Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upDavor Domazet-Lošo: "Živimo u svijetu inverzije pojmova, svjetonazora i moralnih vrijednosti"

Davor Domazet-Lošo: “Živimo u svijetu inverzije pojmova, svjetonazora i moralnih vrijednosti”

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Rat protiv čovjeka

Pogledajte vrlo zanimljivi podcast u kojem gostuje admiral Davor Domazet-Lošo.

U njemu promovira svoju novu knjigu “Čovjek robotu nalik”, koja je napisana u obliku dnevnika od ožujka do studenoga 2020., a objavljena je u proljeće 2023. U njoj se razrađuje ustroj i djelovanje tzv. glocista (globalističkih nacista).

Okultna oligarhija ne skriva svoje sotonske naume ni ciljeve, među kojima je (i) smanjenje ljudske populacije. Ona je ustrojila i posjeduje farmakomafiju, bankarsku mafiju, medijsku mafiju, uz pomoću kojih nadzire sve vidove života većine ljudske populacije. Autor ovog operativnoga plana iz 1974. je Henry Kissinger.

Živimo u doba transhumanističke ideologije, koja želi ukinuti duhovnost. Na tu opasnost upozoravao i dr. Rudolf Steiner, prije stotinjak godina.

Koronavirus je informacijski i biološki rat, a biološki rat koristi tri oružja: test, injekcija, respirator.

Informacijski rat primjenjuje inverziju – kaže se da je to “borba protiv virusa, nevidljivoga neprijatelja”, a u zbilji se vodi rat protiv ljudskog zdravlja

Postoje tri strateške doktrine globalnoga rata:

1. determinirani kaos (kaos koji je ograničen i kojim se upravlja, a koji se proizvodi pomoću informacija, odnosno poruka koje se ubacuju u medijski prostor)

2. proizvodnja pristanka

3. proizvodnja zaborava

Danas prevladava neznanstvena znanost, a danas živimo po postavkama koje je opisao Orwell u svom romanu “1984.”

Živimo u informacijskom ratu, a da i ne znamo da smo u ratu (orwellovsko “rat je mir”), da smo porobljeni (orwellovsko “ropstvo je sloboda”) i u neznanju, a da pojma nemamo da ne znamo (orwellovsko “neznanje je moć”).

Hotimično se stvara i producira “problem”, koji izaziva reakciju – strah, a da bi se naposljetku ponudilo “rješenje”.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) je danas najzločinačkija organizacija na svijetu koja pseudoznanost predstavlja kao “znanost”.

Danas prevladava inverzija pojmova, svjetonazora, moralnih vrijednosti.

Vodi se globalni rat protiv čovjeka, protiv obitelji, protiv domovine i protiv vjere (duhovnosti), pri čemu je postignut globalno veliki nadzor umova ljudi (“ispiranje mozga”) kroz koronu i posrednički rat u Ukrajini kojeg vode Anglosaksonci protiv Rusije, a najveću cijenu plaća Europa. To je u biti rat protiv neokolonijalizma i globalizma te unipolarnosti sadašnjega svijeta, a za postizanje multipolarnosti.

Za više, poslušajte čitav razgovor…

Provjeri/YouTube (Podcast Inkubator)

Foto naslovnice:

P O D I J E L I !

Citatelj

1 KOMENTAR

 1. Organizacija WHO-a na čelu sa Kolindom: svijet je slabo pripremljen za buduće pandemije

  Do ovog zaključka došli su “stručnjaci” u službi WHO-a iz GPMB-a.

  tellerreport.com/tech/2023-10-30-according-to-experts–the-world-remains-insufficiently-prepared-for-another-pandemic.B1m__p2M6.html

  krone.at/3153258

  GPMB=Global Preparedness Monitoring Board.
  GPMB je organizacija utemeljena 2018. od strane WHO-a i Svjetske banke. Nadležnost GPMB-a je, prema službenim podatcima, pružanje sveobuhvatne procjene globalne spremnosti za hitne zdravstvene situacije. Tojest za plandemije.
  Bivša hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović, od lipnja ove godine, postala je druga supredsjednica GMBA-a.

  thedubrovniktimes.com/news/croatia/item/15118-kolinda-grabar-kitarovic-takes-on-new-role-as-co-chair-of-global-preparedness-monitoring-board

  Za vrijeme pandemije korone, napravljene su neke stvari, ali neke države opet su povukle preventivne mjere zaštite koje su napravljene da bi se moglo brže regairati. Dok u drugim državame jedva da je bilo ikakvog napretka u po tom pitanju.- kažu u izvještaju GMBP-a
  I predlažu da države trebaju pojačati nadzor, da bi se nove bolesti mogle pravovremeno otkriti. Zato treba poboljšati analitički kapacitet i istraživanje podataka.

  Siromašnije države trebaju dobiti financijsku podršku i da im se odgodi plaćanje dugova, da bi mogle dati resurse na raspolaganje. Planirani fond od 10 milijardi dolara u svrhu prevencije i pripreme za pandemiju mora se hitno financiarti.

  Građansko društvo mora biti bolje upućeno u pripreme. Nedostatak povjerenja između država, građana i vlasti predstavlja teškoće za dobru pripremu za pandemiju. – rekla je Kolinda i poručila: “Apeliramo na šefove država i vlada da prebrode podjele i udare novi put, koji se bazira na zajedničkom saznanju, da naša buduća sigurnost zavisi od smišljenih reformi i najvišeg stupnja političkog angažmana za prevenciju hitne zdravstvene situacije” .

  što možemo isčitati iz kratkih izvještaja ms medija, upakovanih u šture, birokatske riječi?

  -bit će plandemije kad tad,- sanjaju i dalje predstavnici globalističkog kulta
  -ali “svijet” nije spreman za tu slijedeću plandemiju , jer su države na njihovu žalost povukle sve te lijepe mjere donešene za vrijeme plandemije
  – države trebaju bolje stražariti, jer iza svakog ćoška, tojest iz svakog računala Gatesa i WHO-a, vrebaju nove (virtuelne) bolesti
  – sirotinjske države će dobiti lovu za slijedeću fake pandemiju (od utjerivača dugova iz Svjetske banke), da bi te države dale resurse, zauzvrat će utjerivači dugova velikodušno odgoditi plaćanje dugova tih države njima, naravno kasnije će porasti kamate na te dugove
  – građani su problem jer ne vjeruju vlastima i državi i zato to otežava scenarij za dobro režiranu fake pandemiju. zato šefovi država i vlada (plaćenici WHO-a i kulta) trebaju “prebroditi podjele”, tojest pokušati zeznuti građane, da ih uvjere da je opća sigurnost ako svi opet pristanu na ograničenje vlastitih ljudskih prava i samoštećenje vlastite egzistencije.

VEZANO

najnovije