Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upCovid pojačivači (boosteri) pokreću metastatski rak

Covid pojačivači (boosteri) pokreću metastatski rak

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Užasna istina

Dana 26. studenog 2022. The Daily Skeptic objavio je pismo uredniku BMJ-a, koje je napisao dr. Angus Dalgleish, profesor onkologije na Sveučilištu St George’s u Londonu, upozoravajući da bi pojačivači COVID-a mogli biti izvor agresivnih metastatskih karcinoma:

“COVID više ne treba program cijepljenja s obzirom na to da je prosječna dob umrlih od COVID-a u Velikoj Britaniji 82 godine, a od svih drugih uzroka 81 godina s težnjom pada. Veza s ugrušcima, miokarditisom, srčanim i moždanim udarima sada je dobro dokumentirana, kao i veza s mijelitisom i neuropatijom…

Međutim, sada postoji još jedan razlog za zaustavljanje svih programa cijepljenja. Kao onkolog koji radi s pacijentima, konstatiram kako ljudima sa stabilnom bolešću, a koji su se cijepili kako bi mogli putovati, stanje se naglo pogoršava. Čak i među svojim osobnim kontaktima vidim bolest B-stanica nakon boostera.

Oni opisuju izraženu slabost nekoliko dana ili tjedana nakon docjepljivanja – jedan je dobio leukemiju, a drugi non-Hodgkinov limfom, a stari prijatelj koji se osjeća kao da je dugo bolovao od COVID-a otkako je dobio booster dozu cjepiva i koji je, nakon što je doživio jake bolove u kostima, dijagnosticirane su mu više metastaza od rijetke bolesti B-stanica.

Dovoljno sam iskusan da znam da ovo nisu slučajne anegdote… Izvještaji o supresiji urođenog imunološkog sustava nakon primjene mRNA tijekom nekoliko tjedana su relevantni, jer svi ti pacijenti imaju melanome ili karcinome temeljene na B-stanicama, koji su visoko osjetljiv na imunološku kontrolu — a to je bilo prije izvješća o supresiji supresorskog gena pomoću mRNA u laboratorijskim eksperimentima. Ovo pitanje treba odmah objaviti i o njemu raspravljati.”

Novo normalno: eksplozija recidiva raka

U časopisu Conservative Woman od 19. prosinca 2022., dr. Dalgleish nastavlja svoju raspravu o fenomenu brzog širenja raka kod pacijenata koji su bili u stabilnoj remisiji godinama prije nego što su primili injekciju protiv COVID-a. Napominje da ga je nekoliko onkologa kontaktiralo nakon što je njegovo pismo BMJ-u objavljeno i rekli da vide istu stvar u svojoj ordinaciji.

“Vidjeti ponovnu pojavu ovih karcinoma nakon toliko vremena prirodno me tjera da se zapitam postoji li zajednički uzrok. Već sam primijetio da je pogoršanje stabilnog raka često povezano s teškim dugotrajnim stresom, poput bankrota, razvoda itd.

Međutim, otkrio sam da niti jedan od mojih pacijenata nije iskusio takav dodatni stres tijekom tog razdoblja, ali su svi primili docjepljivanje i, doista, dvoje od njih je primijetilo da su imali vrlo lošu reakciju na docjepljivanje, dok nisu imali reakcija na prve dvije injekcije.

Tada sam primijetio da neki od tih pacijenata nisu pokazali normalan obrazac recidiva, već eksplozivni recidiv, s metastazama koje su se pojavile u isto vrijeme na više mjesta… Znanstveno, čitao sam izvješća da je povlačenje rezultiralo velikim viškom protutijela na račun odgovora T stanica i da bi ta supresija T stanica mogla trajati tri tjedna ili više.

Za mene bi to mogla biti uzročna veza, jer se od imunološkog sustava traži da pretjerano reagira kroz humoralni upalni dio imunološkog odgovora protiv virusa (alfa-delta varijanta) koji više ne postoji u zajednici.

Ovaj napor dovodi do iscrpljivanja imunološkog sustava, zbog čega ti pacijenti prijavljuju do 50% veće povećanje omikrona ili drugih varijacija od necijepljenih.”

Utjecaj na srce i um

Zanimljivo je da je sredinom 2021. Daily Mail objavio članak u kojem je Dalgleish ohrabrio ljude da se cijepe protiv COVID-a, osobito mlađe ljude. Dalgleish objašnjava da je u to vrijeme postojao “ogromni pritisak vlade i medicinske zajednice … u interesu svih”.

Pa se prepustio globalnom narativu, iako je od početka sumnjao. Danas se, međutim, okruženje promijenilo i te eksperimentalne injekcije više zapravo nisu potrebne.

Zabrinutost je porasla kada je sin dobio miokarditis “nakon što je primio cjepivo koje nije želio, ali mu je bilo potrebno zbog posla i putovanja”. Prijatelj njegovog sina, u 30-ima, doživio je moždani udar nakon cijepljenja, a rođak bliskog kolege preminuo je od srčanog udara u 34. godini nakon njegovog cijepljenja.

„Postao sam vrlo zabrinut da su cjepiva ta koja uzrokuju ove simptome”, piše Dalgleish, “i da, kao što smo napisali, genetski modificirani virus ima ozbiljne implikacije na dizajn cjepiva.

Ovaj članak, koji je bio zataškan i stoga nije objavljen mjesecima, ukazivao je na to da je virus bio genetski modificiran, na mjestom cijepanja furina i šest umetanja na mjestima koja su omogućila virusu da bude vrlo zarazan za ljude.

Konkretno, primijetili smo homologiju s trombocitnim faktorom 4 i mijelinom. Prvi je sigurno povezan s onim što je poznato kao VITT (niske razine trombocita i problemi zgrušavanja), a drugi sa svim neurološkim problemima, kao što je transverzalni mijelitis, a oba su sada prepoznata kao nuspojave cjepiva, čak i od strane MHRA (Lijekovi i Regulatorna agencija za zdravstvene proizvode u UK).“

Vlasti su namjerno ignorirale sve znakove upozorenja

Dalgleish kaže da su nalazi njegovog tima na kraju poslani članovima kabineta i raznim liječničkim povjerenstvima, ali da su ih svi ignorirali. Kao rezultat toga, mnogi su ljudi bili izloženi nepotrebnom riziku od ozbiljnih ozljeda i/ili smrti.

Kao što Dalgleish ističe, mlada srca prekomjerno izražavaju ACE receptor za koji je virus dizajniran da se veže. Ovo vezanje za ACE2 receptor je ono što “pokreće upalni odgovor, koji dovodi do miokarditisa, perikarditisa, moždanih udara i smrti”, kaže Dalgleish.

To bi moglo objasniti dramatičan porast smrtnih slučajeva uočenih kod mladih sportaša koji su bili cijepljeni: oni jednostavno imaju više ACE2 receptora koji se vežu na proteine ​​šiljaka stvorene cijepljenjem. Dalgleish nastavlja:

“Kada se činjenice promijene, odnosno pojave nove činjenice, trebalo bi se promijeniti i pozicija svih nositelja vlasti i različitih zdravstvenih obveza, ali nažalost ne.

Očajnički sam pokušavao istaknuti da se svi dokazi da su cjepiva mogla biti korisna u suzbijanju pandemije mijenjaju; da je postalo vrlo jasno da program cjepiva ima vrlo značajne nuspojave koje se Pfizer jako trudio prikriti, te da ih je tek sudski postupak u Sjedinjenim Državama učinio dostupnima.

U ovom je trenutku cijeli program cijepljenja trebao biti zaustavljen, ali čini se da se nitko nije želio time pozabaviti, ni vlada, ni medicinska tijela, ni mediji.

Nakon što sam napisao brojne članke za Daily Mail protiv karantene i da se ona nikada više ne koristi, bio sam iznimno zainteresiran za rješavanje svoje promjene mišljenja o cjepivima i upozoriti ljude na njihove opasnosti, posebice za najmlađe, i istaknuti da nije bilo razloga da ih se daje djeci.

Nažalost, svi moji napori i predstavljanja glavnim medijima o tome su odbijeni.

Mislim da će ovo opet progoniti svakoga tko je uveo neku vrstu orvelovskog potiskivanja istine u nastajanju, koje je liječnike koji pokušavaju spasiti svoje pacijente po načelu ‘prvo ne naudi’ označilo kao otpadnike ili zlikovce.”

Znanstveni dokazi da covid cjepivo uzrokuje rak

U kolovozu 2022. The Exposé istaknuo je znanstvene dokaze koji pokazuju da cjepiva protiv COVID-a mogu uzrokovati rak jajnika, gušterače i dojke te da se “vrši ogromno zataškavanje kako bi se prikrile posljedice… na zdravlje žena”.

Istraživanja pokazuju da šiljasti protein SARS-CoV-2 uništava 90% sposobnosti za popravak DNK u limfocitima, vrsti bijelih krvnih stanica koje pomažu tijelu u borbi protiv infekcija i kroničnih bolesti, uključujući rak.

Istraživanje o kojem je riječ je ono koje su proveli Jiang i Mei, koji su objavili recenzirani rad koji pokazuje da šiljasti protein SARS-CoV-2 briše mehanizam popravka DNK u limfocitima, vrsti bijelih krvnih stanica koje igraju važnu ulogu u vašem imunološki sustav.

Profesionalni analitičar Joel Smalley piše:

“Protein virusnog šiljka bio je toliko toksičan za ovaj put da ga je očistio 90 %. Kad bi sav šiljasti protein završio u jezgri (u jajnicima), i ako bi se proizveo u dovoljnoj količini i ostao dovoljno dugo prije nego što ga tijelo uspije eliminirati, uzrokovao bi rak. Srećom, u slučaju prirodne infekcije to se vjerojatno neće dogoditi.

Nažalost, eksperimentalna mRNA inducira proizvodnju šiljastog proteina (kompletnog šiljastog proteina koji točno odgovara – aminokiselinu po aminokiselinu – punoj duljini virusnog šiljastog proteina) u i oko stanične jezgre i proizvodi se najmanje 60 dana a gotovo sigurno dulje.

“Provjerivači činjenica” tvrdili su da šiljasti virusni protein ne ulazi u jezgru, dok su stručni znanstvenici pokazali da apsolutno ulazi. Vlasti za javno zdravstvo i regulatori rekli su da šiljasti protein cjepiva ne ulazi u jezgru, iako su im proizvođači mRNA dostavili fotografije ovog unosa kao dio svog zahtjeva za hitnu upotrebu…

Jiang i Mei su sasvim logično i razumno upozorili da bi mRNA spike protein vjerojatno imao isti učinak kao virusni spike protein na p53 protein i tako uzrokovao rak… (Jiang i Mei rad je povučen zbog lažnih “izražavanja zabrinutosti” (EOC) u vezi s metode proučavanja, unatoč tome što su standardna praksa…)

Unatoč ovom povlačenju, šiljasti protein koji cirkulira u velikim količinama, u neposrednoj blizini stanične jezgre, tijekom duljeg razdoblja, još uvijek ima potencijal izazvati rak u tim stanicama (jajnici, gušterača, dojka, prostata, limfni čvorovi). Ovim vrstama raka trebaju godine da se razviju, pa možda nećemo vidjeti sigurnosni signal za 5 ili 10 godina.”

Kao što je primijetio Smalley, jedan od autora EOC-a koji je doveo do povlačenja članka je Eric Freed, Ph.D., koji upravlja Centrom za istraživanje raka pri Nacionalnom institutu za zdravlje Sjedinjenih Država.

Bio je stalni istraživač u Nacionalnom institutu za alergije i zarazne bolesti (NIAID) i NIH od 2002., istim agencijama koje su financirale Moderninu zbirku mRNA, ali ovaj sukob interesa nije razriješen, objavljeno je u EOC-u.

Ne tako rijedak slučaj raka

Krajem rujna 2022. The Atlantic objavio je priču o belgijskom imunologu Michelu Goldmanu (67), koji je u proljeće 2021. primio prvu i drugu injekciju protiv COVID-a. U jesen iste godine dijagnosticiran mu je limfom, rak imunološkog sustava.

Samo nekoliko tjedana nakon CT skeniranja i dijagnoze primio je prvo docjepljivanje, misleći da mu je potrebno jer će uskoro biti imunokompromitiran kemoterapijom. Ali dodatno cjepivo je dovelo do naglog pogoršanja njegovog zdravlja.

Drugi pregled tijela krajem rujna 2021., samo tri tjedna nakon prvog pregleda, otkrio je “cijeli novi niz kancerogenih lezija – toliko mnogo mrlja da je izgledalo kao da je netko ispalio metak, piše Roxanne Khamsi.

„Kada je Michelova hematologinja vidjela snimku, rekla mu je da ode ravno do najbliže bolničke ljekarne. Rekla mu je da mora odmah početi uzimati lijekove. Tako brzo napredovanje limfoma u samo tri tjedna bilo je krajnje neuobičajeno i nije mogao riskirati čekati još jedan dan.

Dok je slijedio te upute, Michel je osjetio duboku zabrinutost da su ga njegova docjepljivanja za COVID-19 dodatno razboljela. Njegov brat (Serge, voditelj odjela nuklearne medicine u bolnici Slobodnog sveučilišta u Bruxellesu) dijelio je istu zabrinutost.

Asimetrična nakupina kancerogenih čvorova oko Michelova lijevog pazuha na početnom CT-u već je izgledala “pomalo zabrinjavajuće”, kako je rekao njegov brat, pogotovo jer su Michelove prve dvije doze cjepiva bile primijenjene na ovoj strani. Sada je primio docjepljivanje u drugu ruku i asimetrija raka je poništena.

Braća su znala da bi to mogla biti samo čudna slučajnost. Ali nisu se mogli otresti osjećaja da je Michel iskusio nešto što bi bila vrlo rijetka, ali potencijalno smrtonosna nuspojava cijepljenja protiv COVID-a.”

T stanice su poludjele

Goldman, koji je bio rani zagovornik mRNA COVID cjepiva, “sada je sumnjao da je i on njihova nesretna žrtva “, piše Khamsi. Odlučio je izaći u javnost sa svojim rakom unatoč strahu da će ga “anti-vaxxeri” iskoristiti za argument protiv cjepiva protiv COVID-a. Prevagnula je njegova briga za oboljele od iste vrste raka.

Postoji oko 30 različitih podtipova limfoma. Tip limfoma koji je Goldman imao — angioimunoblastični T-stanični limfom — napada folikularne pomoćne T-stanice, koje igraju ključnu ulogu u imunološkom odgovoru tijela na invaziju patogena.

T-stanice služe kao glasnici između dendritičnih stanica, koje identificiraju patogen, i B-stanica, koje stvaraju odgovarajuća protutijela.

Injekcije COVID mRNA “posebno su učinkovite u stvaranju ove poruke i stimuliranju njenog prolaska u pomoćne T stanice”, piše Khamsi.

Ova aktivacija pomoćnih T-stanica jedan je od razloga učinkovitosti COVID injekcija. Ali Goldman je počeo sumnjati da bi ih aktiviranje tih pomoćnih T-stanica moglo, u nekim slučajevima, izluditi i uzrokovati pojavu tumora ili pogoršanje postojećih.

Ostali prikazi slučajeva

Goldman je imao sreće. Živio je da priča o tome. Mnogi drugi nisu bili te sreće. I premda još uvijek misli da je “ultra rijedak” slučaj, od tada je primio izvješća o drugim pacijentima koji su iznenada razvili angioimunoblastični T-stanični limfom nakon cijepljenja. Kao što Khamsi izvještava:

“U vrijeme njegova praćenja u veljači, Michel je primio poruku od liječnika koji je pročitao njegov samoreferentni izvještaj o slučaju. Liječnikovoj majci dijagnosticiran je isti podtip limfoma kao i Michelovoj nakon docjepljenja protiv COVID-a. Nedavno je primio e-mail od žene čija je sestra cijepljena i dijagnoza joj je postavljena sljedećeg mjeseca.“

U kolovozu 2022., Frontiers in Medicine objavio je izvještaj o slučaju koji opisuje “brzu progresiju B-staničnog limfoma marginalne zone” nakon cjepiva protiv COVID-a. 80-godišnja Japanka spomenuta u izvješću dobila je vidljiv tumor dan nakon prve injekcije.

“U početku smo posumnjali na blagu limfadenopatiju glave i vrata kao nuspojavu cijepljenja. Devet tjedana kasnije, povećao se broj natečenih submandibularnih i parotidnih žlijezda, a limfni čvorovi dodatno su se povećali.

U konačnici, desna temporalna masa dijagnosticirana je kao B-stanični limfom rubne zone na temelju imunohistokemijskih rezultata i protočne citometrije uzoraka biopsije.

Naši rezultati sugeriraju da, iako se preporučuje promatranje upale limfnih čvorova 4-6 tjedana nakon drugog cijepljenja, zloćudnost također treba uzeti u obzir u diferencijalnoj dijagnozi limfadenopatije nakon cijepljenja.”

“Turbo karcinomi sve su češći

Podaci iz Obrambene medicinske epidemiološke baze podataka (DMED) – povijesno jedne od najbolje održavanih i najkorištenijih medicinskih baza podataka u svijetu – pokazali su da je, u usporedbi s prosjekom za prethodnih pet godina, rak među osobljem Ministarstva obrane (DOD) 2021. eksplodirao.

Sve u svemu, broj oboljelih od raka utrostručio se među vojnicima i članovima njihovih obitelji nakon primjene cjepiva protiv COVID-a. Rak dojke porastao je za 487%. Eksplozija stope raka vidljiva je i drugdje.

Dr. Ryan Cole, patolog koji vodi vlastiti patološki laboratorij, jedan je od prvih koji je upozorio da navodna cjepiva mogu izazvati rak.

Sumnja da injekcije ubrzavaju već postojeće karcinome kroz imunološku disregulaciju. Primijetio je da prethodno dobro kontrolirani karcinomi iznenada izmiču kontroli i brzo dovode do smrti nakon primanja cjepiva protiv COVID-a.

Dr. Ute Kruger, švedska patologinja, istraživačica i viša liječnica na Sveučilištu Lund, također je uočila eksploziju brzo napredujućih karcinoma nakon injekcija COVID-a. Na primjer, primijetila je:

“Oboljeli od raka sve su mlađi – Najveći porast je kod osoba u dobi od 30 do 50 godina. Veličina tumora je znatno veća – Povijesno gledano, tumori od 3 centimetra obično su se nalazili u vrijeme dijagnoze raka. Danas otkriveni tumori redovito mjere 4 do 12 centimetara, što sugerira da rastu puno brže nego inače.”

Višestruki tumori u više organa sve su češći

Recidivi i metastaze su u porastu – gospođa Kruger ističe da su mnogi pacijenti s rakom koje ona vidi već godinama u remisiji, ali su odjednom suočeni s rakom koji raste van kontrole i metastazira ubrzo nakon cijepljenja.

Ovi “turbo-rakovi”, kako ih naziva gospođa Kruger, ne mogu se objasniti karantenama i drugim ograničenjima zbog COVID-a, jer su ti dani prošli. Pacijenti, unatoč tome što su imali pristup medicinskim pregledima kao u prošlosti, imaju izrazito pogoršane tumorske izrasline, a ona vjeruje da je to zato što su karcinomi “turbo-nabijeni” injekcijama mRNA.

Zabrinjavajuće, kao što je opisano u “Kako se skrivaju smrti od raka uzrokovane cjepivima protiv COVID-a”, analiza podataka iz američkog Tjednog izvješća o morbiditetu i smrtnosti (MMWR) sugerira da su američki centri za kontrolu i prevenciju bolesti filtrirali i ponovno označili smrt od raka kao COVID-a smrti od travnja 2021. kako bi se eliminirao signal za vezu s rakom. Signal je maskiran zamjenom temeljnog uzroka smrti s primarnim uzrokom smrti.

Izvori i reference:

Provjeri/TheEpochTimes/logicno.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije