Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upCOP27: Licemjerni globalisti prežderavaju se gurmanskim poslasticama i mesom, dok nama ostalima...

COP27: Licemjerni globalisti prežderavaju se gurmanskim poslasticama i mesom, dok nama ostalima guraju insekte

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Menu na COP27

Globalističke elite koje su doletjele vlastitim avionima na fosilna goriva u Egipat i klimatsku konferenciju COP27 večerat će sa stilom dok će nas ostale poticati da smanjimo konzumaciju mesa kako bismo spasili planet.

Licemjerni svjetski čelnici i delegati imat će široki izbor mesa, ribe i mliječnih proizvoda na sastanku Ujedinjenih naroda COP27 o klimatskim promjenama. Ništa ne bi bilo čudno, da u isto vrijeme ne guraju navodno održiviju hranu poput kukaca.

Goveđi medaljon s umakom od šampinjona, pileća prsa s umakom od naranče i losos s kremastim umakom i vlascem neke su od opcija jelovnika koje će svjetski čelnici, diplomati, birokrati i uglednici žvakati na sastanku COP27 u Sharmu El Sheikhu u Egiptu ovaj tjedan.

Usluga COP Gourmet također nudi sat i pol koktela bez ograničenja za 125 dolara. Sudionicima se također nudi usluga dostave predmeta kao što su papirnate čaše, plastične boce za vodu i drvene miješalice za kavu.

Jelovnik je u suprotnosti s navedenim ciljevima Ujedinjenih naroda, s izvješćem Međuvladinog panela o klimatskim promjenama (IPCC) iz 2018. u kojem se kaže: “Mesni analozi poput imitacije mesa (od biljnih proizvoda), uzgojenog mesa i insekata mogu pomoći u prijelazu na zdraviju i održiviju prehranu.”

Svjetski ekonomski forum, koji je u partnerstvu s UN-om na COP27, također je bio na čelu pokreta za budućnost bez mesa, tvrdeći da bi se ljudi trebali odlučiti za više “klimatski korisne namirnice” kao što su alge, morske trave i kaktusi.

Međutim, licemjerje je postalo nešto kao glavni dio godišnjeg sastanka, s oko 40.000 globalističkih ličnosti koje se avionima prevoze iz cijelog svijeta kako bi uživale u luksuzu primorskog odmarališta, jer se prosječnim ljudima govori da putovanje avionom uzrokuje navodnu klimatsku krizu.

Škotski pisac i politički komentator Neil Oliver rekao je:

“Došli su nam držati predavanja o smanjenju unosa mesa dok su sjedili za stolovima pretrpanim govedinom, piletinom, lososima, brancinima i umacima od vrhnja. Ovo nije vodstvo koje sada vidimo, to je očaj, to je trolanje nas na galaktičkoj razini.

Politika koju propovijedaju osuđuje stotine milijuna najsiromašnijih u svijetu na siromaštvo, gladovanje, smrt na globalnoj razini, a u isto vrijeme, u svom cinizmu, osiguravaju da stanovništvo njihovih vlastitih zemalja bude bačeno u nestašice goriva i hrane po prvi put u generacijama.”

COP27 menu su kritizirali i aktivisti s ljevice, uključujući Nathana McGoverna iz Animal Rebellion, koji je za Daily Mail rekao :

“Ovi svjetski vođe moraju izgledati kao da im vjeruju. Ovo samo izgleda kao radi ono što ti kažem, a ne radi kao što i ja radim. Sjeverna Afrika ima sjajnu hranu biljnog podrijetla, poput falafela i kus-kusa, zašto moraju slati lososa s Atlantika?”

Glasnogovornik Vegan Society je dodao: “Stvarno je razočaravajuće da tako značajan događaj klimatskih promjena kao što je COP27 poslužuje meso i ribu koja ima veliki utjecaj na okoliš s drugog kontinenta.”

A što ste drugo očekivali od ovih ljudi?

