Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaVijestiGeorgia Meloni nije ona za koju se predstavljala, sada je to sasvim...

Georgia Meloni nije ona za koju se predstavljala, sada je to sasvim jasno…

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Tehnokracija ide dalje…

Talijanska konzervativna premijerka Georgia Meloni vjerojatno će se okrenuti tehnokratima da popune ključna mjesta u kabinetu. Bila je uključena u populističku kampanju, ali se prebacuje na „tehnopopulizam“, opasnu mješavinu populizma i tehnokracije.

Iako je u svom pobjedničkom govoru obećavala uništenje Novog svjetskog poretka, takva retorika bila je očigledno kratkog daha.

Naime, kako je u srijedu rekla članovima svoje stranke, sljedeća talijanska vlada uključivat će osobe “visokog profila” koje možda neće biti karijerni političari.

Melonijeva stranka Braća Italije dovela je desničarski blok, uključujući Forza Italia i Ligu, do pobjede na općim izborima prošlog mjeseca, a započeli su i pregovori među saveznicima o ključnim poslovima u vladi.

“Polazna točka” za popunjavanje radnih mjesta su “kvalifikacije”, a ako to znači pronalaženje “najboljih kandidata izvan parlamenta, to sigurno neće biti problem”, rekla je Meloni na stranačkom sastanku, prvom nakon njezine pobjede na 25. rujna.

Uloga ministra gospodarstva općenito se smatra najvažnijom pozicijom koju je najteže popuniti, usred mračnih izgleda jer se očekuje da će se talijansko gospodarstvo smanjiti u trećem tromjesečju i nastaviti padati do sredine 2023.

Povezano: Nova talijanska premijerka obećava uništenje Novog svjetskog poretka!

Imena koja se opetovano spominju u talijanskim medijima uključuju dva tehnokrata: člana uprave Europske središnje banke Fabia Panettu i izvršnog direktora Morgan Stanleya Domenica Siniscalca, koji je već bio na toj poziciji prije 18 godina.

Međutim, Panetta je jasno dao do znanja da nije zainteresiran za posao i Meloni nije kontaktirala Siniscalca, rekli su Reutersu politički izvori.

Drugi kandidat o kojem se raspravlja, sadašnji ministar gospodarstva Daniele Franco odbacio je mogućnost ostanka, rekao je drugi politički izvor.

Nova administracija, koja bi mogla položiti zakletvu već ovog mjeseca, suočit će se s zastrašujućim popisom izazova, uključujući skok cijena energije, rat u Ukrajini i ponovno usporavanje gospodarstva.

Dakle, ono što se jedino pokazuje kao sigurna činjenica je da je „desnica“ preuzela vlast u Italiji. Prema nagovještajima iz drugih velikih europskih zemalja, sličan scenarij bi se moglo ponoviti i drugdje.

Zapitajte se tko je to uvijek kroz povijest profitirao od jake „desnice“ i tko su ti koji bi mogli stajati iza svega?

Provjeri/technocracy.news

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

1 KOMENTAR

 1. rekao sam prije koji tjedan ovdje u komentaru na onaj raniji članak o Đorđiji, da se ne treba nadati nikavim promjenama unutar sustava, To je nemoguće, jer sustav je pod kontrolom globalističkog kulta.

  Đorđija je podržavala lažnu plandemiju i cjepljenje i tu pada sve. finito. sve ostalo je odmah neuvjerljivo i gluma.

  osim toga zalaže se za još čvršće odnose sa SAD-om (čitaj: dubokom državom, ili kabalom, ili gospodarima globalističkog kulta)..
  a ono što sam tek nedavno još saznao o njoj, bila je članica ili je to još uvijek, thinka tanka “Aspen Institute”. To je još jedan od nekoliko think tankova Rockefellera i globalističkog kulta. U kojima se okupljaju mafijaši u službi kulta; političari, bankari, šefovi koncerna, urednici vodećih medija itd..

  I naravno ovo, da će ona sada kofol sastavljati tehonkratsku vladu, kofol nezavisnih stručnjaka, je isti otrcani trik, već viđen, ono kada je kult prije desetak godina, tada bio postavio svog čovjeka, starog bilderbegovca , goldman saksovu bankarčinu i masončinu, Marija Montija. da sastavi “tehnomenadžersku vladu”… Kao i prije nekoliko godina, nakon formiranja zajedničke vlade Salvinijeve Lege Nord i kofol nezavisnih anti-EU ljevičara “5 zvjezdica”. I za premjera su našli kofol nezavisnog, kofol stručnjaka Contea. Ubrzo se pokazalo da je “5 zvjezdica”, još jedan trojanski konj globalističke mafije, a također i Conte.. Koji su ubrzo okrenuli ploču i odjednom su počeli sprovoditi istu globalističku i pro-migracijsku politiku kao i prethodna vlada Anjelijevog bankarčića Renzija, koji je bio neka vrsta talijanskog Macrona.

  kada su zvjezdičari i Conte, pokazali svoje pravo lice, zato je i pukla ta vlada Salvinija i zvjezdičara… nakon samo 2 godine
  a gospodari Italije su onda kao “spas” izvadili iz šešira, još većeg mafijaša i bankarčinu od Montija- teškog kriminalca Marija Draghija..
  Italija je ustvari beznadežan slučaj. Potpuno u raljama kulta i masonskih loža, koje su tu odavno jake i to je čak poznato i u mainstream medijima.
  a to pokazuje i ovo, ova dvojica koji se u članku spominju kao budući ministri, dva bankarska bandita u službi kulta, jedan iz ECB-a, drugi iz velike lihvarske banke Morgan Stanley, -jedne od Rokefelerovih velikih banaka, i jedne od najvećih u SAD-u i svijetu

  Plandemija je ustvari potpuno unišila Italiju. Italija je šaptom pala. Talijani su se u plandemiji pokazali kao europski Kinezi. najposlušniji i najdebilniji narod Europe, koji skoro da nije davao otpor fašističkim mjerama plandemije, koje su u Italiji, uz Austriju, bile najstrožije u Europi.
  Možda sam preoštar i možda griješim, ali imam utisak, da Talijani ni do danas nisu shvatili inscenirano horor kazalište plandemije tada u travnju 2020. u sjevernoj Italiji… Ono kada su vojni kamioni pred kamerama odvozili kofol leševe kofol mrtvih od kofol korone i kad je baš u Italiji, tada napravljen pravi masovni pokolj starih ljudi, sa mjerama WHO-a, nasilinim stavljanjima na respirator i slično..
  oni još uopće nisu shvatili, da ista banditska ekipa, koja je u zadnjih 15-ak godina opljačkala Italiju, nabila joj lihvarski dug par stotina milijuna eura, slično kaoi Grčkoj i uništila nekad jaku ekonomsku i industrijsku državu-Italiju, da je ta ista ekipa onda dokrajačila Italiju u plandemiji i da se ta ista ekipa opet nudi kao spasitelj, na razne načine sa raznim trikovima…

  Ova Đorđija je još jedna prodvačica magle i “nakupac”, kao i Putin i Orban…
  Sada ona udara u tipičnu pseudo-desničarsku spiku, obranu od migracije i ostalo bla, bla, bla..

  Sličan spin kao i ona njemačka kvazi desničarka i lezbača, Alice Weidel, čelnica AFD-a, bivša menadžerica u Goldman Saksu.

  međutim, opet se pokazalo, koliki je debilizam širokih narodnih masa.. koji padaju na ovakve glumce i “nakupce”. i vjeruju da su Orban ili Putin stvarni borci za tradicionalne obiteljske vrijednosti i protiv NWO-a.. začas zaboravljeno da su i njih dvojica u Mađarskoj i Rusiji, sprovodili totalitarmne mjere plandemije i pritisak na cjepljenje…

VEZANO

najnovije