Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiDavid Icke upozorava na lažne „alternativne gurue“ – „Alex Jones je marioneta...

David Icke upozorava na lažne „alternativne gurue“ – „Alex Jones je marioneta Novog svjetskog poretka“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zečja rupa

Najpoznatiji „teoretičar zavjera“, čije su se gotovo sve „zavjere“ obistinile, David Icke, uputio je oštar napad na Alexa Jonesa nakon njegovog vraćanja na Twitter/X, nazivajući osnivača InfoWarsa marionetom Novog svjetskog poretka.

Dok su glavni mediji i oglašivači prijetili bojkotom X-a nakon Jonesovog vraćanja na platformu, David Icke pridružio se onima koji sugeriraju da Jones potajno stupa u dosluh s kabalom kako bi odvratio pozornost od pravih „teorija zavjere” o kojima Icke govori.

“Imaju vas, ljudi, ali većina to nikada neće shvatiti”, objavio je Icke na X-u, tvrdeći da je Jonesovo vraćanje dio jedne veće zavjere.

“Musk je ovo jednostavno mogao učiniti davno, ali ritual je morao biti izveden kako bi se Musk mogao hvaliti, novi Bog MAM-a (Mainstream Alternative Media), i kako bi se Alex Jones stavio u središte pozornice kao simbola mainstream alternativnih medija, uz bok (Elona) Muska, (Tucker) Carlsona, (Joe) Rogana, (Andrew) Tatea, (Jordan) Petersona, (Russell) Branda, (Eva) Vlaardingerbroek i svih ostalih.

Svatko od njih može imati korisne stvari za reći o nekim ‘točkama’, ali one stoje kao kolektivna blokada dubokih razina zečje rupe unutar koje su njihove ‘točke’ samo simptomi, a ne uzrok”, napisao je Icke.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije