Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeDirnuli su u djecu i sada je „Ili mi ili oni“

Dirnuli su u djecu i sada je „Ili mi ili oni“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Rat za djecu

„Mislili smo u početku da pretjeruju oni koji su govorili da nam ne preostaje ništa drugo već odluka: ili mi ili oni.“

U nastavku donosimo tekst podijeljen na facebook stranici Promijenimo Hrvatsku, no poruka je univerzalna i upućena svima, bez obzira na nacionalnost, državu ili bilo koju drugu vrstu pripadnosti. Već smo prije najavili da je Rat za djecu počeo, a sad je došao trenutak za akciju! Obavezno je pročitajte i podijelite u što većoj mjeri kako bi doprla i do drugih slobodnomislećih ljudi!

„MAKNITE RUKE OD DJECE

Očekivali smo da će ljeto biti mirnije jer je jasno da je Covid 19 sezonski virus. No, nema mira jer su Stožeraši bijesni što se građani neće cijepiti unatoč njihovoj neviđenoj propagandi. Zato su poručili poduzetnicima da ako hoće novce moraju se cijepiti, svima nama ako hoćemo u šoping centre – moramo se cijepiti i još toga kako bi nas stjerali u kut. Upravo su tu napravili kardinalnu grešku jer se narod ne može ucijeniti. Doduše, u prvom poluvremenu podijelili su građane na cijepljene i necijepljene i očekivali da će poticanjem te razlike kontrolirati tenzije među njima. I kada smo mislili da tome ludilu mjera došao kraj oni su najavili masovno cijepljenje djece nepouzdanim pripravkom kojega nazivaju „cjepivo“. Capakova pomoćnica, koja se sama sebe plaši, smogla je snage i drskosti da kaže da će ako treba cijepiti čitave razrede.

Ova vlast je konačno izazvala građane i bez naše volje doveli su nas pred zid da odlučimo: Ili oni ili mi? Vrlo agresivno i za vrijeme ljeta. Zašto sada? Pa ljeti loši političari obavljaju najprljavije poslove.

Stožer i Vladu nervira statistika i to državna koja kaže da se godišnji broj umrlih u Hrvatskoj kreće oko prosjeka (oko 54 tisuće) iako bi se po svakodnevnoj medijskoj kampanji reklo da se događa pomor.

Upravo zbog sijanja straha, loše organizirane zaštite ugroženih skupina, ogromnih posljedica po gospodarstvo, obrazovanje, psihičku stabilnost građana a posebno mladih Vlada mora odgovarati.

No, to im ne pada na pamet pa kreću u novi napad ucjenjujući poduzetnike i radnike da se moraju cijepiti ako žele potpore. Sada vidimo da je situacija takva da se gospodarstvo mora potpuno otvoriti i da potpore neće biti potrebne. Ali Vlada želi ovisnike da bi provodila svoje ciljeve a to je cijepljenje pripravcima koji rezultiraju sve većim brojem negativnih posljedica i smrću.

Građani unatoč svemu još uvijek ne mogu do kraja vjerovati tome što čuju i čitaju pitajući se je li to oni stvarno namjeravaju. Da, namjeravaju. Oni neće stati i idu korak po korak. Već su najavili četvrti val, ako treba peti i šesti… koliko treba. Zato se moramo dići na noge i reći dosta eksperimenata jer ljudi nisu zamorci i pokrenuti progon onih koji nam ugrožavaju zdravlje i život pod krinkom borbe za nas. Dosta korona ideologiji. Na jesen namjeravaju masovno cijepiti i djecu nedovoljno ispitanim „cjepivima“ čije stvarne posljedice na duži rok nitko ne zna.

Mislili smo u početku da pretjeruju oni koji su govorili da nam ne preostaje ništa drugo već odluka: „ili mi ili oni“.

Oporba u Saboru očito ne misli da je cijepljenje problem. Mi iz PH jasno poručujemo da cijepljenje po Ustavu i EU deklaraciji mora biti isključivo pitanje odluke svakoga pojedinca. Od djece maknite ruke. Sada nam je jasno da je od virusa daleko opasniji lockdown jer uništava gospodarstvo, obrazovni sustav, zatire socijalizaciju ljudi, onemogućava težem bolesnicima da se liječe ugrožava psihu, siromaši ljude i stvara ovisničke skupine o državi.

Manipulacija na svakom koraku, a sijanje straha nema mjere. Jasno poručuju necijepljenima da će ih stisnuti svugdje. Stvorili su okvir za aparthejd i počeli ga provoditi.

Zamislimo se još jednom nad ucjenom sadašnje vlade prema poduzetnicima i radnicima i općenito necijepljenima. Ucjenjuju nas oni koje mi hranimo. Ucjenjuju nas novcem koji mi stvaramo ili ćemo plaćati njihove dugove. Stalno stvaranje novih strahova i pritisaka je očito jedini način da nam skrenu pažnju od činjenica da siromašimo i dalje, da smo predzadnji i EU, da se nove afere pojavljuju kao na tekućoj traci, da uvozimo 50% hrane, da su dugovi veći nego ikada…. Da je država jednostavno trula i da stožeraši i Vlada rade protiv građana. Naš najveći problem nije virus nego oni koji njime manipuliraju.

Sve što ste trebali čuti i znati od vrhunskih nezavisnih stručnjaka čuli ste na naša dva okrugla stola. Više nema smisla govoriti. Ukoliko agresivno nastave ucjenjivati nas i dalje neće biti druge nego pozvati građane da masovno izađemo na trgove i ulice jer vlast proizlazi iz naroda koji jedini ima svu vlast. Vrijeme je za akciju.

Uzmimo sudbinu u svoje ruke i svim demokratskim sredstvima riješimo se te truleži.“

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije