Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiFauci: „Ako je svrha kineskog zatvaranja da se svi cijepe, onda je...

Fauci: „Ako je svrha kineskog zatvaranja da se svi cijepe, onda je to OK”

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Demon

Nakon što su se prosvjedi protiv karantene proširili diljem Kine, glavni medicinski savjetnik predsjednika SAD-a, dr. Anthony Fauci ustvrdio je da bi njihovo predviđeno novo drakonsko zatvaranje bilo u redu ukoliko je Kina odlučila da cijepi sve ljude.

Da podsjetimo, prosvjedi su započeli nakon što je izbio požar u zgradi u Urumqiju, Xinjiang, a građani su ostali zarobljeni unutra zbog strogih Covid pravila.

Dok su stanovnici gorjeli do smrti, drugi su mogli samo stajati pored svojih prozora i gledati, jer su svi bili zaključani kod kuće. Čak je i dolazak vatrogasaca bio s velikom odgodom zbog mjera zaključavanja.

- Advertisement -
Vezano: REVOLUCIJA U KINI! Kinezi ustaju protiv zatvaranja „Novog svjetskog poretka“

Bez obzira na to, demon Fauci je izjavio kako vjeruje da su ova zatvaranja u redu sve dok postoji “svrha”.

Tijekom CNN-ove emisije “The Lead with Jake Tapper” rekao je: “Ako je svrha ‘cijepimo sve ljude, posebno starije’, onda je u redu.”

No, ipak je priznao da je kineski pristup bio “prilično drakonski” i dodao da Kina mora priopćiti stanovništvu jasan razlog za karantene.

“Trebali biste to učiniti sa svrhom na umu da vam omogući otvaranje. A najbolja je svrha, dok se zatvarate, cijepiti što više ljudi s dobrim cjepivom.”

Fauci je također rekao da Kina ima mogućnost tražiti cjepiva dostupna u SAD-u, poput Pfizera, ali da ih Peking odbija koristiti.

Provjeri/newspunch.com

- Advertisement -

P O D I J E L I !

Provjeri

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije