Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovije„Čeka nas pomor epskih razmjera“, kaže znanstvenik koji je razvijao cjepiva

„Čeka nas pomor epskih razmjera“, kaže znanstvenik koji je razvijao cjepiva

Ostavite po strani sve što radite i obavezno pročitajte ovaj tekst jer je u njemu napisano ono što vam nitko ne želi reći, a što će se događati u narednih nekoliko godina.“

Ovako je započinjao tekst članka kojeg smo objavili početkom rujna, a prenosio je vrlo uznemiravajuće viđenje franjevca Alexisa Bugnoloa oko razvoja situacije plandemije Covid-19 u slijedećih nekoliko godina.

Sada donosimo, ako ne jednako uznemiravajuće, a onda barem približno jednako uznemiravajuće predviđanje znanstvenika Geert Vanden Bosschea, jednog od vodećih svjetskih virologa, koji se inače i sam bavio razvojem cjepiva.

„Masovna cijepljenja protiv koronavirusa izazvat će globalnu katstrofu epskih razmjera“, upozorava Vanden Bossche, a svoje upozorenje je poslao i u otvorenom pismu Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), u kojem traži hitno i trenutno zaustavljanje svih kampanja za cijepljenje protiv koronavirusa u svijetu.

Izvor: Rumble (hopportal)

Prema Vanden Bosscheu, postoji vrlo izgledna opasnost da će doći do pojave i jačanja puno ozbiljnijih varijanti virusa, rezistentnih na cjepiva što će u konačnici uzrokovati masovno umiranje ljudi. Također, znanstvenik smatra da će masovno cijepljenje dodatno ojačati tzv. imunološki bijeg, jer niti jedno od trenutnih cjepiva ne sprječava prijenos virusnih inačica.

Imunološki bijeg znači da mutirani virus nadmudruje urođeni imunološki sustav tijela, pa cjepiva više ne mogu kontrolirati nove varijante zbog čega se događa da prilično bezopasni virus postaje nekontrolirano čudovište.

„Cjepiva ne mogu iskorijeniti virus niti spriječiti infekciju“, kaže Vanden Bossche, te dodaje: „Platit ćemo visoku cijenu za to!“.

„Razmišljajući o svojoj djeci, o mlađoj generaciji, postajem emotivan i mislim da je neshvatljivo ovo što radimo! Ne razumijemo pandemiju!“, zaključuje Vanden Bossche.

Isto tako, Vanden Bosche kritizira i lockdown, jer je prema njemu neshvatljivo da se mladim ljudima za koje se zna da ne pripadaju rizičnoj skupini i imaju dobar imunološki sustav zabranjuje kontakt s drugim ljudima.

„Zatvaranja i prekrivanja lica maskama već su rezultirala varijantama koje ukazuju na potencijalni imunološki bijeg“, kaže znanstvenik i dodaje: „To će se povećati sada kada je masovno cijepljenje protiv kineskih klica u punom jeku“.

„Cijepljenje tijekom pandemije uništava imunološki sustav i čovječanstvo će putem cjepiva nanijeti ozbiljnu štetu urođenom imunitetu!“, dalje upozorava Vanden Bossche i dodaje: “Šteta nije ograničena samo na cijepljene ljude, jer cijepljeni prenose mutirane viruse na necijepljene, a što će uzrokovati globalnu zdravstvenu krizu.“

„Masovno cijepljenje koje pokreće virusni imunološki bijeg primijetit će se po stopama zaraze u zemljama koje su postigle visoku razinu procijepljenosti, Kao što su Velika Britanija, Izrael i SAD. Tu se u prvom trenutku javlja trenutni pad zaraze, ali vrlo brzo nakon toga i nagli porast broja ozbiljnih slučajeva bolesti“, kaže Vanden Bossche.

I za kraj znanstvenik poručuje: „Ne bih o ovome govorio da nisam u to siguran 200%. Ovdje se ne radi o meni, ovdje se radi o čovječanstvu! Ljudi ne razumiju što se događa i mi smo dužni to objasniti! Radi se o vašoj djeci, radi se o vašoj obitelji, radi se o svakome!“

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije