Ponedjeljak, 22 travnja, 2024
NaslovnicaWake upDoconomy – kreditna kartica za praćenje vašeg „ugljičnog otiska“ je već tu

Doconomy – kreditna kartica za praćenje vašeg „ugljičnog otiska“ je već tu

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Dobro došli u distopiju Agende 2030

Uz potporu UN-a, WEF-a i Mastercarda kreirana je kreditna kartica kojom će se pratiti potrošnja ugljika, koja potvrđuje da se Agenda klimatskih promjena izazvanih čovjekom i dalje se ubrzano gura.

Kontrolori Novog svjetskog poretka upravo vrše procijene koliko se još može „cijediti“ narativ Covida. Onog trenutka kad procijene da je ovaj „izvor“ presušio, okrenut će od lažne hitne situacije s Covid-om do lažne klimatske hitne situacije, kojom će pokušati uvjeriti stanovništvo da se složi s jednako strogim pravilima u scenariju nekog budućeg klimatskog zatvaranja.

Bez obzira hoće li se i kada to dogoditi, cilj obiju operacija je isti: segregacija, oodnosno kažnjavanje onih koji odbijaju pristati, te sveopća kontrola. Dugoročni tehnokratski plan Agende 2030 je uvesti sustav društvenog kreditiranja u svim zapadnim zemljama, a zatim i u cijelom svijetu, temeljen na ugljičnim kreditima i modeliran prema autoritarnom sezamovom kreditnom sustavu u Kini, koji već blokira neistomišljenike iz punog ekonomskog sudjelovanja.

Potpuno istu stvar, samo u manjoj mjeri, nedavno je predložio premijer australske države Viktorije, Dan Andrews, kada je zagovarao cijepljeno gospodarstvo.

Kreditna kartica za praćenje CO2 i Climate 13

Doconomy (skraćeno DO) je tvrtka registrirana u Švedskoj i imaju punu potporu i podršku NWO organizacije kao što je UN, a u partnerstvu su s Mastercardom, tvrtkom ukorijenjene korporatokracije. Evo što WEF piše o svojoj novoj kreditnoj kartici za praćenje CO2 na web stranici Doconomy.com:

“Iako su mnogi od svjesni da moramo smanjiti svoj ugljični otisak, savjeti o teme mogu se činiti nebuloznim i teško je držati korak. DO prati i smanjuje potrošnju kada dosegnemo maksimalnu emisiju ugljika.”

Na kartici je slogan „DO. Everyday Climate Action”, a na poleđini je dio propagande koji kaže “Preuzimam odgovornost za svaku transakciju koju učinim kako bih zaštitio planet”, što je samo drugorazredno ispiranje mozga. 

Obratite pažnju na simboliku svevidećeg oka na poleđini kartice na gornjoj slici, koje je preuzeto iz UN-ovih SDG-ova (ciljeva održivog razvoja), posebno cilja #13, koji kaže: “Poduzmite hitne mjere u borbi protiv klimatskih promjena i njihovih utjecaji.”

Još veće učvršćivanje laži o ugljiku

Cilj Doconomy kartice je još više ukorijeniti demonizaciju ugljika, na način da vas prevari kako biste doslovno svaku svoju ekonomsku transakciju povezali s navodnim ugljičnim troškom prema pogrešnoj znanosti o klimatskim promjenama koju je stvorio čovjek.

Nametanjem umjetnog ograničenja na broj transakcija koje možete napraviti, takav sintetički sustav bio bi uvelike odvojen od biološke stvarnosti ciklusa ugljika, nužnosti ugljika u svim oblicima života i prirode ugljičnog dioksida koji daje život.

Web stranica Doconomy postavlja pitanje: “Zašto naše emisije CO2 ne bi bile jednako vidljive s označenim razinama masti, šećera i soli na hrani koju kupujemo?”, te nastavlja: “Ova vrsta informacija ne bi trebala biti premija ili luksuz koji potrošači plaćaju, već prije bitan dio svakog kupovnog putovanja.”

Oni žele da progutate cijelu propagandnu ideju o ugljičnom otisku, da se osjećate krivima zbog potrošnje energije i usluga i pristanete na proizvoljna ograničenja pod zabludom da će to nekako pomoći Zemlji.

Počinju operacije isisavanja ugljika – dio teraformiranja Zemlje?

Ako mislite da je cijela demonizacija ugljika suluda, onda će vam nakon narednih redaka biti još gore. 

Predvodnik Novog svjetskog poretka Bill Gates, koji je samo “večerao” s pedofilom i agentom Mossada Jeffreyjem Epsteinom, iako je Gates u dnevniku letenja Lolita Expressa, govorio je u intervjuima o sekvestraciji ugljika ili tehnologiji isisavanja ugljika koju on financira.

Tehnologija se također naziva izravnim hvatanjem zraka. Kompanije se pojavljuju diljem svijeta, poput ove u Kanadi i ove na Islandu, koje aktivno izvlače ugljični dioksid iz atmosfere, zatim ga pumpaju u kamenje, tlo ili ocean kako bi ga trajno uklonili iz atmosfere.

Naftne kompanije promoviraju usisavanje ugljika jer je to lak izlaz za njih – to je način na koji mogu ublažiti svoju “krivnju” pokušavajući uravnotežiti ili nadoknaditi svoj nevjerojatno prljav i zagađen proizvod (sirovu naftu) tvrdnjama da brinu za okoliš. 

Međutim, nije posve jasno ima li smanjenje CO2 ikakve veze s time koliko nafta i naftni proizvodi mogu zagađivati ​​okoliš.

Naravno, isisavanje ugljika samo jača konstrukciju sintetičke ekonomije – ugljične ekonomije – gdje je ugljik nova valuta i mjera ekonomske aktivnosti.

Nadalje, isisavanje ugljika utječe direktno na atmosferu, kao i na biljke kojima treba CO2, a onda posljedično i na ljude. Ljudi namjernim uklanjanjem ovog plina života iz prirodnog O2-CO2 ciklusa disanja i fotosinteze, uklanjaju sami sebe.

Stručnjaci i studije su pokazali da se biljke najbolje snalaze s visokim koncentracijama ugljika. Ovo je samo jedna od brojnih studija koja pokazuje kako su biljke optimalno rasle pri koncentracijama između 915-1151 ppm, daleko iznad cilja od 300 ppm postavljenog klimatskim agendama. 

O čemu se ovdje radi i postoji li skriveni motiv koji uključuje teraformiranje Zemlje, kako bi je učinili manje pogodnim za ljudski život, a pogodnijim za druge oblike života? Ovo pitanje treba dodatno istražiti, ali za sada s dubokom sumnjom gledamo na sve pokušaje uklanjanja CO2 iz atmosfere.

Završne misli

Kreditne kartice za praćenje CO2 i isisavanje ugljika dio su iste inicijative za izmišljanjem novog neprijatelja – ovaj put elementa ugljika, neizostavnog elementa ljudskog života. One odvraćaju pozornost od pravih oblika zagađenja i stvaraju novi oblik mjerenja, novu umjetnu ekonomiju temeljenu na onom što već kontrolira NWO, koji može proizvoljno odlučiti koja će biti vaša maksimalna granica dopuštenog ugljika. 

Ovo je dosad najpodmuklija propaganda koja će, ako na nju nasjedne dovoljan broj ljudi, postati još jedan izgovor za sveopće oduzimanje naših prava i sloboda. Ostanite budni i svjesni.

Provjeri/prepareforchange.net

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije