Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeSmrtonosnija od bolesti

Smrtonosnija od bolesti

Europska agencija za lijekove (EMA), zadužena za procjenu i nadzor medicinskih proizvoda objavila je 8. svibnja 2021. godine izvješće o smrtnim slučajevima, nuspojavama i oboljenjima nakon cijepljenja s četiri eksperimentalna cjepiva protiv COVID-19.

Do 8. svibnja 2021. godine zabilježeno je 10.570 smrtnih slučajeva i 405.259 oboljenja nakon cijepljenja, a po pojedinim cjepivima vodeća su dva cjepiva s preko 78% svih smrtnih slučajeva:

Pfizer-BioNTechRNA cjepivo: 5.368 smrtnih slučajeva i 170.528 nuspojava;

Moderna mRNA cjepivo: 2.865 smrtnih slučajeva i 22.985 nuspojava.

Za Pfizerovo cjepivo većina prijavljenih nuspojava uključuje poremećaje krvi i rada limfnog sustava, uključujući smrt; srčani poremećaju, uključujući smrt; poremećaji mišićno-vezivnog tkiva; respiratorni, torakalni i medijastinalni poremećaji te vaskularni poremećaji.

Za cjepivo Moderna mRNA, najteže nuspojave ili uzroci smrti uključivali su poremećaje krvi i limfnog sustava; srčani poremećaji; poremećaji mišićno-koštanog i vezivnog tkiva; poremećaji središnjeg živčanog sustava.

To su samo najozbiljnije nuspojave povezane s ta dva genetski manipulirana cjepiva.

EMA primjećuje kako se vjeruje da se iz različitih razloga prijavljuje samo mali postotak stvarnih smrtnih slučajeva uslijed cijepljenja ili ozbiljnih nuspojava i to možda samo 1-10%.

Čak i američki Centar za kontrolu bolesti (CDC), notorno politička i korumpirana agencija, u svom službenom sustavu izvještava o 193.000 „štetnih događaja“ uslijed cijepljenja do 14.svibnja 2021.godine. Od toga je 4.057 smrtnih slučajeva, 2.475 trajnih invaliditeta, 25.603 posjeta hitnoj pomoći i 11.572 hospitalizacija nakon cijepljenja cjepivima Pfizer, Moderna i J&J.

Sve ovo su podaci koji se očigledno nisu mogli zakamuflirati, jer sjetit ćete se kako su se smrti toliko olako pripisivale COVID-19, bez obzira na primarni razlog smrti osoba koje bi bile pozitivne na koronavirus. U tu svrhu čak je i ustoličena na pijedestal riječ koju danas svi preziremo – komorbiditet. S druge strane, svaka smrt uslijed cijepljenja toliko se pomno istražuje i propitkuje da je vrlo vjerovatno ovaj službeni broj preminulih višestruko veći. Šta je tek s prijavljenim nuspojavama? Sigurno već i sami znate pokoju osobu koja je proživila ili proživljava „pakao“ nakon primitka cjepiva, a isto nije prijavila.

Jučer, 3.lipnja, je bio međunarodni dan svjesnosti o osobama oštećenima cjepivima, dan uzajamne potpore ljudi širom svijeta kojima se nakon cijepljenja bitno pogoršala kvaliteta života.

S tom mišlju za kraj podsjećamo vas da ste jedino vi osobno odgovorni za svoj život, te da ne podliježete propagandi koja nesmiljeno vuče u smrt i invalidnost sve veći broj ljudi.

Podijelite ovaj tekst i možda spasite još poneki život!

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije