Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upDemistifikacija sotonizma

Demistifikacija sotonizma

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Svodnici i kurve

Postoje mnoge unaprijed stvorene ideje o tome što definira sotonizam. Neki će reći da se sotonisti samo pretvaraju, oblačeći se u čudne kostime. Neki kažu da žrtvuju djecu, a drugi vjeruju da imaju magične moći.

Ali istina je puno jednostavnija…

Većina ljudi će se složiti da je sotonizam antiteza Kršćanstvu. Dakle, prvo moramo definirati što je Kršćanstvo.

U jednoj rečenici: Kršćanstvo je impuls da izrazimo bratsku ljubav prema bližnjem.

Sotonizam uopće nema taj impuls. Najjednostavnije rečeno, sotonizam se može opisati frazom: Svodnici i Kurve…

Ako vas ove riječi uznemiruju, odlično, jer govorimo o prirodi zla. A ako vam je ovo nevažno, čak i bolje…ove životinje se ne plaše.

Dok bogati i moćni sotonisti žele da vjerujete da su oni vještice i čarobnjaci, oni nisu ništa drugo nego Svodnici i Kurve. Kanibali, koji se hrane drugim ljudima kao grabežljive životinje, potpuno lišeni impulsa za bratskom ljubavlju.

Sotonizam je životinjski tribalizam osnovnog nivoa i životinjska hijerarhija se sastoji od svodnika na vrhu i kurvi koje oni kontroliraju i trikova koje koriste i jedni i drugi.

Ovo je zakon džungle koji postoji milenijima. Opstanak najsposobnijeg svijeta, gdje dobri momci uvijek završavaju posljednji.

Antikršćani tvrde da se protive patrijarhatu, što nema smisla, jer možemo prevladati ovu nemilosrdnost samo s kršćanskim impulsom bratske ljubavi, gdje su svi podjednako dobro došli.

Puno se priča o borbi koja se vodi između dobra i zla, ali ova vrsta jednostavne crno-bijele dualnosti postoji samo u našem umu. U stvarnosti, ono što se događa je balansiranje između našeg duha i našeg tijela.

Dok naš duh može biti privučen ljubavlju i svijetlošću, naše tijelo je životinja s urođenim životinjskim instinktima koji se ne mogu lako potisnuti. I kao kod svake druge vrste životinja primarni instinkti su preživljavanje i reprodukcija. Dakle, što se tiče sisavaca, ženka je konačna nagrada u igri života.

Društvo izgrađeno u kršćanskom duhu bratske ljubavi je ono koje poštuje individualnu slobodu, a način da zadovoljimo naše životinjske želje za opstankom uz bratsku ljubav je brak i podizanje obitelji s određenim stupnjem nesebičnosti.

Bez kršćanskog duha bratske ljubavi, sotonist jednostavno vidi žene kao najcjenjeniju robu, koja se kupuje i prodaje za vlastite sebične želje. Svodnici i Kurve…

Bilo da se radi o najsiromašnijim zajednicama ili samom vrhu piramide, sotonizam se svodi na kontrolu. Oni na vrhu su uložili u svoju tehnokratsku medijsku mašineriju, što je njihova glavna metoda podvođenja. Oni vide mase ispranog mozga kao svoje kurve, jer ih po zakonima džungle posjeduju. Zbog toga negoduju na kršćanski duh, jer im se jedino on na Zemlji protivi.

Ali pravi problem sotonizma je u tome što on sprječava pojedinca da spozna Boga i otkrije pravi put. Naša slobodna volja nam omogućava izbor da ili duhovno prevladamo (što zahtjeva osobni odnos s Bogom) ili da se spustimo u životinjsko carstvo i zauvijek ostanem zvijer, što je ono što Svodnici i Kurve na kraju prodaju. Ali mi to ne moramo kupovati.

Sotonistički utjecaj je uvijek bio s nama i nemamo se čega plašiti. Ovi sotonisti, svodnici nisu bogovi. Oni su samo životinje, koje koriste umne trikove i vrte laži.

Iskupljenje je za svakoga, a čovječanstvo ima izbor. Možemo se ili podčiniti sustavu zvijeri i živjeti kao životinje ili možemo slijediti kršćanski impuls za bratsku ljubav i ustati protiv zla, kako bi naša djeca upoznala slobodu!

Foto naslovnice: screenshot bitchute (simun_news_room)/infowars

Provjeri/bitchute (simun_news_room)/infowars

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

2 KOMENTARI

 1. Članak nije loš, no usuđujem se dodati i ispraviti neke stvari…
  Sotonizam je DOSLOVNO obožavanje Sotone (grčki prijevod je otprilike “protivnik”).
  Naime, taj (stvoreni) anđeo se je pobunio protiv svog Stvoritelja, jednog i jedinog pravog Boga, između ostalog i zato što je Gospod Bog naložio svojim anđelima da se brinu o ljudima (koje je Gospod Bog isto tako stvorio).
  Sotona, zovimo ga tako iako ima i drugih imena, je smatrao da je njemu ispod časti brinuti se o “tim inferiornim bićima”. Stoga se je pobunio protiv Stvoritelja i uspio (nemojte nikada smetnuti s uma da je vrlo inteligentan i vješt manipulator) nagovoriti čak trećinu anđela da mu se pridruže u toj pobuni.
  Naravno, kao što znamo, pobuna je ugušena i svi su oni bačeni na Zemlju, s koje se više ne mogu maknuti.
  A tu nastaje i naš jad – koji smo, doduše, i zaslužili, jer smo se i mi svojim ponašanjem usprotivili Božjim zakonaima.

  Što morate znati o Sotoni?

  Mrzi ljude! Želi ih poniziti na svaki mogući način! Želi pokazati Stvoritelju da smo gori od životinja i da ne zaslužujemo Njegovu (Stvoriteljevu) ljubav! U tu svrhu utječe direktno i indirektno na pojedince i društva ne bi li naveo na sve moguće oblike izopačenosti (i kod mnogih to i uspijeva).

  Sotonisti?

  Zaluđene osobe koje misle da će s određenim ritualima dobiti “moć” nad drugim ljudima.
  Čim netko želi moć nad drugima – jasno je da ta osoba nema suosjećanja ni ikakve bratske ljubavi. Nitiu prijateljskim niti u “ljubavnim” odnosima (stavio sam to u navodnike jer takve osobe ne znaju što je ljubav).

  Ima još mnogo toga za reći na tu temu, no za početak mislim da je i ovo dovoljno…

VEZANO

najnovije