Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upDokument iz 1991.: „Sve nacije će dobiti kvote za smanjenje stanovništva“

Dokument iz 1991.: „Sve nacije će dobiti kvote za smanjenje stanovništva“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Novi svjetski poredak

Dana 22. rujna 1991., devet mjeseci prije održavanja Summita o Zemlji u Rio de Janeiru, u Des Moinesu, Iowa, održana je javna rasprava Srednjeg zapada Ujedinjenih naroda o okolišu i razvoju.

Dokument s tog saslušanja istaknuo je hitnu potrebu za smanjenjem svjetske populacije. “Mora se odmah utjecati na trenutačno smanjenje svjetske populacije, prema preporuci Draper Funda iz sredine 1970-ih”, navodi se u dokumentu.

Također, u dokumentu se navodi kako će “sve nacije imati kvote za smanjenje stanovništva na godišnjoj osnovi, koje će provoditi Vijeće sigurnosti UN-a selektivnim ili potpunim embargom na kredite, stavkama trgovine uključujući hranu i lijekove, ili vojnom silom, kada je to potrebno.”

Javnu raspravu Srednjeg zapada sponzorirale su Udruge UN-a (UNA), SAD-a, Kanade i Iowe u suradnji s Konferencijom UN-a o okolišu i razvoju (UNCED) 1992. godine.

Svrha saslušanja bila je čuti svjedočanstva građana o pitanjima energije, održive poljoprivrede i institucija. Svjedočenje dano na saslušanju potom je trebalo biti proslijeđeno “odgovarajućim nacionalnim čelnicima koji će pripremiti američko nacionalno izvješće koje će odrediti američku politiku na konferenciji UNCED ‘Earth Summit’ 1992.”

Tijekom desetljeća održano je nekoliko ekoloških konferencija. Samit o Zemlji 1992., koji se također naziva ECO-92 ili Rio-92, bio je drugi nakon Stockholmske konferencije 1972. godine. Jedan od dokumenata koji je proizašao iz Earth Summita bio je Agenda 21.

Prema web stranici The Forbidden Knowledge, dokument u nastavku podijeljen je na Summitu o Zemlji i pruža dovoljno informacija o dizajnu Novog svjetskog poretka za smanjenje svjetske populacije.

„1. PRIJEKA POTREBA

a. Vrijeme pritišće. Rimski klub osnovan je 1968., Granice rasta napisane su 1971., Global 2000 napisane su 1979., ali nije postignut dovoljan napredak u smanjenju stanovništva.

b. S obzirom na globalne nestabilnosti, uključujući one u bivšem sovjetskom bloku, potreba za čvrstom kontrolom svjetske tehnologije, oružja i prirodnih resursa, sada je apsolutno obvezna. Na trenutačno smanjenje svjetske populacije, prema preporuci Draperovog fonda iz sredine 1970-ih, mora se odmah utjecati.

c. Na sadašnju ogromnu prenapučenost, koja sada daleko nadilazi svjetski nosivi kapacitet, ne može se odgovoriti budućim smanjenjem stope nataliteta zbog kontracepcije, sterilizacije i pobačaja, već se mora odgovoriti u sadašnjosti smanjenjem broja koji trenutno postoje. To se mora učiniti svim potrebnim sredstvima.

d. O pitanju se lažno raspravlja između političkog i kulturološkog pristupa stanovništvu i resursima, dok je zapravo, suočen s tvrdoglavim opstrukcijama i svakodnevnom političkom podobnošću koji čine većinu čelnika najmnogoljudnijih siromašnih zemalja nepouzdanima, problem obvezna suradnja.

e. Obvezna suradnja nije sporna sa 166 nacija, čiji su lideri većina neodlučni, uvjetovani lokalnim “kulturama” i bez odgovarajućih predodžbi o Novom svjetskom poretku. Rasprava znači odgodu i gubitak naših ciljeva i svrhe.

POVJERLJIVO

f. Akcija UN-a protiv Iraka uvjerljivo dokazuje da odlučna akcija s naše strane može potaknuti druge čelnike da se slože s potrebnim programom. Akcija u Iraku dokazuje da se aura moći može projicirati i održati i da val povijesti ide naprijed.

2. OPASNOSTI NA KOJE TREBA PAZITI

Postoji dvostruka suprotnost koja se mora eliminirati brzom akcijom. Među nekim “južnim” regijama, posebno u Brazilu i Maleziji, postoje gunđanja da se osujete ciljevi UNCED-ove Povelje o Zemlji i da se osujeti međunarodno okupljanje u Brazilu u lipnju 1992. Tu je i nesretno kolebanje u našim vlastitim redovima, argument da su čelnici UNCED-a program učinili “previše političkim” i da se put prvo mora pripremiti na manje abrazivnoj kulturnoj osnovi. Donosimo samo najnovije dokaze:

* Gilberto Melio Mourao, brazilski pisac, upozorio je u Folha de Sao Paulo od 4. kolovoza da u Münchenu 1938. “neće protiv sadašnje vrste ekološke epidemije, pokrenute protiv naše zemlje, koja prijeti strukturi naše kulturne, duhovne i političke vrijednosti, a protiv samog našeg nacionalnog suvereniteta… Gospoda Chamberlain i Daladier, čelnici vlada Engleske i Francuske, mirno su ponudili brazilsku Amazoniju Führeru.” Hitler je navodno primijetio da će, budući da je Amazona u Južnoj Americi, Sjedinjene Države citirati Monroeovu doktrinu i odbaciti njemačku okupaciju brazilskog teritorija. Chamberlain i Daladier odgovorili su da prijedlog ima potporu Washingtona.

* Konferencija UN-a o trgovini i razvoju (UNCTAD) objavila je svoje godišnje izvješće 16. rujna, izjavljujući, prema BBC-u, da liberalno slobodno tržište nije prikladan model za zemlje u razvoju. Financije bi trebale služiti industriji, a ne obrnuto, a država ima ključnu ulogu u određenim sektorima gospodarstva.

3. ŠTO KAŽE SVJETSKI FOND ZA PRIRODU

* Dužnosnik Svjetskog fonda za prirodu (WWF) rekao je 10. rujna da su rezultati UNCED-a u Ženevi “apsolutno ozbiljan korak nazad”. Neće biti konvencije o šumama do lipnja 1992. za Brazil. Situacija je došla u ćorsokak. Ovo je prva žrtva za UNCED proces.

* Viši savjetnik za ekološka pitanja britanskog princa Philipa rekao je 15. rujna da je organizator Eco-92 Maurice Strong “previše ispolitizirao” pitanje zaštite okoliša i potaknuo “smiješna mesijanska očekivanja”.

POVJERLJIVO

STOGA SE MORA PROVEDITI SLJEDEĆA POLITIKA:

A. Vijeće sigurnosti UN-a predvođeno anglosaksonskim velikim silama, dekretom će odlučiti da će ubuduće Vijeće sigurnosti obavijestiti sve nacije da je njegova patnja za stanovništvo završila, da sve nacije imaju kvote za smanjenje stanovništva na godišnjoj osnovi , koje će provoditi Vijeće sigurnosti selektivnim ili potpunim embargom na kredite, trgovinske artikle uključujući hranu i lijekove, ili vojnom silom, kada je potrebno.

B. Vijeće sigurnosti UN-a obavijestit će sve nacije da će zastarjela shvaćanja nacionalnog suvereniteta biti odbačena i da Vijeće sigurnosti ima potpunu pravnu, vojnu i gospodarsku nadležnost u bilo kojoj regiji u svijetu i da će to provoditi velike nacije Vijeća sigurnosti.

C. Vijeće sigurnosti UN-a će preuzeti u posjed sva prirodna bogatstva, uključujući slivove i velike šume, koja će se koristiti i očuvati za dobrobit najvećih nacija u Vijeću sigurnosti.

D. Vijeće sigurnosti UN-a će objasniti da nisu sve rase i narodi jednaki, niti bi trebali biti. Te rase koje su dokazane superiornima superiornim postignućima trebale bi vladati nižim rasama, brinući se za njih uz podnošenje suradnje s Vijećem sigurnosti. Donošenje odluka, uključujući bankarstvo, trgovinu, valutne tečajeve i planove gospodarskog razvoja, donosit će pod upravom velikih naroda.

E. Sve gore navedeno čini Novi svjetski poredak, u kojem će Red, sve nacije, regije i rase surađivati ​​s odlukama glavnih naroda Vijeća sigurnosti.

Svrha ovog dokumenta je pokazati da odgođeno djelovanje može biti kobno. Sve bi moglo biti izgubljeno ako se tolerira puko protivljenje nižih rasa, a nesretna kolebanja naših najbližih drugova budu razlogom za naše oklijevanje. Otvorena izjava namjere praćena odlučnom snagom konačno je rješenje. To se mora učiniti prije nego što bilo kakav šok pogodi naša financijska tržišta, narušavajući našu vjerodostojnost i možda umanjujući našu snagu.“

Čini se da je gornji tekst parafraziran iz dokumenta koji je rezultat javne rasprave UN-a na srednjem zapadu, a koji je arhiviran u internetskoj arhivi OVDJE. To je isti dokument koji je objavio Freedoms Phoenix koji ima dodatnu stranicu u prilogu; pismo od 2. listopada 1991. Georgea W. Hunta kongresmenu Richardu A. Gephardtu.

Ni mi nemamo načina za provjeru autentičnosti, ali potičemo vas da cijeli dokument i pismo pročitate OVDJE. U nastavku smo također priložili kopiju kako bismo je sačuvali ako se premjesti ili ukloni, a hiperveza više ne bude dostupna.

UNCED_1992_Document_Scan_from_George_W._Hunt

Provjeri/expose-news.com

Foto naslovnice: web screenshot

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

1 KOMENTAR

 1. ” Dužnosnik Svjetskog fonda za prirodu (WWF) rekao je 10. rujna da su rezultati UNCED-a u Ženevi “apsolutno ozbiljan korak nazad”. Neće biti konvencije o šumama do lipnja 1992. za Brazil. Situacija je došla u ćorsokak. Ovo je prva žrtva za UNCED proces…”
  —–

  Svjetski fond za prirodu (WWF, World Wide Fund for Nature) je privatna eugenička organizacija iz guste mreže globalističkog kulta, pod maskom brige za okoliš i prirodu. To je ona organizacija sa poznatim logom, slatkog medvjedića pande.. Ali iza toga se kriju sve sami fenatični eugeničari kulta. Koji su i stvorili WWF 1961. godine.

  Stvorili su ga:
  – nizozemski princ Bernhard. Koji je bio muž tadašnje nizozemske kraljice Julianne. Bernhard je bio prvi predsjedvajući psnivače konferencije novosnovane grupe Bilderberg od 1954. I na toj dzžnosti predsjedavjućeg ostao je još više godina.

  – princ Phillip, muž kraljice Elizabete, koji je preminuo preklani u dobi od 100 godina, godinu prije svoje supruge.
  Phillip je otac treenutnog kralja Charlesa (također eigeničara) i djed princa Williama (također eugeničara, kao i cijela kraljevska obitelj Engleske

  – Julian Huxley,- poznati engelski eugeničar, brat poznatog pisaca Alodusa Huxley, poznatog po distopijskom romanu “lijepi novi svijet”. J. Huxley je bio prvi predsjenik UNESCO-a

  – Godfrey A. Rockefeller, iz obitelji Rockefeller. Godfrey Rockefeller je bio praunuk Williama Rockefellera Jr., koji je bio brat→ Johna D. Rockefellera.

  “…Vijeće sigurnosti UN-a obavijestit će sve nacije da će zastarjela shvaćanja nacionalnog suvereniteta biti odbačena i da Vijeće sigurnosti ima potpunu pravnu, vojnu i gospodarsku nadležnost u bilo kojoj regiji u svijetu i da će to provoditi velike nacije Vijeća sigurnosti…”
  —–
  stalni članovi VS-a od osnutka UN-a su: SAD, Kina, Rusija (do 1991: SSSR) , Velika Britanija i Francuska.
  time je dakle sve rečeno, i ovdje se vidi, da su takozvana geopolitika i kao neki sukob za unipolrani ili multipolarni svijet na liniji SAD i zapad protiv Kine i Rusije, samo Trumanov šou za naivce..
  A u društvu G20 su ionako opet svi zajedno

VEZANO

najnovije