Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijesti„Čelični“ Mike Tyson završio u kolicima: „Bio sam prisiljen na cijepljenje“

„Čelični“ Mike Tyson završio u kolicima: „Bio sam prisiljen na cijepljenje“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Napravio kobnu grešku

Svjetska boksačka legenda Mike Tyson, u 56. godini života toliko je zdravstveno propao, da su mu invalidska kolica jedini način za putovanja.

Prošle godine se, kako sam kaže “nevoljko”, podvrgnuo „cijepljenju“ protiv Covida-19, opravdavajući svoj postupak činjenicom da je bio prisiljen.

“Nisam to učinio svojevoljno”, rekao je Tyson za USA TODAY Sports tijekom intervjua u njegovoj tvrtki za proizvodnju kanabisa, te dodao: “Malo se bojim toga. Bio sam prilično prisiljen da to učinim jer često putujem u inozemstvo. A ako ne putujem, nemamo što jesti. Pa sam odlučio riskirati i pokušati. A ljudi, oni imaju svoj izbor. Nikad se nisam razbolio.”

No, „čelični“ Mike se ipak razbolio, a što je uzrok njegovom lošem zdravstvenom stanju i zašto sada misli da će umrijeti, možemo samo nagađati. Naime, Tyson je snimljen u invalidskim kolicima u zračnoj luci, samo mjesec dana nakon gostovanja u podkastu u kojem je izjavio kako sluti da će uskoro umrijeti.

“Naravno da ćemo svi jednog dana umrijeti”, rekao je Tyson, te dodao: “Onda kad se pogledam u ogledalo, vidim te male točkice na svom licu, kažem si, Vau. To znači da mi je rok trajanja vrlo blizu isteka.”

56-godišnji Tyson postao je vrlo filozofski i introspektivan, a prije nego što se pozabavio svojom smrtnošću govorio je o tome kako novac ne donosi sreću i sigurnost za koje bi mogli posumnjati oni koji ga nikad nisu imali.

“Novac mi ne znači ništa”, rekao je Tyson. “Uvijek govorim ljudima, oni misle da će ih novac usrećiti, nikad prije nisu imali novac, kada imate puno novca, ne možete očekivati ​​da vas itko voli. Kako da ti priznam ljubav kad imaš 500 milijardi dolara?

Lažni osjećaj sigurnosti. Vjerujete da se ništa ne može dogoditi. Ne vjerujete da bi banke mogle propasti. Vjerujete da ste nepobjedivi kada imate puno novca, što nije istina. Zato uvijek kažem da je novac lažni osjećaj sigurnosti.”

Život piše romane…

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije