Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiBroj odštetnih zahtjeva životnog osiguranja naglo porasao nakon uvođenja „cjepiva“

Broj odštetnih zahtjeva životnog osiguranja naglo porasao nakon uvođenja „cjepiva“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Skok u nebo

Zahtjevi za životno osiguranje skočili su u nebo od uvođenja COVID cjepiva, ostavljajući zanemariv broj zahtjeva podnesenih tijekom 2020. kada je pandemija s visokom stopom smrtnosti navodno pustošila naciju. 

Epidemiolog Harvey Risch s Yalea vjeruje da su osiguravajuća društva na rubu pokretanja pravnih postupaka protiv proizvođača cjepiva zbog smrtnih rizika povezanih s cjepivom koji su od samog početka umanjivani.

Risch ukazuje na eksploziju “neočekivanih tvrdnji o smrtnosti” nakon uvođenja cjepiva protiv COVID-a. Risch kaže da su proizvođači cjepiva krivo predstavili “smrtnost od svih uzroka” iz vlastitih kliničkih ispitivanja, čime su ne samo obmanuli stanovništvo da su cjepiva sigurna, nego i doveli u zabludu osiguravajuća društva, koja su napravila pogrešne izračune u procijeni očekivanog životnog vijeka ljudi nakon cijepljenja. Sada su osiguravatelji prisiljeni plaćati na tisuće bespotrebnih odštetnih zahtjeva uslijed smrti mladih i sredovječnih osoba.

U prosincu 2021. izvršni direktor osiguravajuće kuće OneAmerica Scott Davison prisustvovao je zdravstvenoj konferenciji i govorio o “nečuvenom” porastu stope smrtnosti od 40 posto za radno sposobne osobe.

Davison je rekao da bi porast smrti od samo 10 posto predstavljao “katastrofu koja se doagađa jednom u 200 godina”, a kamoli od 40 posto. Nije bilo šanse da tvrtka predvidi takvo povećanje, pogotovo kad je „najgori dio pandemije“ bio završen. Rečeno im je da su cjepiva sigurna i učinkovita i nitko nije smio dovoditi u pitanje „božanski status“ ovih eksperimentalnih injekcija.

Iz osiguravajuće kuće Lincoln Nationalu izvijestili su o povećanju isplaćenih naknada u slučaju smrti od 163 posto u 2021., nakon što je cjepivo pušteno. Veliki osiguravatelj isplatio je 500 milijuna dolara 2019., 548 milijuna dolara 2020. i nevjerojatnih 1,4 milijarde dolara 2021.

Globalna pandemija nije uzrokovala drastičnu promjenu u isplaćenim naknadama za smrt, ali iz nekog razloga, prekomjerna smrtnost bila je najveća 2021., kada je cjepivo protiv COVID-a obećavalo izlaz. Godina cjepiva donijela je tsunami prekomjerne smrtnosti, podigavši ​​stopu smrtnosti do razina nezamislivih za osiguravajuća društva, pa je izgledno da bi ona mogla tražiti neku vrstu nagodbe od proizvođača cjepiva, kako bi gurnula problem depopulacije pod tepih.

Foto naslovnice: pixabay.com

Provjeri/naturalnews.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije