Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiBroj nogometaša koji su „iznenada umrli“ nakon „cijepljenja“ 300% je veći od...

Broj nogometaša koji su „iznenada umrli“ nakon „cijepljenja“ 300% je veći od 12-godišnjeg prosjeka

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Sigurno i učinkovito“

Opsežno istraživanje pokazalo je da su se smrtni slučajevi profesionalnih nogometaša zbog kardiovaskularnih problema udvostručavali svaka tri mjeseca u 2021., a broj nogometaša koji su „iznenada umrli“ u prosincu 2021. izjednačio se s godišnjim prosjekom u prethodnih 12 godina.

To znači da je u samo jednom mjesecu iznenada umrlo onoliko igrača koliko je prije umrlo u prosjeku tijekom cijele godine.

Sveukupno, smrtnost među profesionalnim nogometašima u 2021. bila je 4 puta veća od prosječne stope zabilježene između 2009. i 2020.

- Advertisement -

Sljedeća tablica prikazuje ukupan broj smrtnih slučajeva na Fifinim nogometnim utakmicama i smrtnih slučajeva muških kardiovaskularnih nogometnih utakmica koji su se dogodili svake godine od 2009.

Podaci unutar tablice dobiveni su iz sljedećih izvora:

https://goodsciencing.com/covid/71-athletes-suffer-cardiac-arrest-26-die-after-covid-shot/

http://www.dvdbeaver.com/health/why.htm

https://peckford42.wordpress.com/2021/12/04/revelation-2021-high-profile-soccer-figures-players-footballers-forcing-conversation-after-three-more-soccer-players-collapse-in- tri dana/

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_association_footballers_who_died_while_playing

- Advertisement -

https://stephenc.substack.com/p/5-fold-increase-in-sudden-cardiac

Podaci pokazuju da su profesionalni nogometaši umrali od kardiovaskularnih problema tijekom utakmica ili treninga, 4 puta više od prosječne stope zabilježene između 2009. i 2020.
Također otkriva se da je bilo više od 15 puta više smrtnih slučajeva zbog kardiovaskularnih problema u 2021. nego što ih je bilo 2020. godine.

No, ono što najviše zabrinjava jest da je u prosincu 2021. bilo 3,5 puta više umrlih nego u cijeloj 2020., a u prosincu 2021. bilo je gotovo toliko umrlih (7) koliko je prosječna godišnja stopa u posljednjih 12 godina (7,8 godišnje).

A pravi problem je ovo…

Kardiovaskularne smrti među profesionalnim nogometašima udvostručavale su se svakog tromjesečja. Dakle, do kraja 2022. možda će porasti na 320 po kvartalu (40, 80, 160, 320), ali još nemamo pristup tim podacima.

Savjet nogometašima koji kolabiraju, ali prežive je da prestanu sa svim napornim aktivnostima na 3 mjeseca. Ove brojke otkrivaju da bi svi sportaši koji su cijepljeni protiv Covid-19 trebali učiniti istu stvar.

- Advertisement -

Istraživanje dostupnih podataka pokazuje da su kardiovaskularne smrti na profesionalnim nogometnim terenima u cijelom svijetu 2021. bile 300% veće od 12-godišnjeg prosjeka, pri čemu je broj smrtnih slučajeva koji su se dogodili samo u prosincu 2021. jednak prosjeku 2009.-2020.

Hoće li mjerodavne vlasti ovo dodatno istražiti prije nego bude prekasno? Naravno da neće.

Provjeri/expose-news.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

3 KOMENTARI

 1. 4 igrača bundeslige dobili su rak testisa skoro istovremeno, lani između lipnja i rujna:

  – Sebastian Haller (Borussia Dortumund)
  – Marco Richter (Hertha Berlin)
  – Jean-Paul Boetius (Hertha Berlin)
  – Andreas Baumgartl (Union Berlin)

  svi su mlađi od 30 godina, u međuvremenu svi su operirani i imali su višemjesečna bolovanja i terapije..

  … u listopadu prošle godine, golman Bayerna i njemačke reprezentacije Manuel Neuer, iznenadio je javnost, kada je objavio je da je imao rak kože, koji mu je bio dijagnosticiran negdje u prosincu 2021. a on je to skoro cijelu godinu krio od javnosti, i tek je dakle u listopadu 2022. objavio da je imao rak i da je išao na na liječnje i terapije

  – 3 igrača FC Bayerna dosada su imali srčane probleme i svaki od njih bili su po nekoliko mjeseci na bolovanju i svaki od njih je imao operaciju:

  – Alphonso Davis, kanadski reprezentativac, proljetos u travnju mu ustanovljeni srčani problemi
  – Kingsley Coman, francuski reprezentativac, jesenas u rujnu mu ustanovljeni srčani problemi
  – Noussair Mazraoui,- marokanski reprezentaivac, sredinom prosinca, nakon završetka SP-a u Kataru mu ustanovljeni srčani problemi, i on je sve donedvano bio bolovanju i sada tek pomalo trenira.. ali još nije zaigrao u proljetnom nastavku njemačkog prvenstva,

  – prvotimac Borussie Dortmund i novopečeni njemački reprezentativac, Marius Wolf (27 godina) , prije mjesec dana također je iznenadio javnost, kada je objavio da je i on imao srčane probleme, koji su mu ustanovljeni lani krajem listopada. On i njegov klub su to držali u tajnosti i nisu odmah objavili u javnosti. Jer im je pogodovalo, to što je zbog SP-a u Kataru, početkom studenog, prvenstvo ionako bilo prekinuto i bila je pauza dva im pol mjeseca (mjesec dana SP, pa onda Božićna i zimska pauza), pa je tako u miru mogao obavljati terapije i također je bio operiran, kao i sva trojica navedenih bayernovih igrača. Ono što je imao Wolf na srcu i zbog čega je bio operiran, zove se takozvana “pretkomorska fibrilacija” srca

  eh, sad…ako su Neuer i ovaj Wolf, krili od javnosti.. da su imali oboljenja…, možemo pretpostaviti da ima još igrača i sportaša…koji to kriju od javnosti…
  i ako neki igrač ne igra malo duže, npr. 2 mjeseca i li duže, on i njegov klub, mogu u javnosti jednostavno saopćiti- da se radi o nekoj uobičajenoj malo težoj tipičnoj ozljedi, kao mensikus, istegnuće mišića i slično… I tako mogu sakriti od javnosti, da taj i taj igrač ima možda neko ozbiljnije oboljenje..

 2. bivši poznati njemački nogomteni reprezentativac Thomas Haessler (56 godina, član njemačke ekipe koja je 1990. bila svjetski prvak), lani je sredinom godine, morao napustiti posao trenera u berlinskom niželigašu BFC Preussen.
  Zbog toga,. što je imao gubitak pamćenja, tinitus, vrtoglavicu i bolove u potiljku..
  tada je sam rekao u medijima, da mu se već ranije više puta dešavalo da zaboravi što je htio reći, a kada je u lheto 2022. u svlačionici, pred igračima imao totalni blekaut–onda je dao otkaz kao trener.. Tada je dakle,uoči utakimce svojim okupljenim igračima htio još održati govor o taktici i protivniku, i onda je odjedmo zaboravio što je htio reći, nije znao što da kaže..

  možda od ovoga:

  https://epoha.com.hr/2023/04/08/njemacka-studija-pokazala-siljasti-proteini-iz-virusa-i-cjepiva-uzrokuju-odumiranje-mozdanih-stanica/

VEZANO

najnovije