Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeDozvolimo li im da se izvuku nekažnjeno, opet će nam ovo napraviti

Dozvolimo li im da se izvuku nekažnjeno, opet će nam ovo napraviti

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Resistance is not futile

(Mišljenje) Svjedoci smo kako se u nizu zemalja ukidaju mjere nametnute u tobožnjoj borbi s virusom (maske, covid potvrde…) i u svim tim zemljama događa se isti politički narativ, a on parafrazirano glasi:

„Bili ste dobri i poslušni i zato vam sada vraćamo dio vaših sloboda koje smo vam mi, politička elita, oduzeli u svrhu postizanja ciljeva globalističkih planova!“

Da je to baš tako potvrđuje i apsurdna situacija iz Hrvatske, gdje usprkos kolapsu „brojeva“ šmrkavih i onih s „grebanjem u grlu“, vlada uz pomoć plaćeničkih medija i dalje održava atmosferu straha u cilju postizanja zadanih postotaka cijepljenosti stanovništva, uz poruku:

„Vi jednostavno niste dovoljno poslušni da bismo vam vratili slobodu koju smo vam oduzeli!“

Na što su sve spremni da bi postigli svoj cilj, tek ćemo vidjeti, ali naišli su očigledno na tvrd orah…

Priča im se rasplinula do te mjere da više ni sebi ne vjeruju, lažni narativ okrenuo se protiv njih samih i postali su predmet sprdnje puno većeg broja stanovništva nego su se nadali. Jednostavno, ovaj narod nije nikad volio prisilu i ucjenu bilo koje vrste, pa ni ovu današnju.

No, puno važnije od toga koliki dio stanovništva su uspjeli pridobiti svojom opsjenarskom predstavom u protekle dvije godine, je činjenica da sve ove ljude koji su sudjelovali u oduzimanju naših sloboda, na bilo koji način, treba KAZNITI! Ne radi se o pozivu na bilo koji vid nasilja, odmazde, giljotiniranja i slično, već o jednostavnoj činjenici da smo ih dužni zapamtiti, procesuirati i kazniti za sve što su nama i našoj djeci učinili u protekle dvije godine i nažalost još uvijek to čine.

Ne smijemo im dopustiti da se nekažnjeno izvuku, jer će nam u protivnom opet napraviti isto za neko određeno vrijeme. Ponovo će se pojaviti neka lažna opasnost, u vidu „smrtonosnog“ virusa, klimatskih promjena i slično, koju će iskoristiti da nam ponovo oduzmu još više sloboda. Dogodi li se ponovo jedna ovakva lažna kriza poput plandemije koronavirusa, imati će sve pripremljeno (procedure, mjere, pa i zakone) da odmah i puno brže od slučaja s koronavirusa uvedu obvezna cijepljenja, koncentracijske logore za neposlušne i sve ostalo što smatraju potrebnim za ostvarenje svojih konačnih ciljeva porobljavanja.

Zbog toga je važno da svatko od nas da svoj mali doprinos u ovoj borbi protiv zla, daljnjim i neprestanim otkazivanjem poslušnosti jer to ih najviše smeta. I dalje ne pristajte na nikakve ucjene i kada pomislite da nema svrhe daljnja borba, sjetite se koliki napor oni ulažu da bi nas slomili i još nisu uspjeli. Narod je jači od njih nekoliko!

I za kraj ćemo samo napomenuti da ne smijemo dopustiti da predstojeći referendum uspije. Radi se samo o uspostavi pravnog okvira za ozakonjenje našeg utamničenja za neku buduću lažnu krizu!

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije