Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeDr. Bryan Ardis o povezanosti zmijskog otrova, Covida i cjepiva: plandemija je...

Dr. Bryan Ardis o povezanosti zmijskog otrova, Covida i cjepiva: plandemija je bitka Dobra i Zla

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Probudi se ti što spavaš, jer te nisam za to stvorio da ležiš vezan u podzemlju. Ustani od mrtvih. Ja sam život umrlima. Ustani, djelo ruku mojih!*

Plandemija se nastavlja, ali njezino istinsko porijeklo nam je još uvijek misterija. Dr. Bryan Ardis pokušava naći odgovor kako je čitav svijet doveden u stanje bolesti, odnosno na koji način se korona virus doista proširio pa je u tom traganju, kako kaže u emisiji Stewa Petersa, otkrio šokantnu vezu između plandemije te vječne bitke Dobra i Zla. U intervjuu kojeg je vodio Stew Peters, dr. Ardis ekskluzivno iznosi na vidjelo nekoliko novih saznanja vezanih uz plandemiju, proizišlih iz njegovih istraživanja na temelju dokumentacije od cca 4000 stranica.

Sve je počelo tako što je dr. Ardis, kontra Fauccija i FDA-ine dozvole za primjenu Remdesivira kao jedinog odobrenog lijeka za novorođenčad, pokušavao upozoriti na njegove opasne učinke i koje će kobne posljedice izazvati primjena ovoga lijeka u borbi protiv korona virusa. S obzirom da nije uspio u svojim nastojanjima smatra kako je odluka odobrenja Remdesivira od strane FDA – čisto zlo. Pomno promatrajući što sve od lijekova CDC i FDA zabranjuju, shvatio je kako treba postupati upravo suprotno njihovim preporukama jer su lijekovi koje ove institucije otpisuju kao neučinkovite – itekako učinkoviti.

U tome je ponovno prepoznao djelovanje Zla i u tom otkriću nije u prvome trenu mogao pojmiti kolika je njegova umreženost. Tada je uvidio globalnu povezanost mainstream medija, narativa, facktcheckera itd. U vremenu kad je širenje zaraze koronavirusom tek krenulo svaki put kada bi netko razmatrao mogućnost da je izvor zaraze zapravo zmija, a ne šišmiš, takvi tekstovi bili su označeni kao neistiniti od strane factcheckera.

Međutim dr. Ardis tvrdi kako su znanstvenici iz Kine potvrdili najprije da su u vrijeme izbijanja zaraze šišmiši u laboratoriju u Wuhanu bili u fazi hibernacije, te pored toga da su genetskim sekvencioniranjem pacijenata iz Wuhana utvrdili kako je širenje zaraze najvjerojatnije ipak krenulo od zmija: kraljevske kobre i kineskog kraita. Druga (rijetka) istraživanja dodatno su potvrdila njihove navode jer su dokazali da je spike protein SARS-CoV-2 najsličniji onome u otrovu kraljevske kobre i kineskog kraita.

Zatim je saznao za liječnika Bing Liua, zaposlenog na Sveučilištu u Pittsburghu, koji se bavio sekvencioniranjem spike proteina te je uoči najavljivane objave otkrića do kojih je došao – ubijen! Njegova saznanja nikada nisu objavljena, unatoč obećanjima sa Sveučilišta.

Daljnjim istraživanjima dr. Ardisa utvrđena je veza između Remdesivira i otrova kraljevske kobre. Naime u krvi hospitaliziranih pacijenata oboljelih od Covida-19 detektirane su visoke razine enzima, pronađenih kod zmija čegrtuša, koje su poput otrova cirkulirale kroz njihova tijela. Jedan od njih, sPLA2 enzim, isto tako se nalazi i u cjepivima protiv Covida-19.

Naše tijelo ga inače proizvodi kako bi se obranilo od infekcija, ali njegove visoke razine mogu uzrokovati oštećenje organa. Njegova razina značajno se povećava kod osoba koje imaju sistemsku upalu, zbog stanja kao što su sepsa, reumatoidni artritis, upalne bolesti crijeva, astma i akutni koronarni sindrom. Međutim sPLA2 uništava stanične membrane pa može uzrokovati višestruko zatajenje organa. Studija je pokazala da su ljudi koji su umrli od Covida-19 imali čak deset puta veću razinu sPLA2 od pacijenata s blagim oblikom bolesti i pet puta veća od pacijenata koji su preboljeli teški Covid-19. Svi oni bili su liječeni Remdesivirom. Nakon toga dr. Ardis pretpostavlja kako Covid-19 uopće nije respiratorna bolest već je posrijedi – trovanje.

Odgovorio je i na pitanje zbog čega Covid-19 nije toliko zarazan za djecu: melatonin je inhibitor zmijskog otrova, a djeca za razliku od odraslih imaju povišene razine melatonina. Zaključio je kako skoro svaki aspekt Covida-19 pokazuje sličnosti sa trovanjem zmijskim otrovom, čak i tretiranje zaraze cjepivima jer izazivaju iznimno visoke razine D-dimera koje su, isto tako, simptom trovanja nakon ugriza zmije.

Njemu je očigledno kako je čitava plandemija zatrovana djelovanjem Zloga, a njezini kreatori nisu mogli izabrati bolji simbol Zla od zmije s kojom je sve inicirano. Uvjeren je kako plandemija ima religijske temelje: na latinskom jeziku izraz virus znači otrov, a korona, dakle kruna, je kraljevska regalija, što ga je sve ponovno asociralo na otrov kraljevske kobre.

Jedan od kolega dr. Ardisa postavio je teoriju kako je moguće da je virus razvijen iz zmijskog otrova u Kini pa potom pretvoren u aerosol i pušten da se širi kao primarno respiratorna bolest, no on ipak pretpostavlja kako je najbolji kanal za širenje zaraze zapravo voda. Dr. Ardis je nakon premijernog prikazivanja dokumentarca u jednoj izjavi za medije rekao kako on samo vjeruje da je virus prisutan u vodi, jer CDC sa PCR testovima na velikom broju testnih područja provodi testiranja vode i na taj način predviđa koja će biti žarišta zaraze. Na prigovore njegovoj pretpostavci on odgovara kako se ipak radi samo o hipotezi.

Prema tvrdnjama voditelja Stewa Petersa, dr. Ardis je prva osoba na Pfizerovoj listi onih koje žele ušutkati. Smirenim tonom dr. Ardis kaže kako njegova namjera nije bila izazivanje panike već poruka nade: ljudsko tijelo, koje je zapravo Božja kreacija, samo je pobijedilo ovaj otrov koji je s namjerom poslan na čovjeka. Pobjedonosno je zaključio kako možemo biti sretni što smo, suprotno očekivanjima, preživjeli plandemiju!

*Drevna homilija na Veliku subotu

Sibylla

VEZANO

najnovije