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshoot newspunch.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

2 KOMENTARI

 1. evo i vatikanske sotonjare sudjeluju na ovom klimatskom skupu globalističkog kulta

  vatikanski tajnik, kardinal Pietro Parolin, 2. čovjek u Vatikanu nakon pape.

  https://narod.hr/svijet/sveta-stolica-na-klimatskom-summitu-vatikan-se-zalaze-za-nultu-stopu-emisije-co2-i-nove-stilove-zivota

  Parolin je 2018. sudjelovao i na godišnjem skupu Bilderberga, zajedno sa srpskom premjerkom Anom Brnabić
  očito je Parolin Bergoljov operativac za globalističke poslove.

  Parolin je također bio taj, koji je prije 5-6 godina u ime Vatikana, sklopio sporazum sa kineskim crvenim režimom. Tako su vatikanske i komunističke kineske sotonjare se spajdašili. Jer pripadaju istoj ekipi.

  Stari kineski kardinal Zen i drugi kineski katolici, nazvali su taj sporazum izdajom i nožem u leđa. Jer Zen i mnogi drugi kineski katolici su godinama patili i bili brutalno progonjeni od strane režima, baš zato što se nisu htjeli odreći vjernosti Vatikanu. nasuprotn njima postoji i nekakva režimska paralelna kineska katolička crkva, vjerna komunsitičkom režimu

 2. prežderavanje bahate elite… kao u feudalnom dobu, što zapravo oni i žele sa velikim resetom.. da uspostave opet fedualno doba- da mala skupina osoba budu gospodari sa bezgraničnim posjedom i moći,. a svi ostali kmetovi, bez ikakvog posjeda i bez ikakvih prava..

  opis njihovog prežderavanja, baš me podsjetio na onaj stari fim o Robinu Hoodu (čija je radnja u srednjem vijeku u feudalnom dobu)..

  ono, bahata vladajuća engleska elita, kralj i plemstvo posjeduju sve, a ostatak stanovništva ništa i vladajuća elita brutalnim porezima,. sirotinji oduzima sve…ne samo novac, već i pšenicu i sve ostalo što poženju i mukotrpno sebi tarade, oduzimaju im stoku, zemlju..sve

  ima baš ona scena, kada kralj i plemići u dvorcu na bogatioj gozbi se prežderavaju sa svim i svačima, butovimq pečenih srna, batacima pečenih gusaka, pataka, pečenom prasadi itd…, kada na gozbu upadne Robin Hood sa svojim pobunjeniucima… i rasture im gozbu..

  jedino tako se taj bahatoj bandi može doći kraju

  da, i pade mi na pamet, kad sam već spominjao vatikanske sotonjare, koji su se slizali sa današnjom banditskom elitom–tako je bilo i tada u srednjem vijeku, tojest u tom filmu.. biskup i visoki crkveni velikodostojnici sjede zajedno sa plemstvom i prežderavaju se… jedino je onaj obični fratar Tuck iz naroda, bio uz Robina Hooda i njegove pobunjenike

  a ima također i on aj film iz 80-ih, Misija sa Roberzom de Nirom i Jeremy Ironsom, snimljen po istinitim događajima…
  o nekoj katoličkoj misiji u prašumama u Južnoj Americi negdje u 17. stoljeću.. i na kraju filma, visoki crkveni vatikanski velikodostojnici slizani sa španjolskim kolonijalnim vlastima, izdaju običnog svećenika (kojega igra Jeremy Irons) i njegovu misiju među indijancima i dozvole da španjolski vojnici razore i unište misiju i naprave pokolj nad indijancima i tim običnim svećenicima, koji su bili među njima

  dakle ta banda, crkvene vlasti su i tada se slizali sa elitom
  a i u zadnje 2 godine za vrijme plandemije,- svi glavni crkveni funkcioneri, izuzev časnih iznimaka kao Vigano, kardinal Mueller i još par kardinala, su podržali plandemiju, globalistički kult i cjepljenje- tojest pokolj naroda cjepljenjem.. isto tako i kod nas, cijeli kaptol , a posebno Bergoljov biskup Uzinić

VEZANO

najnovije