Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upCjepiva nisu odgovorna za zaustavljanje zaraznih bolesti dvadesetog stoljeća

Cjepiva nisu odgovorna za zaustavljanje zaraznih bolesti dvadesetog stoljeća

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Prava povijest

Članak koji vam donosimo, napisan je 2012. godine, puno prije izbijanja navodne „pandemije“ koronavirusa. Čitajući ga nakon osobnih iskustava koje smo svi proživjeli tijekom protekle tri godine, dobiva potpuno novu dimenziju.

Uobičajena pogrešna predodžba o cjepivima tvrdi da su ona primarni razlog zašto su stope zaraznih bolesti imale brz i stabilan pad tijekom početka do sredine 20. stoljeća. Ali iskreni pogled na brojke otkriva da su bolesti poput dječje paralize, tifusa, ospica i tuberkuloze već bile u značajnom padu mnogo prije nego što su cjepiva uopće proizvedena, što je rezultat poboljšane higijene i prehrane.

Podaci koje je prikupila Nacionalna zdravstvena federacija (NHF), a prenijela Cynthia A. Janak s RenewAmerica.com, govore stvarnu priču o tome kako je gotovo svaka velika zarazna bolest 20. stoljeća već bila na izmaku mnogo prije nego što je došlo povezano cjepivo na scenu. Ova činjenica je jasno ilustrirana u grafovima koje je izradio NHF i koji sadrže vitalne statistike iz službenih američkih javnih zdravstvenih zapisa.

Kao što ćete primijetiti na prvom grafikonu, stope smrtnosti od difterije, na primjer, već su pale za više od polovice prije nego što je 1920. uvedeno cjepivo za ovu zaraznu bakterijsku bolest. Isto se može vidjeti i za hripavac (pertussis), a također i za ospice, te pripadna cjepiva koja su se pojavila sredinom 1940-ih, odnosno 1963. godine.

Neka cjepiva protiv zaraznih bolesti zapravo su izazvala više smrti od same bolesti

Još jedna važna informacija u vezi s cjepivima jest da su neka od njih zapravo izazvala skok u stopama smrtnosti nakon prvog puštanja u promet. Neposredno nakon puštanja cjepiva protiv difterije 1920. godine, na primjer, zapravo je došlo do porasta broja smrtnih slučajeva od te bolesti, nakon čega je uslijedio kontinuirani pad koji se već događao prije puštanja cjepiva u promet. Sličan porast zabilježen je i nakon puštanja cjepiva protiv hripavca.

“Većina ljudi vjeruje da je pobjeda nad zaraznim bolestima prošlog stoljeća došla s izumom imunizacije. Zapravo, kolera, tifus, tetanus, difterija i hripavac, itd., bili su u opadanju prije nego li su cjepiva za njih postala dostupna – što je rezultat boljih metoda sanitarnih uvjeta, odlaganja otpadnih voda i distribucije hrane i vode”, piše dr. Andrew Weil u svojoj knjizi Health and Healing.

Trbušni tifus izvrsna je ilustracija ove ključne činjenice, jer je bolest gotovo potpuno nestala u 40 godina između 1920. i 1960., a da nikada nije imala povezano cjepivo. Isto tako, šarlah je slijedio sličan obrazac prirodnog iskorjenjivanja bez da je ikada imao povezano cjepivo, kao što se vidi na grafovima.

Dakle, sljedeći put kad vam netko pokuša natjerati krivnju da prihvatite dogmu za cjepiva na premisi da su cjepiva spasila svijet od zaraznih bolesti, jednostavno ih uputite na stvarne povijesne podatke, koji jasno pokazuju da to jednostavno nije slučaj. Razotkrivanje istine možda nije popularno među industrijom cjepiva i njezinim korporativno-političkim saveznicima, koji uvelike profitiraju od mita da su “cjepiva uništila zarazne bolesti”, ali moglo bi pomoći spasiti vas i vaše voljene od nepotrebnih ozljeda cjepivom.

Provjeri/naturalnews.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije