Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaTop komentarDepopulacijska agenda se nastavlja nesmiljenom žestinom

Depopulacijska agenda se nastavlja nesmiljenom žestinom

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Greg Reese

„Dok se, možda, milijuni bude pred planom depopulacije, plan se i dalje nastavlja.

Covid cjepiva su potpuno razotkrivena kao smrtonosna, a još ih ubrizgavamo u našu djecu.

Nacionalna garda na prevaru daje vojnicima smrtonosno cjepivo umjesto cjepova protiv gripe.

Rusija primorava građane koji su regrutirani da ratuju u Ukrajini, a procjenjuje se da ih je sada 300.000, da se cijepe protiv Covida ili idu u zatvor na 10 godina.

A farmeri mliječnih proizvoda na Novom Zelandu su primorani da cijepe svoju stoku mRNA cjepivom, što je navodno rezultiralo trenutnim uginućem 15% stada. Goveda koja prežive sada će proizvoditi mlijeko i meso sa spike proteinima.

Sada je svima jasno kako je LGBT pokret dio ovog programa depopulacije. Homoseksualni seks nije bio dovoljan za ovaj kult smrti, pa su potaknuli kastriranje djece pod maskom transrodnosti.

Program eugenike ‘planirano roditeljstvo’ sada plasira blokatore puberteta i kemijsku kastraciju za djecu. ‘Planirano roditeljstvo’ također pokreće novu mobilnu kliniku za abortus u pokušaju da se održi nivo depopulacije u državama koje su ubijanje beba u maternicama označile ilegalnim.

I sa bespotrebnom eskalacijom rata u Ukrajini, bez razmišljanja o mirovnim pregovorima…

Očigledno je da ‘judine koze’ i njihovi birokratski poslušnici misle da nas mogu sve pobiti i izbjeći pravdu za svoje zločine protiv čovječnosti.

Čini se da su SAD sabotirale ruski plinovod Sjeverni tok 2, što je ratni čin koji podsjeća na željeznički sukob Berlin-Bagdad, koji je pomogao u rasplamsavanju Prvog svjetskog rata.

Početkom ove sedmice, ozloglašena ruska podmornica ‘Sudnji dan’, sposobna da izazove radioaktivni cunami, navodno je nestala iz svoje baze i primijećena je nekoliko dana kasnije dok je djelovala na arktičkoj površini.

Fotografije u gradu Belgorodu izgleda pokazuju raspoređivanje mobilnog laserskog sustava Peresvet, koji čini područje nevidljivim za neprijateljski nadzor, tako što zasljepljuje okolne satelite, omogućavajući Rusiji da tajno mobilizira napad.

Umirovljeni američki brigadni general Kimmitt kaže da je nuklearna bomba ‘na stolu’:

'Vidite, mislim da je prilično jednostavno postaviti opcije. To bi mogla biti meka strana toga, a to je udvostručenje sankcija, udvostručenje kontrole izvoza, u rasponu sve do našeg nuklearnog odgovora i svega između toga.'

Zelenski kaže da NATO mora preventivno lansirati nuklearno oružje protiv Rusije kao upozorenje.

I nespretni Hollywoodski aktivist, Sean Penn se slaže s njim:

'Ali čak i zemlje koje imaju nuklearno oružje mogu ostati uplašene da ga koriste i to sada vidimo u našoj zemlji. Bojim se da predvidim kako će to biti. Nitko ne želi vidjeti nuklearni sukob. U isto vrijeme, ako samo jedan siledžija može upotrijebiti to oružje kao prijetnju, moramo ponovo razmisliti što radimo.'

Odgovorni luđaci kupuju podzemne bunkere i lijekove protiv radijacije u nadi da će preživjeti plan masovnog uništenja koji se nesmetano nastavlja.“

Izvor videa: SimunNewsRoom

Foto naslovnice: video screenshot

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije