Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeDr. Lauc: „Cijepljenje onih koji su preboljeli COVID-19 je velika prevara!“

Dr. Lauc: „Cijepljenje onih koji su preboljeli COVID-19 je velika prevara!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Tko će odgovarati?

Današnjim facebook statusom, znanstvenik Gordan Lauc podvukao je crtu pod plandemiju. Da previše ne duljimo, jer smo ionako proteklih mjeseci ispisali more redaka na ovu temu, samo ćemo staviti tekst njegove objave uz napomenu da se ne moramo nužno slagati s njegovim stavom o cjepivu kao jednom od najznačajnijih dosega medicine.

„Niti kod jedne druge bolesti u povijesti medicine nikome nije palo na pamet nakon nekoliko mjeseci cijepiti one koji su preboljeli. Međutim marketing proizvođača cjepiva nas je uvjerio da je protiv SARS-CoV-2 potrebno cijepiti i one koje su preboljeli. Uvjerili su i mene. I ja sam povjerovao objavljenim studijama koje su sponzorirali proizvođači cjepiva i cijepio se nakon što sam prebolio COVID-19. Nije sramota ako vas uspiju prevariti institucije kao što su CDC, FDA ili WHO. Sramota je što je naša civilizacija došla u fazu da nas takve institucije varaju kako bi osigurale profit industriji pandemije.

Nažalost dobra znanost je spora i tek danas sa visokom sigurnošću znamo da je cijepljenje preboljelih bilo motivirano isključivo profitom, a ne brigom za zdravljem.

Vodeći medicinski časopis JAMA objavio je jučer rad istraživača sa sveučilišta Johns Hopkins koji su gotovo dvije godine mjerili količinu protutijela u krvi onih koji su preboljeli COVID-19.

Zaključak je jasan: Nakon prebolijevanja razvijate sličnu količinu protutijela kao i nakon cijepljenja, no nakon prebolijevanja protutijela se ne zadržavaju svega nekoliko mjeseci kao kod cijepljenja, već skoro dvije godine (tj. vjerojatno i dulje, no studija je toliko trajala).

Detalje rada možete pročitati ovdje, a ovdje možete poslušati što sam autor kaže o tome.

Tužno je da su cjepiva, koja su jedan od najznačajnijih dosega medicine, a i u ovoj pandemiji su spasila ogroman broj života starijih i rizičnih, zbog korporativne pohlepe i potkupljivosti javnih dužnosnika postala jedna od najvećih prevara u ovoj pandemiji. Da, stariji i rizični su se svakako trebali cijepiti, no cijepljenje onih koji su preboljeli COVID-19 (a isto tako i zdrave djece i mladih) je motivirano isključivo profitom…“

Razina antitijela od vremena dijagnosticiranog COVID-19

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije