Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiFrancuski predsjednik Macron otvoreno poziva na novi svjetski poredak

Francuski predsjednik Macron otvoreno poziva na novi svjetski poredak

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Iznenađeni?

Došlo je vrijeme da svijet prihvati Novi svjetski poredak, rekao je francuski predsjednik Emmanuel Macron publici na summitu Azijsko-pacifičke ekonomske suradnje (APEC) ovog tjedna. Prema njemu, uspon Kine znači da su dani američke dominacije prošli i “trebamo jedinstveni svjetski poredak.”

Macron je to iznio u svom uvodnom govoru, “Navigacija turbulentnim svijetom”, za sastanak izvršnih direktora Azijsko-pacifičke ekonomske suradnje u hotelu Athenee u Bangkoku, izvijestio je The Nation Thailand.

Jeste li na strani SAD-a ili Kine?” bilo je postavljeno pitanje, rekao je Macron, koji je dodao: “Ali trebamo jedinstveni globalni poredak.”

Macron je trenutni svjetski poredak opisao kao “džunglu”, predstavljajući SAD i Kinu kao “dva velika slona, ​​koji pokušavaju postati sve nervozniji”, prenosi The Nation Thailand.

Francuski čelnik pozvao je na “suradnju mnogih drugih ‘životinja'” i poziva na jedinstveni svjetski poredak.

Kazao je da se svijet suočava s prekretnicom u tri scenarija – rusko-ukrajinskom ratu, klimatskim promjenama i sukobu velesila. Sva tri potkopavaju globalni poredak, trgovinu i investicije, dodao je.

Zemlje moraju ponovno uspostaviti međunarodna pravila i multilateralizam kako bi formirale Novi svjetski poredak i održale globalni mir i stabilnost, rekao je na summitu izvršnih direktora, izvijestio je The Nation Thailand.

„Dinamička ravnoteža je najbolji način da nacije izbjegnu da budu prisiljene birati između supersila. Zemlje moraju težiti uključivom, održivom razvoju kako bi riješile nejednakost i nestabilnost” , rekao je Macron, te dodao: “Ti se natječeš, svi mi želimo pobijediti. Ali morate poštovati suverenitet onog drugog.”

“Siguran sam da je jedini način da imamo igru ​​u kojoj svi pobjeđuju suradnja i prihvaćanje da će svi članovi različitih regija ovog svijeta, učiniti svoj život lakšim i boljim na kraju dana”, dodao je Macron.

Macron je također rekao da Francuska ne vjeruje u hegemoniju, odnosno dominaciju SAD-a, već vjeruje u stabilnost i suradnju.

“Ne vjerujemo u hegemoniju. Ne vjerujemo u sukobe. Vjerujemo u stabilnost i suradnju kako bismo zajedno inovirali i ostvarili konkretne i pozitivne rezultate za naše ljude posvuda. Hvala vam na pažnji i možete računati na Francusku. Hvala vam.“

Macronove riječi odražavaju one koje je izgovorio američki predsjednik George HW Bush 1992. godine kada je zloglasno izjavio da je vrijeme za uvođenje Novog svjetskog poretka.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

3 KOMENTARI

 1. Otkrivenje 16:13-16
  1. Solunjanima 5:1-3
  Sefanija 2:1,2
  Mihej 4:12
  Joel 3:12-15
  Otkrivenje 17:11-14
  Otkrivenje 13:14-18
  Taj njihov NWO i Svjetska Vlada bi trebali prema Danijel 12:11, Otkrivenje 13:5 ….stupiti na globalnu scenu u jesen 2023. To će biti njihov vrhunac i brzi pad. Potom svijet juri u Sudnji dan. Međutim,Dan Suda, Harmagedon je Božji pravedni rat koji će zauvijek srušiti sotonski poredak. To je radosna vijest iz Evanđelja…

 2. Rotšildov isprdak
  on je samo lutak koji otvara usta, a mafija globalnog kulta govori umjesto njega..

  bivši Rotšildov bankarčić bio je malo poznat u francuskoj javnosti, kada ga je na skupu Bilderberga 2014. Rotšildov operativac, stara lopina Jacques Atali, predstavio okupljenoj mafiji, rekavši: ovo će biti slijedeći predsjednik Francuske..
  I tako je i bilo.
  2016. godinu uoči izbora, mafija polako plasira javnosti malo poznatog Macrona i on osniva pokret En marche… I svi mainstream mediji u vlasništvu globalnog kulta kabale, počinju reklamirati novog mladog političara, kao neku veliku novu nadu za Francusku…
  Iako su tada u početku nacionalna fronta i Marine Le Pen bili favoriti i imali veliku prednost u anketama.. ali gospodari koju vuku konce iza Macrona, malo po malo su preko svojih medija namještali da Macron i En Marche u anketama postaju sve jači..

  Zato da bi mafija plasirala novog političara i novu stranku, zato je mafija oslabila svoje dotadašnje 2 glavne vazalske stranke, Socijaliste i Republikance (UMP), tojest očito je naređeno njihovo povlačenje, da bi uvalili Macrona kao glavnog protivnika Marini Le Pem
  kada si lutak mafije globnalističkog kulta, -onda pobjeđuješ sa dvotrećinskom većinom. da bi banda, lakše mogla gurati nove zakone, i odluke, sve što požele.

  mjesec dana kasnije budu parlamenetrani izbori… ali Macron nema stranke.. jer En Marche je bio pokret..
  ali nema zime, kad ti je ćaća Rotšild i kad iza tebe stoji mafija globalističkog kulta. Dok si reko keks,, Macron za mjesec dana osniva stranku u prostornoj velikoj Francuskoj i sve podružnice u svim mjestima..
  I na parlamentarniom izborima, Macronova novosonovana stranaka opet naravno rasturi sa dvotrećinskom većinom– tako da mafija faktički ima slobodne ruke, u parlementu, donositi zakone i odluke, koje god poželi..

 3. ali što radi Macron na skupu ovog društvanca APEC?
  Kad Francuska nije tu članica..
  To je organizacije 21 države, koje imaju izlaz na Pacifik. Tihi ocean..
  Među su njima i 3 velike sile, Rusija, Kina i SAD, koje loše glume da su međusobno sukobljenje… dok ustavri sve 3 odlično surađuju na polju plandmeije, velikog reseta i planova digitalnog porobljavanaj beskorisnih izjelica

  ali i ovo je još jedan dokaz, da je i ova organizacija APEC u mreži istog globalističkog kulta., kao i G20, G7, BRICS i dve druge..
  sve drugo je kazalište za naivce

VEZANO

najnovije