Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiDeSantis želi uvesti smrtnu kaznu za pedofile na Floridi

DeSantis želi uvesti smrtnu kaznu za pedofile na Floridi

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Samo oštro

Guverner Floride Ron DeSantis najavio je planove za uvođenje smrtne kazne za svakoga tko je osuđen za pedofiliju.

U govoru, DeSantis je iznio planove za vraćanje smrtne kazne za seksualne prijestupnike nad djecom.

“Rekli su da Ustav ne dopušta smrtnu kaznu za bilo što osim za ubojstvo”, započeo je DeSantis, pozivajući se na Vrhovni sud od prije deset godina.

“Problem je u tome što imate neke od tih seksualnih predatora koji će zlostavljati ovu vrlo malu djecu, čine to po navici, a ja samo mislim u sebi, uništavate živote te djece – to su nevina djeca.”

DeSantis je nastavio sugerirati da trenutni Vrhovni sud “neće potvrditi” prethodnu presudu, stoga će njegova administracija početi “istraživati ​​načine za olakšavanje” smrtne kazne za takve kriminalce, prijedlog koji je dočekan velikim pljeskom prisutnih.

“Razumijemo da će to biti izazov”, nastavio je, “ali mislim da je zrelo da osporimo odluku koja nije dobro promišljena.”

“Ono što znamo da možemo učiniti bez obzira na to kako se stvari na Vrhovnom sudu istresu, jest da želimo osigurati da minimalna kazna za ove predatore koji siluju ovu mladu djecu, da barem dobiju doživotnu robiju jer će ponovno napraviti isto ako ih vratiš na ulicu.”

“Tim ljudima nije stalo”, rekao je DeSantis o kriminalcima seksualnog zlostavljanja djece, nazivajući ih “najgorima od najgorih”.

“Nezasitni su, nije ih briga za tu djecu; učinit će sve što mogu kako bi se zasitili na račun vrlo, vrlo ranjivih ljudi.”

Florida trenutno ima neke od najstrožih kazni i ograničenja za seksualne prijestupnike u zemlji, a posljednja objava dokazuje da je DeSantis spreman podići stvari na višu razinu. 

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

  1. Jedini problem s ovim prijedlogom je da će na e-stolici završiti i neki ljudi koji nisu pedofili. Kad se treba nekog “riješiti”. Kao npr. Juliana Assangea. On je imao bliske susrete s nekim “mutnim ženama”. Pa se ne bih čudio da mu podmetnu i kakvu “mutnu djecu”. Kako prigodno.

VEZANO

najnovije