Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiEU najavljuje sporazum za reguliranje anonimnih oblika plaćanja

EU najavljuje sporazum za reguliranje anonimnih oblika plaćanja

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Pripreme za CBDC

Prošlog ponedjeljka Vijeće Europske unije objavilo je da su Vijeće i Parlament postigli dogovor, privremeni sporazum, o strožim pravilima protiv pranja novca. Razlog za nove propise, kako tvrde, je borba protiv “financiranja terorizma”, cilj koji se ubrzano postiže od terorističkog napada Hamasa na Izrael 7. listopada.

Nadalje, EU najavljuje i “poboljšanu dubinsku analizu” za pružatelje usluga kripto imovine, što uspostavlja nova pravila za kripto trgovinu, uspostavom maksimalnog ograničenja u cijeloj EU od 10.000 eura za gotovinska plaćanja. Osim toga, prema privremenom sporazumu, obveznici će morati identificirati i provjeriti identitet osobe koja obavlja povremenu transakciju u gotovini u iznosu od 3.000 do 10.000 eura.

Naravno da je sve ovo čista laž, jer se terorizam, pa i ovaj od strane Hamasa i Izraela, financira upravo od strane globalističkog kulta… a pravi cilj je anonimni način plaćanja kako bi mogli pratiti sve financijske transakcije građana i kako bi se napravile pripreme za implementaciju digitalnih valuta središnje banke (CBDC).

Provjeri/expose-news.com

Foto naslovnice: screenshot reclaimthenet.org

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije