Ponedjeljak, 22 travnja, 2024
NaslovnicaTop komentarDramatično upozorenje američkog analitičara: „Izbora 2024.-te možda neće ni biti, a SAD...

Dramatično upozorenje američkog analitičara: „Izbora 2024.-te možda neće ni biti, a SAD neće postojati nakon 2032.“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Kraj jedne civilizacije

Analitičar Martin Armstrong upozorio je da možda neće biti izbora 2024. godine te da zbog “masovnog društvenog poremećaja i financijskog kolapsa”, SAD neće ni postojati nakon 2032. godine.

Armstrong, koji je točno predvidio nekoliko velikih događaja, uključujući financijski kolaps 2008., dao je komentare tijekom intervjua s Gregom Hunterom s USAWatchdog.com.

Prema analitičaru, postoji velika mogućnost da se slijedeći izbori uopće neće održati zbog neobuzdane korupcije i varanja, uz vjerojatnost da niti jedna strana neće prihvatiti poraz.

“Varanje na središnjim izborima sljedeći tjedan bit će toliko veliko da je gotovo nemoguće dati predviđanje“, osvrčući se na upravo završene izbore za Zastupnički dom i Senat, a čiji rezultati još uvijek nisu konačni.

Otkrivši da je primio e-mail od ljudi iz Kanade u kojima piše da su dobili glasačke listiće za Pennsylvaniju, Armstrong predviđa potpuni kaos.

“Gdje će ovo završiti, tko zna? Jednostavno je tako pokvareno, pretjerano je. Nije važno tko će pobijediti. To nitko neće prihvatiti i to je problem”, rekao je.

Upozoravajući da jedna strana “neće prihvatiti” rezultate izbora, Armstrong kaže da se Trump neće moći kandidirati 2024. jer vjerojatno neće ni biti izbora zbog potpunog gubitka povjerenja u sustav.

Prema Armstrongu, Bolsonarov poraz u Brazilu dokaz je da su svi veliki izbori sada pokradeni, u pokušaju da se eliminira bilo koji svjetski čelnik koji se suprotstavi Agendi.

“Ovo je svjetska prevara”, rekao je Armstrong, te dodao: “Morali su se riješiti Trumpa. Drugi koji im je stao na put bio je Bolsonaro. Zatim su tu Putin (Rusija) i Xi Jinping (Kina). Mislim da će se povjesničari osvrnuti na ovo za 50 godina i nazvat će ovo razdoblje ‘Ratovima klimatskih promjena’… Oni pokušavaju uništiti što je moguće više naftnih energetskih kapaciteta.”

Armstrong kaže da njegovi računalni modeli pokazuju velike nemire u SAD-u iduće godine i da su sazreli uvjeti za “lansiranje rakete za volatilnost i građanske nemire”.

“Sjedinjene Države neće postojati nakon 2032. Nakon 2028. i 2029. morat ćemo redizajnirati vladu od nule. Amerika se uništava”, upozorio je analitičar.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije