Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiBrazil prisiljava svu djecu na cijepljenje protiv covida

Brazil prisiljava svu djecu na cijepljenje protiv covida

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

WEF-ova igračka

Od kada je Luiz Inácio Lula da Silva, marioneta Svjetskog ekonomskog foruma, došao na vlast u toj zemlji, provodi gotovo sve što mu zadaju poremećeni umovi pod vodstvom Klausa Schwaba. Iako se mnogima može učiniti kao da se to događa „tamo negdje daleko“, nemojte zaboraviti da sve što se može dogoditi u zemlji koja ima preko 200 milijuna stanovnika, može se dogoditi i u svakoj manjoj, da ne kažemo maloj zemlji.

Naime, od slijedeće 2024. godine, „cjepiva“ protiv covida ulaze u kalendar redovnog godišnjeg cijepljenja brazilskog nacionalnog programa cijepljenja. 

“Tijekom pandemije uspostavljen je poseban program za distribuciju cjepiva protiv COVID-19 izvan našeg nacionalnog programa. Ove godine ovo cjepivo integriramo u Nacionalni program cijepljenja”, objasnila je Ethel Maciel, tajnica za nadzor nad zdravljem i okolišem u Ministarstvu zdravlja.

Ono što je Brazil napravio je zapravo proširenje preporuke Svjetske zdravstvene organizacije

Iako je ispočetka Bolsonaro oklijevao s cijepljenjem stanovništva, te je čak i javno osramoćen jer je predlagao alternativne tretmane poput ivermektina, Lula se pobrinuo da većina Brazila primi cjepivo. Prema „službenim“ podacima, čak 82% stanovništva primilo je dvije ili više doza. 

Doduše, roditelji nisu bili voljni cijepiti svoju djecu zbog onoga što su mediji nazvali Bolsonarova kampanja dezinformiranja, tako da je postotak cijepljene djece vrlo nizak, što Lula sada pokušava „ispravit“ uključivanjem ovog „cjepiva“ u „obaveznu godišnju imunizaciju“.

Očekuje se da će se već i šestomjesečnim bebama ubrizgavati ovi pripravci kontrole stanovništva, a najnovija kampanja posebno je usmjerena na djecu mlađu od 5 godina.

Iako mnogi smatraju da žive u „slobodnim“ zemljama, ako ne možete donositi odluke o vlastitom zdravlju i zdravlju vlastitog djeteta, to se ne može nazvati život u slobodnoj zemlji.

Provjeri/armstrongeconomics.com

Foto naslovnice: unsplash.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. i ovdje je okultno-sotonistička pozadina žrtvovanja djece

  Brazil kao država sa velikim brojem stanovnika, (preko 200 milijuna) je odavno na meti eugeničara iz globalističkog kulta u cilju radikalne depopulacije.
  Još 70-ih godina, kada je pod Kissingerom sprovođen tajni plan depopulacije “Memorandum 200”, među državama, u kojima se taj plan sprovodio, bio je i Brazil, pored Nigerije, Pakistan, Indonezije i još nekih država trećega svijeta, sa velikim brojem stanovnika… taj se plan sprovodio sterilizacijama i cjepljenjima, pobačajima itd..
  U tom planu su sudjelovali USAID (američka državna agencija za inozemnu pomoć i razvoj), Planned Parenthood (glavna eugeničarska organizacija kulta za depopulaciju), kao i neke zapadne vlade, sve tajno– i naravno zaklade najvećih mafijaša, “filantropa”

  očito je da je sada ovdje Brazil odabran za eksperiment, jer je veliki dio stanovništva očito bio odlično zadebiliziran propagandom (ako je točan podatak o preko 80% cjepljenih)
  Mafija globalističkog kulta radi ovako, da uvijek odabere neke države za svoje eksperimente.. kao Nigeriju, prije 2 godine za ukidanje gotovinskog novca, ili Indiju još prije, 2016. također za ukidanje gotovinskog novca..ili Australiju za najoštrije plandemijeske mjere za vrijeme plandemije.. , osim Kine, koja je imala još oštrije i koja je najidelanija zemlja za mafiju kulta, za sve moguće eksperimente, još od vremena najmasovnijeg ubojice svih vremena i Rokefelerovog prijatelja, Mao Cetunga.

VEZANO

najnovije