Ponedjeljak, 22 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiElon Musk prijeti da će za 6 mjeseci početi ugrađivati mikročipove u...

Elon Musk prijeti da će za 6 mjeseci početi ugrađivati mikročipove u ljudski mozak

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

WEF-ov agent

Tvrtka Neuralink Elona Muska zaprijetila je da će u roku od šest mjeseci početi ugrađivati ​​svoje mikročipove za moždane implantate u ljudske lubanje.

Bloomberg izvještava da su iz Neuralinka rekli da je sučelje mozak-računalo gotovo dovršeno i da su spremni za početak postavljanja svog računalnog moždanog implantata veličine novčića u ljude. 

Vijest dolazi unatoč činjenici da se velika većina Amerikanaca protivi ugradnji računalnih čipova u mozak i vjeruje da je to užasna ideja za društvo.

Prema Muskovim riječima, Neuralinkov uređaj bit će implantiran u ljude pomoću robota koji će im izrezati dio lubanje i pričvrstiti uređaj na njihov mozak. Razgovori s FDA-om znače da tvrtka može započeti svoja prva ispitivanja na ljudima u sljedećih šest mjeseci, rekao je.

Musk je dugo bio zagovornik ideje da se ljudi moraju „poboljšati“ kako bi odgovarali razvoju umjetne inteligencije.

Musk je rekao: “Toliko si naviknut biti de facto kiborg. Ali ako komunicirate s telefonom, ograničeni ste.”

Unatoč nagovještajima o tome kome služi, Musk i dalje ima legiju obožavatelja koji vjeruju da on nekako stoji izvan korumpiranog sustava.

Musk glumi razrednog klauna na društvenim mrežama, zabavljajući mase. Ali ako zagrebete ispod površine, čini se da je Musk subverzivni globalistički element koji se ubacuje u konzervativnu politiku i gura globalistički program Klausa Schwaba.

Godine 2008. Musk je bio mladi globalni vođa Svjetskog ekonomskog foruma. Iako je Musk odlučan u namjeri da se ove informacije uklone s interneta, činjenica da je nekoć bio povezan s WEF-om ne treba čuditi. Musk dijeli mnoge podle ciljeve Klausa Schwaba, uključujući mikročipiranje djece i bušenje čipova u ljudski mozak.

Za razliku od drugih milijardera i Young Global Leadersa, Musk se nije pojavio u Davosu niti se dopustio fotografirati sa Schwabom. Muskovi pristaše tvrde da je ovo dokaz da je od tada okrenuo leđa WEF-u.

No, postoji mnogo dokaza koji upućuju na to da je Musk još uvijek čvrsto unutar WEF-a i da je njegova fronta budući da je uloga „slobodnog kapitalističkog tehnokinga“ samo dio smicalice dvostrukog agenta za manipuliranje masama na društvenim medijima.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije