Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upDisney se potpuno okrenuo „dotjerivanju“ djece za rodno fluidnu ideologiju i sotonizam

Disney se potpuno okrenuo „dotjerivanju“ djece za rodno fluidnu ideologiju i sotonizam

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nema više bajki

Nakon što je pridobio djecu svijetom fantazije, Disney ih sada pokušava pretvoriti u obožavatelje demona, Sotone, Sotonine ljubavnice i drag queens-e. Naime, Disneyevi novi filmovi doslovno indoktriniraju djecu da vjeruju kako Sotona siluje tinejdžere, ostavljajući ih trudne, napušta ih, a zatim se kasnije vraća po njihove duše, uključujući i ‘antikristovo’ dijete.

To je premisa novog filma “Mali demon”, gdje mladu majku “Chrissy” “sputavaju zle sile, uključujući i Lucifera, koji zaposjeda i baku prepolavljajući je napola na žrtveniku tijekom demonskog rituala. „Je li Sotona tata ili samo cool prijatelj?“ – upućuje Disney svoje gledatelje na razmišljanje, koristeći glas Dannyja Devita.

Disneyevi likovi uglavnom su predstavljeni kao pogani, vještice ili transrodne osobe, okruženi demonima, što otkriva krajnji cilj ove hollywoodske tvrtke. Naime, za Disney se sada sve vrti oko demona i drag kraljica i ništa drugo više nije važno. To su istodobno i teme koje sada dominiraju u većini dječjih filmova, emisija i serija na Netflixu, Disneyju, Hollywoodu, posvuda…

Najnoviji Disneyjev blockbuster prikazuje Drag Queens kako pleše u paklu s „dlakavcima“ (djecom koja se identificiraju kao mačke ili psi), gdje Sotona predstavlja svoje potomke, “Hej svima, ovo je moja kćer, poljubi je u dupe ili ću ti pobiti djecu.” Dok upoznaje sve demone pakla, mlada kći protagonista odjevena je poput dječaka, dobivši ime Damian, od strane samog Sotone, naravno.

Pakao je zapravo prikazan kao jedan veliki striptiz klub, gdje svi cijeli dan razmišljaju o seksu, dok drugi izlažu svoje stražnjice u tangama, twerkajući i vrteći se oko štangi. Zabave u Disneyjevom paklu uključuju i male djevojčice koje kleče na Sotoninom oltaru…Je li ovo ono što roditelji sada dopuštaju svojoj djeci da gledaju? Kako je to uopće legalno?

Ne zaboravite, slavna drag kraljica, Shea Couleé (Jaren Merrell), zvijezda je Disneyjeve nadolazeće serije i Marvelove serije Ironheart, koju raskalašeni Disney opisuje kao “upečatljivu” i “seksi”. Ovo je sada pop kultura, koja je zapravo kontrakultura, kultura otkazivanja i kultura seksa sa Sotonom.

Disney je sada 100 posto Woke, filmove s oznakom R smatra dječjim filmovima i serijama, s puno psovki, izopačenog seksualnog razmišljanja, razgovora s ‘prijateljskim’ demonima i usredotočenosti na odnos sa Sotonom.

Ne griješite, Disney je izopačen i zao. Djeca ili tinejdžeri ne bi trebali gledati ove filmove ili serije. To je pornografija obožavatelja đavola prerušena u crtiće i animirane superheroje. Roditelji bi mogli preispitati sve “Disney” i “Marvel” uratke kao vrlo, vrlo loš utjecaj na djecu i tinejdžere.

Foto naslovnice: screenshot naturalnews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije