Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiBritanski onkolog upozorava na rapidni razvoj karcinoma nakon „cjepljnja“ protiv covida

Britanski onkolog upozorava na rapidni razvoj karcinoma nakon „cjepljnja“ protiv covida

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nema slučajnosti

Dr. Angus Dalgleish, poznati onkolog koji radi u Ujedinjenom Kraljevstvu, nedavno je napisao otvoreno pismo glavnom uredniku medicinskog časopisa The British Medical Journal (BMJ), pozivajući časopis da se štetni učinci injekcija Covida “objave i rasprave odmah” jer karcinomi i druge bolesti brzo napreduju među “busteriranim” ljudima.

Dr. Dalgleish je profesor onkologije na St George’s, Sveučilište u Londonu. Njegovo pismo dr. Kamranu Abbasiju, glavnom uredniku BMJ-a, napisano je u prilog molbi kolege dr. Abbasiju da BMJ valjani informirani pristanak za cijepljenje protiv Covid-a učini prioritetnom temom.

Pročitajte pismo prof. Dalgleisha u nastavku:

„Poštovani Kamran Abbasi,

Covid više ne treba program cjepiva s obzirom na to da je prosječna dob smrti od Covida u Ujedinjenom Kraljevstvu 82 godine, a od svih drugih uzroka 81 godina i pada.

Veza s ugrušcima, miokarditisom, srčanim i moždanim udarima sada je dobro prihvaćena, kao i veza s mijelitisom i neuropatijom. Međutim, sada postoji još jedan razlog za zaustavljanje svih programa cijepljenja. Kao onkolog koji radi, vidim ljude sa stabilnom bolešću kako brzo napreduju nakon što su bili prisiljeni na docjepljivanje, obično kako bi mogli putovati.

Čak i unutar svojih osobnih kontakata vidim bolest baziranu na B stanicama nakon docjepljivanja. Opisuju da im je bilo izrazito loše nekoliko dana do tjedana nakon docjepljivanja – kod jednog se razvila leukemija, kod dvojice kolega s posla Non-Hodgkinov limfom i starog prijatelja koji se osjećao kao da boluje od dugog Covida otkako je primio docjepljivanje i kojemu je, nakon što je dobio tešku kostobolju, dijagnosticirano je da ima višestruke metastaze od rijetkog poremećaja B stanica.

Dovoljno sam iskusan da znam da ovo nisu slučajne anegdote koje mnogi navode, pogotovo jer se isti obrazac vidi u Njemačkoj, Australiji i SAD-u.

Izvješća o urođenoj imunološkoj supresiji nakon mRNA tijekom nekoliko tjedana odgovarala bi, budući da svi ti pacijenti do danas imaju melanom ili karcinom temeljen na B stanicama, koji su vrlo osjetljivi na imunološku kontrolu – a to je prije izvješća o supresiji supresorskog gena mRNA u laboratoriju.

Ovo se mora odmah objaviti i raspraviti.

Angus Dalgleish MD FRACP FRCP FRCPath FMedSci“

Bolest posredovana B stanicama

U svom pismu prof. Dalgleish govori o bolestima i raku uzrokovanim B stanicama. Prema British Society for Immunology, B stanice igraju važnu ulogu u regulaciji imunološkog odgovora i disregulacija funkcije B stanica može dovesti do teških posljedica za domaćina. kao što su:

– Rak

– Autoimunost

– Neautoimuna upalna bolest

– Transplantacija, kronične bolesti presatka protiv domaćina

– Širenje virusa humane imunodeficijencije (HIV)

Boosteri

Liječeći oboljele od raka na prvoj liniji, prof. Dalgleish je šokiran i užasnut onim što vidi – i to ne samo kod svojih pacijenata, već i kod rodbine i prijatelja. To uključuje brzo rastuće i kulminirajuće karcinome, recidive među ljudima koji su dugo izliječeni ili u remisiji od svojih karcinoma koji su, u nekim slučajevima, prošli 25 ili više godina. Ti se karcinomi javljaju među cijepljenim pojedincima, a po mišljenju prof. Dalgleisha izazivaju ih injekcije docjepljivanja. 

U intervjuu s dr. Tess Lawrie jučer na Tess Talks, prof. Dalgleish je raspravljao o tome i čemu svjedoči kod svojih pacijenata, obitelji i prijatelja. Također je raspravljao o:

– Ulozi  jeftinih, etabliranih i generičkih lijekova u liječenju raka i kako se oni potiskuju.

– Kako se ljudi koji su godinama bili u remisiji sada počinju vraćati nakon što su primili booster injekciju za Covid i zašto se to događa.

– Kako je prethodno istraživanje HIV-a profesora Dalgleisha pomoglo njegovom razumijevanju da će injekcije Covida izazvati zgrušavanje i neurološke probleme.

– Da su on i njegov kolega podigli uzbunu, podnijevši svoja otkrića kabinetu Ujedinjenog Kraljevstva, a nikakva odgovarajuća radnja nije poduzeta.

Provjeri/TheExposeNews

Foto naslovnice: screenshot expose-news.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije