Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeFašizam u Austriji: uveden lockdown za necijepljene, a traži se i policijski...

Fašizam u Austriji: uveden lockdown za necijepljene, a traži se i policijski sat za cijepljene

Ljudi koji nisu cijepljeni ili preboljeli covid u Austriji od danas smiju napustiti svoj dom samo u iznimnim slučajevima poput nabave namirnica, posjeta liječniku ili ljekarni ili odlaska na posao.

Ove fašističke mjere striktno će se provjeravati, a prekršaji će biti kažnjeni do 1450 eura. Mjere će biti na snazi za početno razdoblje od deset dana, a usvojile su ih pokrajinske i savezna vlada.

Kancelar Alexander Schallenberg je rekao da su pojedine pokrajinske slobodne postaviti još stroža pravila.

Glavni grad Beč već je najavio da će uvesti dodatna pravila koja zahtijevaju PCR test od cijepljenih i oporavljenih građana koji izlaze noću u zatvorene prostore i na svim događajima na koje dolazi više od 25 ljudi.

Šta reći na sve ovo…osim da je društvo duboko potonulo u orvelijansku faštističku distopiju, a što još dodatno potvrđuje i slijedeća vijest.

Austrijski ministar zdravlja Wolfgang Muckstein traži da se uvede policijski sat i za cijepljene osobe…

Naravno, potpuno je jasno da je ovo posljednje prvenstveno usmjereno na stvaranje razdora između cijepljenih i necijepljenih, odnosno na to da izazove usmjereni bijes cijepljenih građana protiv svoje necijepljene braće.

Naime, svi oni zaslijepljeni ovim plandemijskim, fašističkim marketingom neće shvatiti da im nisu necijepljeni krivi zbog toga što, iako su bili poslušni i primili u svoje tijelo nepoznate kemikalije, i dalje nemaju potpunu slobodu.

Krivac je svima isti, a to je potplaćena, korumpirana, fašistička vlast!

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije