Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaTop komentarDr. Reiner Fuellmich – izjava vezano za događaje u proteklim tjednima

Dr. Reiner Fuellmich – izjava vezano za događaje u proteklim tjednima

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Bez komentara

Dr. Reiner Fuellmich, odvjetnik koji već skoro dvije godine vodi međunarodnu istragu o korona kriminalu, daje izjavu za događaje i optužbe koje su stigle na njegov račun u proteklim tjednima.

Što to točno radi dr. Fuellmich i kakvu to svrhu ima, nije nam potpuno poznato. Kolaju razne informacije, špekulacije…

Teško je razlučiti o čemu se radi.

Uglavnom, kako je i sam Fuellmich rekao, ostavljamo vama da procijenite na osnovu svojih instinkata…

Izvor videa: SimunNewsRoom

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. ovo što Fuellmilch u videu kaže o plandemiji je sve super. tu je sve rekao.
  samo naravno ne smije imenovati te megalomaske psihopatske milijardere, kako ih on naziva, koji vuku konce iza plandemije i velikog reseta, jer bi ga odmah optužili za antisemitizam.
  U lipnju je na nekom skupu bio rekao: “nije Hitler sam organizirao holokaust. Već mu je u tome pomogao angloamerilčki financijski sustav”. Što je ustvari istina, i znaju se brutalne činjenice o tome,

  ali, pošto su oni koji su tada pomagali hitlera isti,, oni koji stoje iza plandmeije, zbog ove rečenice, Fuellmich je dobio kaznenu prijavu (zbog “huškanja na nacionalnu mržnju”, jer očio da oni koji su ga prijavili, nehotice priznaju tko stoji iza angloameričkog financijsklog sustva). I bio je dobio presudu da plati novčanu kaznu od ukupno 18.000 eura. da li je zaista platio , ili je presuda drugostupanjski oborena, ne znam,.

  što se tiče, ovog sukoba, unutar tog korona odbora ili vijeća (corona-auschuss, organizacija nezavisnih njemačkih aktivista, liječnika, odvjetnika, novinara, itd, koji se 2 godine bore protiv plandemije), nisam dosada znao za ovo, da su se sukobili, (Fuellmilch je napustio organizaciju) i za optužbe protiv Fuellmilcha. pa sam malo o tome potražio informacije.

  radi se o tome, da su neke kolege iz te organizacije kritiirali Fuellemilca zbog te kolektivne tužbe koju je dugo pripremao, a jedna kolegica i dotadašnja suradnica ga je optužila za pronevjeru djela novca. Novca koji je od donacija bio sakupljan za veliku kolektivnu tužbu, koju je Fuellmilch davno pripremao, Protiv WHO-a, i još nekih ključnih osoba plandmeije u Njemačkoj, kao poznatog psihopata, dr Christina Drostena, njemačke “Alemke Masrkotić”. Teški kriminalac i lažov , koji je još u siječnju 2020. 3 mjeseca prije nego što će WHO progalsiti plandemju, u suradnji sa kineskim pajdašima, koji su mu poslali teoretske sekvence genoma lažnog virusa, napravljene na računalu, skrojio prevarantski PCR test. Sa kojim, je onda bilo moguće da se lažna pandemija, dok si reko keks, proširi po cijelom svijetu, u svaku državu u svaki ćošak planete. jer su sve države od WHO-a dobile taj test. Drosten radi u berlinskoj bolnici→ Charite, kojoj je → Gatesova zaklada donirala lovu. U toj bolnici, kako je poznato, radi i slovenski lažov, dr Andrej Trampuž, koji je po hrvatskim i ostalim medijima regije, u zadnjih 2 godine lagao i sijao paniku.

  Druga glavna osoba iz Njemačke u planiranoj Fuellmilchovoj tužbi je Lothar Wieler- njemački “Capak”, predsjednik RKI-ja (Institut Robert Koch), To je kod njih njihov HZJZ. RKI svakodnevno lupa brojeve navodno oboljelih i mrtvih od korone i daje preporuke za te i te mjere. Taj Wieler je inače veterinar, i član 2 organizacije povezane sa Gatesovom zakladom. također je i člana akademije Leopoldina, savjetničkog organa merkelilčine vlade za mjere plandmije. U Leopoldini su i čllanovi naše lažovčine → Jonjić, Đikić i Ban. Plus što je Gatesova zaklada RKI-ju, prije koju godinu također donirala lovu. Osim toga, poznat je stvara, koja piše i u službenoj vikipediji, da je RKI za vrijeme nacizma u njemačkoj, surađivao u eugeničkim programima eutanazije, koji su sprovodili nacisti. Te programe, kako je također poznato sufuinacirali su Rockefeller, Carnegie i Ford, Dakle,. neki od tih “milijardera”, koji i danas vuku konce iza plandmeije i velikog reseta, Obitelj Rocklefeller te Fondacija Ford i fondacija “Carnegie endowment for international peace” i danas su uključeni u svjetske mućke i zločine

  Ta osoba koja je optužila Fuellmilcha za prevaru i pronevjeru novcima, a koju on nije imenovoa u svom videu, je Viviane Fischer, odvjetnica, njegova dosadašnja kolegica i suborac u tom Korona odboru.
  Osobno od početka nisam nikad vjerovao u uspjeh te tužbe Fuellmilcha, koju je on pripremao više od godinu dana i o kojoj se pisalo i na hrvatskim nezavisnim portalim, Jer , kako kaže narodna – ne možeš se s rogatim bosti, Tojest, iako Fuellmilch ima vjerovatno tu dobre namjere, nemoguće je se boriti se protiv mafije unutar sistema, koji je cijeli pod njenom konntrolom, a to su i skoro svi sudovi.

  Teško je znati što je istina, a što ne u ovom sukobu. Ali Fuellmilch je ovdje u videu rekao istinu, kada je rekao da je berlinsko državno odvjetništvo odlučilo da nema osnove, da se pokrene optužba protiv njega za pronevjeru novca i odbilo je dakle optužnicu ove Fišerice i ostalih. Tu se spominju navodno i neki manji poduzetnici, koji su navodno davali Fuellmilcu donacije za tu planiranu tužbu,. a Fuellmilch je planirao da će sa tužbom pokrenuti zahtjev za veliku novčanu odštetu, ako bi bili optuženi WHO i ostale odgovorne osobe za prevaru plandmeije i da bi ti poduzetnicii tako dobili dio odštete, zbog ekonomske štete koja im je nanesena zbog mjera zaključavanja i drugih mjera.

  šta je sve tu istina o tom novcu, a što ne, i tko je kriv, ne znam, ali ipak mi nekako smrdi kada dojučerašnja najbliža suradnica, dakle ova Fišerica iziđe na javnost sa tim optužbama, tojest u mainstream javnost i hurvanjske mainstream medije, koji ima 2 godine napadaju i Fuellmilcha i Wodarga i Bhakdija i sve ostale i proglašavaju ih ekstremistima, opasnim teoretičarima zavjera i slično.
  A kao neki glavni “istraživač” protiv Fuellmilcha spominje se Lars Wienand. Koji je sve to navodno detaljno istražio, sve te navodne nepravilnosti i mućke Fuellmilcha, Ali Wiennad je jedan od najgorih gnjida mainstream medija, plaćena hulja, koja je stalno napadala sve nezavisne aktiviste i huškaala na necjepljenje. On je sličan kao naše gnjide ioz Indexa, Jutarnjega..itd.
  Wienend je novinar portala tonline, koji je portal → njemačkog telekoma, a njemački telekom je vlasnik i → hrvatskog telekoma i tako i vlasnik hrvatskog portala → tportal. a njemački telekom (a tako i hrvatski) je u većinskom vlasništvu → Black Rocka, stoglave mafijaške hidre, najvećeg “investicijskog” (lihvarskog) koncerena na svijetu, koji pripada mafiji globalističkog kulta, i koji je sa lovom jači nego sve države svijeta, osim SAD-a i Kine.

  Dakle, što je tu istina o tim parama za donacije za planiranu tužbu, teško je reći, a i ova Fuellmilchova namjera, možda je sa njegove strane bila idealistična i megalomanska, jer je od početka bila osuđena na neuspjeh, Jer, ne može se se sudovima boriti protiv mafije, jer su i skoro svi sudovi u njihovim ruikama,. On je imao namjeru tužiti sudovima u SAD.u, ali i tamo sudovi nisu puno bolji nego u Njemačkoj i drugim europskim zemljka, Jer, skoro sve mnoge tužbe građana i u Njemačkoj i drugim zemljama u zadnje 2 godine, protiv mjera plandemije i agende cjepljenja, skoro sve odbijene.

  međutim ovo može možda biti i planirani spin mafije, da napravi razdor među glavnim aktivistima. Jer tako oni rade, pokušavaju diskreditirati nezvisne aktviste i organizacije, koji su proptiv plandemije i inače protiv globalističkog režima. Je li slučajno da je i osnivač pokreta Querdenken, u istražnom zatvoru , također pod optužbom, za pronevjeru neke lobve, Querdenker je najveći njemački pokret protiv plandemije, koji je 2020. i 2021. organizirao mnoge demonstracije protiv plandemije po njemačkoj, unatoč velikm teškoćama, prijetnjama i represiji tadašnjeg Merkeličinog režima. Također i protiv stranke AFD, vodi se nekakav sudski proces, također pod optužbom, pronevjera nekavkvog novca.
  Međutim, baš istovremeno zadnjih mjeseci bila istraga o nekom novcu, koji je mućkao kancelar Sholz ne zanam točno, Tojest neka afera sa nekom pronevjerom lovom u koju je on bio umješan, dok je bio ministar eknomije i vicekancelar u ranijoj Merkeličinoj vladi. ali tu nije podgnutza optužnica, sve zataškano, pojela maca.

VEZANO

najnovije