandu, kada je i prvi put testiran, a tehnologija se navodno koristi ako vlasti određenih zemalja ne surađuju s globalističkim planovima.

Jedan od takvih primjera, navodno je bila i Turska, koja je pokušala spriječiti sustav i nakon toga je bila pogođena katastrofalnim projektiranim potresom.

Rumunjska članica parlamenta također je optužila Zapad za namjerno izazivanje snažnog potresa u Turskoj kao upozorenje da se ne odstupi od globalističke agende.

U jednom je trenutku Hecker je u podcastu rekao kako „znanstvenici manipuliraju Zemljinim tektonskim pločama na linijama rasjeda kako bi namjerno izazvali potrese“.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije