Ponedjeljak, 22 travnja, 2024
NaslovnicaWake upGatesov plan o prekrivanju voća i povrća sredstvom koje izaziva rak

Gatesov plan o prekrivanju voća i povrća sredstvom koje izaziva rak

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Kill Bill

Planovi Billa Gatesa da truje hranu su se ubrzali. Nakon već razotkrivenog plana o prisiljavanju čovječanstva da prestane jesti meso i počne jesti njegovu sintetičku govedinu (koja sasvim slučajno uzrokuje turbo rak kod ljudi), Gates poduzima korake kako bi otrovao zalihe voća i povrća. 

Naime, Gates je razotkriven kako upumpava milijune dolara u plan da svo voće i povrće prekrije nevidljivim proizvodom koji se ne može ukloniti koliko god jako ga ribali.

Apeel Sciences je tvrtka koju financira Gates koja radi na razvoju novog proizvoda, Edipeel, „jestivog“ premaza za voće i povrće, za rješavanje navodne “krize” bacanja hrane.

Tako je, postoji još jedna takozvana kriza koju su izmislile elite koja zahtijeva njihovu hitnu intervenciju, kako bi čovječanstvo unijelo još više otrovnih kemikalija u sebe.

Prema izvješću Organizacije za hranu i poljoprivredu iz 2019., otprilike 14% svog voća i povrća proizvedenog za ljudsku prehranu gubi se ili baca između polja i supermarketa.

Ali ne brinite, Bill Gates ima rješenje za ovaj problem za koji nitko od nas nije znao što je uopće problem dok on nije rekao da jest.

Edipeel je opisan kao premaz bez boje, mirisa i okusa za voće i povrće koji je u potpunosti sastavljen od mješavine glicerolipida prehrambene kvalitete, dobivenih iz jestivih biljnih ulja, a Bill Gates nam obećava da je proizvod potpuno siguran za konzumaciju.

No, postoji jedan problem za Gatesov plan da Edipeel proda kao potpuno bezopasan. Naime, postoji lista podataka o toksičnosti ovog proizvoda za produljenje životnog vijeka voća i povrća, a upravo sada postaje viralan. Prema tablici s podacima, kemikalije koje Gates želi koristiti za premazivanje voća i povrća češće se koriste kao kemijska sredstva za čišćenje.

Gates nas sve želi mikrodozirati kemikalijama koje su toliko otrovne, prema tablici s podacima, da bi svatko tko dođe u kontakt s njima trebao, citirano: “nositi zaštitnu odjeću, rukavice, zaštitu za oči i lice.”

I prije nego što itko kaže da postoje sigurne granice za korištenje ovih kemikalija, tehnički list kaže da “Nema poznatih granica izloženosti za sastojak(e)”.

I svako “prolijevanje ili nekontrolirano ispuštanje u vodotoke mora se odmah prijaviti
Agenciji za zaštitu okoliša ili drugom odgovarajućem regulatornom tijelu.”

To su vrlo toksični sastojci, ali s obzirom na goleme iznose novca koji se upumpavaju u razvoj premaza, postoji ogromna količina medija koji hvale potencijal da se ukloni velika količina plastične ambalaže.

Lanci supermarketa iz Ujedinjenog Kraljevstva Tesco i Asda već isprobavaju proizvod, zajedno s proizvođačima avokada kako bi produljili rok trajanja svojih svježih proizvoda.

Većina zabrinutosti do sada je usredotočena na sigurnost proizvoda. No, jednako je zabrinjavajući nedostatak izbora za potrošače koji ne žele konzumirati proizvode obložene Edipeelom, budući da lanci supermarketa i drugi bivaju uvučeni u ovaj poduhvat.

Ovo je posebno zabrinjavajuće jer je premaz upravo odobren za upotrebu na organskim proizvodima u SAD-u, što dodatno smanjuje mogućnosti potrošača – a ne može se ukloniti čak ni ribanjem proizvoda.

Prema Apeelu, oni mogu dokazati da je njihov otrovni kemijski proizvod za čišćenje siguran za ljudsku konzumaciju ukazujući na provjere činjenica od strane već ionako osramoćenih provjerivača činjenica.

Nevjerojatno! Dakle, Apeel očekuje da svoje zdravlje i zdravlje svoje obitelji stavite u ruke osramoćenih provjerivača činjenica. Ne zaboravite, osobe koje provjeravaju činjenice nisu kvalificirane niti za jedno područje o kojem prosuđuju. Oni nisu znanstvenici, a većina njih nisu niti kvalificirani novinari, neki su i bez završene škole… Oni su jednostavno PR odjel mainstream medija, koji je u vlasništvu globalističke elite!

Dolazak Apeela na tržište podsjeća nas na brojne razloge za nepovjerenje u medije, kao i na brojne razloge za davanje prioriteta kupnji i konzumaciji lokalne, tradicionalno proizvedene hrane bez kemikalija gdje god je to moguće (ako je još uvijek moguće).

Ovo je još važnije budući da je WEF naredio vladama da izbace poljoprivrednike s njihove zemlje.

Sada prelaze na sljedeću fazu svog plana, koja uključuje preuzimanje kontrole nad svjetskom opskrbom hranom i njezino centraliziranje u divovskim središtima.

Nizozemski premijer Mark Rutte nedavno je izjavio da će Nizozemska biti ključni igrač u centraliziranim “globalnim središtima hrane” Svjetskog ekonomskog foruma.

Čovječanstvo se uspjelo prehraniti tijekom cijele ljudske povijesti bez globalističke organizacije koja centralizira kontrolu nad opskrbom hranom. Ne možemo im dopustiti da preuzmu kontrolu nad našom hranom, ma kakve izgovore imali o takozvanim krizama.

I trebali bismo izbjegavati lažno meso poput kuge.

Bill Gates i globalističke elite na WEF-u snažno su promovirali sintetičko meso kao rješenje za takozvane klimatske promjene.

Gates se udružio s Richardom Bransonom kako bi uložio desetke milijuna dolara u proizvodnju lažnog mesa. Prema Gatesu, zapadni svijet mora “mora u potpunosti prijeći na sintetičku govedinu.

Međutim, sada se pokazalo da ta lažna hrana uzrokuje rak putem besmrtnih staničnih linija korištenih za njezinu proizvodnju.

Ali postoji samo jedan problem za Billa Gatesa i njegove globalističke prijatelje. Na tragu smo im.

Ne zaboravite da je ovo čovjek koji je cjepiva protiv Covid-19 želio nazvati “konačnim rješenjem”. 

Narod se budi i zahvaljujući ljudima poput vas koji šire vijest o stvarnoj agendi elite, planovi globalista počinju pucati po šavovima.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije