Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upČetiri najpodmuklija slogana koji varaju ljude da koriste otrovne proizvode

Četiri najpodmuklija slogana koji varaju ljude da koriste otrovne proizvode

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Laži.. puste laži…

Razne vladine agencije koje bi trebala formalno štititi ljude kao potrošače pri odabiru sredstava i proizvoda za osobnu higijenu, hranu i lijekove, ne rade svoj posao. Čak štoviše, sve rade kako bi progurale upravo one opasne  otrovne proizvode i odvratile ljude od onih koji bi im mogli pomoći.

Drugim riječima, najsmrtonosniji i najopasniji proizvodi na svijetu su upravo oni koji tvrde da su sigurni, zdravi i učinkoviti.

Ovo nije samo “ironično”, već je i potpuno neetično, jer bi sve obmanjujuće trebalo biti protuzakonito. 

To vrijedi za fluorid (u vodi ili zubnoj pasti), cjepiva, ulje repice i mliječne proizvode, koji su neki od proizvoda koji se najviše “konzumiraju” u Europi i Americi.

Fluorid i podmukla laž koja se održava od Drugog svjetskog rata

Fluorid, nusproizvod industrije rudarenja fosfata, potpuno neprovjereno i neregulirano ispušta se u gradsku vodu diljem SAD-a. Svako dijete, tinejdžer ili odrasla osoba može piti vode koliko god želi, unoseći ovaj aditiv na bazi kemikalija koji uzrokuje rak, lomljive kosti i slabljenje zubne cakline. 

Natrijev fluorid je užasan za zube, kosti, organe za čišćenje i pinealnu žlijezdu. Želite li se ovapniti dok ste još živi? Pijte puno vode iz slavine i koristite pastu za zube s fluorom. Fluorid je i poznati kancerogen.

Cjepiva, uključujući gensku terapiju pod firmom „cjepiva protiv koronavirusa“, daleko su od sigurnih i znanstveno je dokazano da niti su učinkovita u obrani od bolesti, niti sprječavaju prijenos, niti doprinose ičemu što je bilo propagirano. Sve je samo bila farsa i laž, a sada su upravo ta „cjepiva“ odgovorna za više ozljeda i smrti na godišnjoj razini nego svi opijati, oružje i prometne nesreće zajedno. 

Tu je i ulje uljane repice, koje se zgrušava u tijelu, uzrokujući razne zdravstvene probleme koje je teško poništiti. Canola ulje je margarin prošlih vremena. Prema istraživanjima, ulje uljane repice čini životinje debelima, glupima i brzima. Prema istraživanju provedenom na miševima, samo dvije žlice ulja uljane repice dnevno mogu uzrokovati brzo debljanje i rapidno napredovanje Alzheimerove bolesti.

Ulje kanole nalazi se u gotovo svemu prerađenom, samo pogledajte sastojke na poleđini svakog proizvoda koji uzmete, a koji je unaprijed zapakiran i miješan, poput preljeva za salatu, pečenih proizvoda, smrznutih jela, juha, čipsa i delikatesnih mješavina salata (mislite krumpir salata, pileća salata, salata od makarona i tako dalje). Canola ulje je najjeftinije od svih ulja, pa ga većina restorana koristi za sve.

Četiri najpodmuklija lažljiva slogana koji potrošačima ispiru mozak na konzumaciju i ubrizgavanje otrovnih proizvoda

#1. Fluorid “čini vaše zube jakima – Upravo je suprotno, jer fluoridirana voda može dovesti do slabljenja cakline, posebno kod djece tijekom faza razvoja zuba. Uzmite u obzir da većina komercijalnih pasta za zube također sadrži fluor, što pogoršava problem.

#2. Cjepiva se uvijek smatraju “sigurnima i učinkovitima – Upravo je suprotno… injekcije protiv Covida pokazale su se opasnima, neučinkovitima i smrtonosnima.

#3. Ulje kanole je “zdravo za srce – Upravo je suprotno, jer ovo ulje koagulira u tijelu poput ljepila i može doprinijeti debljanju, srčanim bolestima i demenciji.

#4. “Mlijeko… čini dobro tijelu – Upravo je suprotno, jer prerađeno, homogenizirano mlijeko može dovesti do prekomjernog razvoja sluzi i kroničnih upala, a da ne spominjemo da gotovo svi konvencionalni mliječni proizvodi sadrže hormone rasta i antibiotike (probajte nabavljati svježe neprerađeno mlijeko).

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije