Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiEU izdaje hitno upozorenje ženama: „Covid cjepiva uzrokuju neplodnost“

EU izdaje hitno upozorenje ženama: „Covid cjepiva uzrokuju neplodnost“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Depopulacija

Europska unija izdala je upozorenje trudnicama koje razmišljaju o cijepljenju protiv COVID-19, pozivajući ih da izbjegavaju ubode mRNA jer uzrokuju neplodnost i spontane pobačaje.

Europska agencija za lijekove (EMA) bila je prisiljena priznati da eksperimentalne injekcije protiv Covida-19 mogu imati negativan učinak na plodnost žena nakon što je u povjerljivim dokumentima Pfizera otkriveno da je izbacivanje cjepiva protiv Covid-19 moguće u  kontaktu kožom na kožu i/ili udisanju istog zraka kao i cijepljena osoba, te može dovesti do poremećaja menstrualnog ciklusa kod žena i pobačaja kod trudnica.

Kako izvještava expose-news.com, dana 28. listopada 2022. EMA je objavila nove smjernice u kojima stoji da se „obilno menstrualno krvarenje treba dodati informacijama o proizvodu kao nuspojava nepoznate učestalosti mRNA cjepiva protiv COVID-19 Comirnaty (Pfizer) i Spikevax (Moderna)”.

- Advertisement -

EMA kaže da se teško menstrualno krvarenje može definirati kao “krvarenje koje karakterizira povećani volumen i/ili trajanje koje ometa fizičku, društvenu, emocionalnu i materijalnu kvalitetu života osobe”.

Nove smjernice dolaze nakon što su kasno pregledali dostupne podatke, uključujući slučajeve prijavljene tijekom kliničkih ispitivanja, slučajeve spontano prijavljene u Eudravigilanceu i nalaze iz medicinske literature. EMA je potvrdila da su “prijavljeni slučajevi obilnog menstrualnog krvarenja nakon prve, druge i docjepljivanja Comirnatyja i Spikevaxa”.

Ovo je priznanje da cijepljenje protiv Covid-19 može imati negativan učinak na plodnost žena.

Studija objavljena 2016. pokazala je da su promjene u redovitom menstrualnom ciklusu žene povezane sa smanjenom plodnošću i imaju negativan učinak na šanse za trudnoću.

Međutim, od EMA-e nije bila potrebna potvrda da cijepljenje protiv Covid-19 ima negativan učinak na plodnost jer su dokazi koji to podupiru dostupni više od godinu dana.

Stotine, ako ne i tisuće žena prijavile su da su imale nepravilno krvarenje/zgrušavanje nakon što su primile jedno od cjepiva protiv mRNA Covida. Nažalost, tisuće drugih sada su također prijavile gubitak svog nerođenog/novorođenog djeteta.

- Advertisement -

Sada također postoje stotine svjedočanstava žena koje tvrde da su izgubile bebu ili da su imale nepravilno krvarenje/zgrušavanje nakon što su bile u društvu drugih koji su primili jedno od cjepiva protiv mRNA Covida.

Iako ovo može zvučati nevjerojatno, Pfizer je to potvrdio u svojim povjerljivim dokumentima.

Još u travnju 2021. dr. Naomi Wolf, američka spisateljica i novinarka, bila je iznimno glasna na Twitteru o temi krvarenja/zgrušavanja nakon cijepljenja ili nakon boravka u blizini cijepljenih žena. Također, 19. travnja 2021. objavila je poveznicu na Facebook stranicu (Facebook ju je u međuvremenu cenzurirao i izbrisao) koja je sadržavala stotine izvještaja žena koje su prijavile neredovito krvarenje nakon cijepljenja protiv Covida ili nakon što su bile u društvu onih koji su primili cjepivo protiv Covida.

Novinarka ABC7, Kate Larsen, također je u travnju 2021. postavila pitanje kako injekcije Covida utječu na menstrualne cikluse žena na društvenim mrežama i dobila je tisuće odgovora od zabrinutih žena:

“Prvo cjepivo protiv COVID-19 primila sam u siječnju, a zatim drugo u veljači, a od tada imam hemoragično krvarenje s ugrušcima. Ovaj mjesec travanj je bio najteži.”

“Primila sam cjepivo Moderna u siječnju i veljači. Nisam dobila menstruaciju 3 mjeseca, napravili su više krvnih pretraga, test na trudnoću i ultrazvuk, ali sve se vratilo u normalu. Onda sam konačno 4. travnja dobila menstruaciju i bila je super jaka zadnja 22 dana bez prestanka.”

- Advertisement -

Chloe Angeline koja radi kao holistički reproduktivni praktičar također je upozorila žene u isto vrijeme:

“Žene, u godinama menstruacije i bez njih, doživljavaju ozbiljne nuspojave od ljudi oko njih koji su primili ovaj ubod. Nismo baš sigurni što se ovdje događa; događa se prebrzo da bismo doista znali… imamo žene kojima izostaje menstruacija, imamo žene koje imaju najmučnija razdoblja u životu do točke u kojoj krvare tako obilno da je to potpuno neuobičajeno. Žene koje su u menopauzi ponovno su dobile menstruaciju… u ovoj zajednici, nešto što je dobro poznato je da ako žena krvari, a u postmenopauzi je, da je to rak.”

“Ovdje se radi o zalaganju za zdravlje čovječanstva… nešto se događa iza kulisa i oni napadaju zdravlje žena…“

Također, poznato je da su mnoge žene pretrpjele gubitak trudnoće kao rezultat cijepljenja protiv Covid-19. Prema američkom Sustavu prijavljivanja nuspojava cjepiva, broj žena koje su izgubile svoje nerođeno ili novorođeno dijete u SAD-u nakon cijepljenja protiv Covid-19 premašio je 4000 samo šesnaest mjeseci nakon što je prvi ubod protiv Covida dobio odobrenje za hitnu upotrebu.

Za usporedbu, 565 žena izgubilo je svoje nerođeno ili novorođeno dijete nakon cijepljenja protiv gripe od 1990. godine, u razdoblju od trideset godina.

Zapravo je bilo samo 2238 zabilježenih smrti nerođenih beba u VAERS-u tijekom 30 godina nakon primjene svih drugih cjepiva koje je odobrila FDA zajedno (360 mjeseci) prije odobrenja za hitnu upotrebu cjepiva protiv COVID-19 u prosincu 2020.

Broj žena koje su izgubile bebu zbog Covid injekcije do travnja 2022. bio je 16.633% veći od broja žena koje su izgubile bebu zbog gripe. Međutim, u stvarnosti je taj broj mnogo gori jer je mnogo više injekcija protiv gripe primijenjeno tijekom trudnoće u razdoblju od 30 godina.

Uz ovu količinu razaranja za koju se sumnja da je uzrokovana injekcijama Covid-19, krajnje je zabrinjavajuće otkriti da su vlasti znale da će se to dogoditi. To je zato što Pfizerov dokument pod naslovom…

“FAZA 1/2/3, PLACEBO-KONTROLIRANA, RANDOMIZIRANA, SLIJEPA PROMATRAČA, STUDIJA ODREĐIVANJA DOZE ZA PROCJENU SIGURNOSTI, PODNOŠLJIVOSTI, IMUNOGENOSTI I UČINKOVITOSTI SARS-COV-2 RNK KANDIDATA ZA CJEPIVO PROTIV COVID-19 KOD ZDRAVIH POJEDINACA“

… sadrži cijeli odjeljak koji pokriva mogućnost „ispuštanja mRNA cjepiva“ u kojem je moguće da oni koji su bili u neposrednoj blizini nekoga tko je primio Pfizerov mRNA ubod imaju neželjenu reakciju.

Odjeljak 8.3.5 dokumenta opisuje kako se izloženost tijekom trudnoće ili dojenja Pfizer mRNA ubodu tijekom ispitivanja treba prijaviti Pfizer Safetyu unutar 24 sata od saznanja istraživača. Ovo je čudno jer su trudnice/novopečene majke bile i nisu dio sigurnosnih ispitivanja. Pa kako bi mogli biti razotkriveni?

Pa, Pfizer potvrđuje da do izlaganja tijekom trudnoće može doći ako se utvrdi da je žena trudna i ako je okoliš izložen cjepivu tijekom trudnoće.

U dokumentu se navodi da može doći do izloženosti okoliša tijekom trudnoće ako ženski član obitelji ili pružatelj zdravstvenih usluga prijavi da je trudna nakon što je bila izložena studijskoj intervenciji udisanjem ili kontaktom s kožom.

Ili ako je muški član obitelji pružatelja zdravstvenih usluga bio izložen studijskoj intervenciji udisanjem ili kontaktom s kožom, a zatim je izložio svoju partnericu prije ili oko vremena začeća.

Laički rečeno, Pfizer u ovom dokumentu priznaje da je moguće izložiti drugo ljudsko biće mRNA Covid cjepivu samo udisanjem istog zraka ili dodirivanjem kože osobe koja je cijepljena.

Pfizer također potvrđuje da je moguće izložiti bebu mRNA cjepivu putem dojenja čak i ako majka nije primila Pfizerovu injekciju. Oni navode da je to opet moguće putem izloženosti okolišu, u kojem se otkrije da majka doji dijete nakon što je bila izložena studijskoj intervenciji udisanjem ili kontaktom s kožom.

Pfizer također potvrđuje u odjeljku 8.3.5.3 dokumenta da se nuspojave mogu pojaviti nakon „profesionalne izloženosti“. Dokument navodi da do profesionalne izloženosti dolazi kada osoba dobije neplanirani izravan kontakt s intervencijom studije i kaže da to “može, ali ne mora dovesti do pojave neželjenog događaja”.

Ovdje imamo Pfizer koji crno na bijelo navodi da je izbacivanje mRNA cjepiva stvarna mogućnost, i bili su krajnje zabrinuti zbog toga kada su u pitanju žene i trudnoća.

Pa zašto su vlasti smatrale da je u redu i aktivno poticale trudnice da dobiju eksperimentalnu injekciju za Covid-19 čak i kada je stvarni proizvođač te injekcije bio krajnje zabrinut?

Nije provedeno niti jedno istraživanje koje bi potvrdilo sigurnost cijepljenja protiv Covid-19 tijekom trudnoće. Odluka vlasti je vrlo zabrinjavajuća jer u isto vrijeme zahtijevaju od trudnica da izbjegavaju „dimljenu ribu, meki sir, mokru boju, kavu, biljni čaj, vitaminske dodatke, prerađenu brzu hranu…“

Priznanje EMA-e da cijepljenje protiv Covid-19 može imati negativan učinak na plodnost žena premalo i prekasno. Ne priznaje stvarne rizike cijepljenja protiv Covid-19, a njegovo je odgađanje prouzročilo neopisivu bijedu stotinama tisuća žena diljem Europe.

I za kraj jedna Facebook objava, koja može, ali i ne mora nužno imati veze sa svim ovim… No, slučajnost je nevjerojatna… Radi se o ogromnom padu rođenih u Hrvatskoj…

Provjeri/thepeoplesvoice.tv/expose-news.com/facebook

Foto naslovnice: web screenshot

P O D I J E L I !

Provjeri

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije