Četvrtak, 25 travnja, 2024
NaslovnicaWake upDr. Tess Lawrie: „Trudnice su u velikoj opasnosti od cjepiva!“

Dr. Tess Lawrie: „Trudnice su u velikoj opasnosti od cjepiva!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Depopulacija

Direktorica The Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd, neovisne medicinske istraživačke tvrtke, dr. Tess Lawrie objavila je jučer dramatično upozorenje ženama i trudnicama.

„U odnosu na Covid-19, trudnice su svrstane u ‘ranjivu skupinu’. U potpunosti se slažem: ranjivi su na nevjerojatne razine opasnih dezinformacija koje generiraju same institucije kojima bi trebali vjerovati.

Smijem li vam skrenuti pozornost na Kraljevski koledž opstetričara i ginekologa (RCOS) ovdje u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ova ugledna institucija postoji već gotovo stoljeće i cijenjeno je nacionalno tijelo koje savjetuje vladu o zdravstvenoj politici i izdaje savjete zdravstvenim radnicima i javnosti o reproduktivnom zdravlju žena i djevojčica.

Imaju vodič za trudnice i one koje pokušavaju zatrudnjeti o tome treba li se cijepiti protiv Covid-19 – izdan u suradnji s Royal College of Midwives, UK Teratology Information Service i MacDonald Obstetric Medicine Society. Po mom mišljenju, sva četiri navodna stupa javnog zdravlja objavljuju pogrešne savjete koji bi mogli imati katastrofalne posljedice za žene i njihove bebe. 

Njihov vodič možete pogledati ovdje. Ukratko, govori ženama da su cjepiva protiv Covid-19 ‘sigurna i učinkovita’ u svakoj fazi trudnoće, uključujući i one koje pokušavaju začeti.

Odakle početi s ovom glupošću?

Počnimo s dvije očite točke. NEMA dokaza da su genetska cjepiva protiv Covida sigurna u trudnoći za majku ili dijete. Nijedan. Ono što imamo je sve više dokaza da su ta genetska cjepiva sve samo ne sigurna i učinkovita.

Na primjer:

  • Pfizerova zbirka podataka otkrila je da je od 270 trudnoća u prva tri mjeseca uvođenja injekcija, tvrtka imala čvrste podatke samo o njih 29. Od tih 29, 28 beba je umrlo, samo je 1 preživjelo (pogledajte stranicu 12 njihovog izvješća i također članak Byrama Bridlea koji ide u daljnje detalje). Ovo su podaci koje je FDA htjela držati u tajnosti 75 godina – ne treba se pitati zašto.
  • Baza podataka farmakovigilance već mjesecima daju signale za uzbunu. Baza podataka VigiAccess Svjetske zdravstvene organizacije ima 11.994 izvješća o trudnoći, puerperiju i perinatalnim stanjima. VAERS ima 4922 prijave spontanih pobačaja i 142 mrtvorođene djece, dok britanski sustav Yellow Card ima 818 prijava mrtvorođenih, fetalne smrti ili spontanih pobačaja.

Prema vodiču, ne postoje dokazi koji bi mogli upućivati na štetne učinke cijepljenja u trudnoći. Stvarno? Kako te organizacije uopće mogu znati? Kako UK Teratology Information Service može biti tako siguran da ova nova tehnologija ubrizgana u trudnice neće uzrokovati urođene mane kod beba? Jesu li gatare?

Oni nemaju pojma – i tu dolazimo do možda najopasnije točke od svih:

Ove injekcije su eksperimentalne. Nikada, NIKADA ne bismo trebali koristiti eksperimentalne lijekove tijekom trudnoće. Nikada.

Umjesto promicanja genetskih cjepiva, te bi institucije trebale raditi svoj posao i govoriti ženama da ih se klone. Njihovo inzistiranje da nema dokaza da genetska cjepiva protiv Covida štete trudnicama ne znači da štete nema. To samo znači da se nisu potrudili pogledati ili slušati.

Nije sve u vodiču netočno. Na primjer, priznaje se da ‘još ne postoje studije o dugoročnim učincima na bebe rođene od žena koje su uzele cjepivo protiv COVID-19 tijekom trudnoće’. Ali se onda implicira da se žene ne trebaju brinuti jer ove injekcije nisu živa cjepiva i ‘druga neživa cjepiva davana su ženama u trudnoći mnogo godina bez ikakvih sigurnosnih pitanja’.

Bože moj. Ovdje sugeriraju da se ova nova, neadekvatno testirana mRNA tehnologija ne razlikuje od tradicionalnih cjepiva. Ovo ne može biti više obmanjujuće nego što je, posebno s obzirom na ono što sada znamo o mRNA cjepivima kao što je toksičnost lipidnih nanočestica i kako se akumuliraju u organima uključujući jajnike i testise.

Ovo me dovodi do još jednog problema s RCOS smjernicama. Nigdje ne obavještavaju žene o alternativama injekcijama – a ima ih mnogo. Sada znamo da je rano liječenje Covida-19 prenamijenjenim lijekovima i nutraceuticima kao što je vitamin D vrlo učinkovito i istinski sigurno. U najmanju ruku, RCOS bi trebao savjetovati žene o tome kako ojačati svoj imunološki sustav i cjelokupno zdravlje kako bi se zaštitile od bolesti, a ne samo od Covid-19. Njihov cijeli fokus je na farmaceutskoj intervenciji nakon što je žena bolesna, a ne na proaktivnoj, zdravoj prevenciji.

Mogla bih nastaviti – ovdje ima toliko toga pogrešnog.

To je užasavajuće. RCOG širi strašne savjete i dezinformacije, izlažući žene, djevojčice i bebe opasnosti od nemjerljive štete. Umjesto da ih zaštite, oni ih bacaju u nezasitne ralje podlih privatnih interesa.

Iskreno je nepojmljivo da bi učinili tako nešto.

Žene i djevojke zaslužuju bolje. Molim vas recite svima koje poznajete – ali posebno ženama – da se drže podalje od ovih institucija radi vlastite sigurnosti.

Također vas pozivam – ne, potičem vas da pogledate ovu izvrsnu prezentaciju člana Upravnog odbora Svjetskog vijeća za zdravlje Christofa Plothea. Učinio je ono što RCOG nije uspio i proveo je nebrojene sate i dane analizirajući podatke ispitivanja kako bi shvatio kakav utjecaj injekcije Covid-19 imaju na plodnost, zdravlje žena općenito i trudnoću.

Christof je pravi znanstvenik: rigorozan, uravnotežen i duboko human. Njegova su otkrića alarmantna, ali su važna za dezinformacije i – priznajmo, laži – koje plasiraju RCOG i njegovi partneri u zločinu. Molimo podijelite.“

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije