Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upGlobalisti će posjedovati Ukrajinu nakon što je Zelenski preda WEF-u

Globalisti će posjedovati Ukrajinu nakon što je Zelenski preda WEF-u

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Primopredaja

Svjesno ili ne, ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski sprema se predati ljude svoje zemlje kabali globalista željnih moći koji će iskorištavati resurse i imovinu, ali i ljude u toj zemlji narednih desetljeća.

Prema The Post Millennialukrajinski predsjednik najavio je u srijedu da će prisustvovati Svjetskom gospodarskom forumu u Davosu u Švicarskoj u siječnju, gdje planira potpisati ugovore o zajmu s financijskim behemotom Blackrockom za obnovu zemlje nakon rata s Rusijom, koji se ne nazire.

“Volodimir Zelenski i Larry Fink dogovorili su se da će se u bliskoj budućnosti usredotočiti na koordinaciju napora svih potencijalnih ulagača i sudionika u obnovi naše zemlje, usmjeravajući ulaganja u najrelevantnije i najutjecajnije sektore ukrajinskog gospodarstva”, navodi se u online objavi.

“Stručnjaci ove tvrtke već pomažu Ukrajini u strukturiranju fonda za obnovu naše države”, rekao je Zelenski u večernjem obraćanju naciji, prenosi Bloomberg News.

“U skladu s preliminarnim sporazumima postignutim ranije ove godine između šefa države i Larryja Finka, tim BlackRocka već nekoliko mjeseci radi na projektu savjetovanja ukrajinske vlade o tome kako strukturirati sredstva za obnovu zemlje”stoji u objavi na službenoj stranici ukrajinskog predsjednika. Također, u objavi stoji da su se obojica “složili da će se u bliskoj budućnosti usredotočiti na koordinaciju napora svih potencijalnih ulagača i sudionika u obnovi naše zemlje, usmjeravajući ulaganja u najrelevantnije i najutjecajnije sektore ukrajinskog gospodarstva”.

“Tijekom razgovora naglašeno je da određeni čelnici BlackRocka planiraju posjetiti Ukrajinu u novoj godini”, navodi se dalje u objavi. “Predsjednik je zahvalio Larryju Finku na radu stručnog tima koji je BlackRock dodijelio da savjetuje o strukturiranju projekata obnove.”

Dok su deseci milijuna ljudi diljem svijeta dugo sumnjali da su Svjetski ekonomski forum i njegov osnivač Klaus Schwab samo paravan za globalnu dominaciju, njihove su sumnje nedavno potvrđene.

U intervjuu na kineskoj državnoj televiziji, Schwab je konačno skinuo masku kada je pohvalio autoritarni komunistički režim i nazvao ga “uzorom” za sve zemlje.

Kako je izvijestio Fox News Digital:

„Schwab (84), dao je ove komentare tijekom intervjua s Tian Weijem iz CGTN-a na marginama prošlotjednog sastanka izvršnih direktora APEC-a u Bangkoku, Tajland. 

Schwab je rekao da poštuje ‘ogromna’ postignuća Kine u modernizaciji gospodarstva u posljednjih 40 godina. 

‘Mislim da je to uzor za mnoge zemlje’, rekao je Schwab pretvarajući se da vjeruje u ‘demokraciju’ dodajući da svaka zemlja treba sama odlučiti kakav će sustav upravljanja njeni građani izabrati.

‘Mislim da bismo trebali biti vrlo oprezni u nametanju sustava. Ali kineski model svakako je vrlo atraktivan model za veliki broj zemalja’, dodao je Schwab.“

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: screenshot

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

VEZANO

najnovije