Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiGeorge Soros objavio plan preuzimanja kontrole nad Zemljinom atmosferom u borbi protiv...

George Soros objavio plan preuzimanja kontrole nad Zemljinom atmosferom u borbi protiv „klimatskih promjena“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Dijabolični plan

George Soros, koji je ranije izjavio da iskreno vjeruje da je on “Bog koji je sve stvorio”, najavio je planove za preuzimanje kontrole nad Zemljinom atmosferom u borbi protiv “klimatskih promjena”.

Soros je u četvrtak govorio na Münchenskoj sigurnosnoj konferenciji i pohvalio se da je otkrio proces u kojem se bijeli oblaci stvaraju kako bi reflektirali sunčevu svjetlost od područja koja se zagrijavaju kako bi spriječili topljenje ledenih ploča. 

Topljenje ledenih ploča posebno na Grenlandu, tvrdio je, moglo bi uništiti ljudsku civilizaciju.

Ova ideja mogla bi stvoriti globalnu katastrofu koja bi rezultirala smrću milijuna ljudi i životinja. Čini se da Soros nije nimalo zabrinut zbog te mogućnosti, najavljujući da se oko plana konzultira s domorodačkim skupinama, ali ga ne zanimaju stavovi ostatka čovječanstva.

“Naša civilizacija je u opasnosti od kolapsa zbog neumoljivog napredovanja klimatskih promjena.

Otapanje grenlandskog ledenog pokrivača povećalo bi razinu oceana za sedam metara. To predstavlja prijetnju opstanku naše civilizacije. Nisam se htio pomiriti s tom sudbinom, pa sam pokušao saznati može li se išta učiniti da se to izbjegne.

Uputili su me na Sir Davida Kinga, klimatologa koji je bio glavni znanstveni savjetnik prijašnjih britanskih vlada.

Sir David King ima plan popraviti klimatski sustav. Želi ponovno stvoriti albedo efekt stvaranjem bijelih oblaka visoko iznad zemlje. Uz odgovarajuće znanstvene mjere zaštite i u dogovoru s lokalnim autohtonim zajednicama, ovaj bi projekt mogao pomoći u ponovnoj stabilizaciji arktičkog klimatskog sustava koji upravlja cijelim globalnim klimatskim sustavom.

Ukoliko ne promijenimo način na koji se nosimo s klimatskim promjenama, naša će civilizacija biti temeljito poremećena rastućim temperaturama koje će velike dijelove svijeta učiniti praktički nepodobnima za život.”

“Plan” za koji se zalažu Soros i King zove se solarni geoinženjering. Ova ideja neće spasiti civilizaciju, ali ima potencijal da je uništi.

Opasnosti solarnog geoinženjeringa su velike. Jedna studija pokazuje da bi ovakva vrsta inženjeringa mogla ugroziti divlje životinje. Provedba ove tehnologije ostavila bi vrste diljem svijeta nesposobne nositi se s promjenjivim uvjetima, uzrokujući masovno izumiranje.

Solarni geoinženjering također bi mogao dovesti do globalne gladi. Prema web stranici DowntoEarth, puštanje oblaka koje je stvorio čovjek u atmosferi iznad Arktika, kako predlaže Soros, imalo bi katastrofalne posljedice. To bi poremetilo monsune u Aziji i povećalo suše, osobito u Africi, ugrožavajući i izvore hrane i vode za dvije milijarde ljudi.

Budući da bi jedna zemlja mogla imati potencijal promijeniti klimu i potencijalno ubiti milijarde ljudi, to bi moglo dovesti do Trećeg svjetskog rata. Novi globalni rat s razmjenom nuklearnog oružja dokrajčio bi život na Zemlji.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

 1. na skupu MSC u Mikenu je i Bill gates…
  a tamo su došli i svi prdeži, svih 7 država regije: Plenković, Vučić, Đukanović, Kovačevski (makedonski premjer), Kurti(kosovski), Bojana Krišto(BiH), kao i slovenska ministrica predsjednica Nataša Pirc Musar i ministrica vanjskih poslova Tanja Fajon.. svi oni, izuzev ove Bojane, bili su već i u Davosu, prije nekoliko tjedana, na okultno-sotonističkom skupu WEF-a..
  a ovamo na domaćem terenu, ovi glumci 7 prdež-država u vlasništvu kulta, će opet mamlazima bacati kosti radzora, da se uvijek kolju međusobno
  pored toga, u Mikenu su sa Plenkovićem i Mario Banožić-ministar odbrane i Danijel Markić-šef SOA

 2. zaboravio sam još Kolindu i Grlić-Radmana, i oni su tamo na đavoljem okupu,
  kao i kineski ministar vanjskih poslova Wang Yi,
  kao i predstavnik Vatikana- nadbiskup Gallagher
  a tu je i njemački kardinal Reinhard Marx, koji je inače nekada također bio Švabov učenik u WEF-u…
  i još puno puno ološa

VEZANO

najnovije