Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiFauci sugerira da bi trebalo ponovo uvesti karantene kako bi se svi...

Fauci sugerira da bi trebalo ponovo uvesti karantene kako bi se svi cijepili

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zlo i ludilo

Nedavno umirovljeni vladin birokrat Anthony Fauci upravo se pojavio na sveučilišnom virtualnom događaju pod nazivom “Lekcije o pandemiji i uloga fakulteta u pripravnosti za pandemiju s dr. Anthonyjem Faucijem.” Tijekom razgovora, Fauci, koji je sada povezan sa Sveučilištem Georgetown, jasno je dao do znanja da još uvijek podržava zaključavanje društva u ime virusa, dodajući da su zaključavanja odličan alat za prisilno “cijepljenje” ljudi.

Evo najvažnijih citatat iz tog razgovora, u kojem profesor Sveučilišta Wayne State pita Faucija o tome što je naučio tijekom svog vremena nadgledanja “odgovora na pandemiju”. Video chata dostupan je na YouTubeu ispod:

Fauci je lažno tvrdio da je New York City preplavljen i da ima “hladnjače vani jer nisu imali mjesta za odlaganje tijela”.

“Morali ste imati nešto da odmah zaustavite tsunami infekcije”, navodi on, dodajući, “to zaključavanje je bilo apsolutno opravdano.”

“Zaključavanje ima svrhu”, nastavio je pseudoznanstvenik. “Jedna od svrha, ako nemate cjepivo, je nabaviti više respiratora, bolje pripremiti bolnice… dok ne smanjite pritisak na bolnice.“

A sad slijedi istinsko zlo i ludilo…

“Ako imate dostupno cjepivo, možda biste trebali privremeno sve zatvoriti kako biste mogli sve cijepiti”, predlaže Fauci.

Odbacivši ideju da su zaključavanja moralno pitanje, dodao je da “zaključavanja imaju mjesta, ali nisu trajno rješenje”.

Razgovor se nastavio, a dugogodišnji šef NIAID-a izjavio je da “klimatske promjene igraju ulogu u izazivanju epidemija.“

Potom je pozvao na “međunarodnu predanost smanjenju ugljičnog otiska u društvu kako ne biste imali ludo vrijeme kakvo imamo u ovoj zemlji.”

Da, to je pravi citat.

Zatim je za tragediju u Mauiju okrivio klimatske promjene. “Potpuno je, stvarno nevjerojatno što se dogodilo s klimatskim promjenama”, zaključio je Fauci.

Provjeri/https://www.dossier.today

Foto naslovnice: web screenshot

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije