Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeGlobalisti i gospodari iz sjene žele uništiti svaki segment društva, pa i...

Globalisti i gospodari iz sjene žele uništiti svaki segment društva, pa i sport

Vrlo je izgledno kako ste na ove stranice došli jer ste shvatili kako prave istine nema u main stream narativu kojeg vam gotovo nasilu guraju pod nos iz dana u dan. Sad vam je, pored ostalog, potpuno jasno da oni ne žele vidjeti sreću na vašim licima, jer iz nje proizlazi i vaše zdravlje, a s obzirom da vas ne žele zdrave pokušat će uništiti svaki segment vašeg života koji doprinosi tome, pa čak i nešto potpuno banalno poput sporta.

Već smo pisali o mračnoj i gotovo potpuno orwellovskoj atmosferi u kojoj su održane Olimpijske igre u Tokiju, koje su bile lišene uobičajenih i normalnih scena krcatih stadiona i sportskih borilišta, na kojima ljudi uživaju u gledanju i bodrenju svojih nacionalnih sportskih „gladijatora“.

Najnoviji uradak u režiji prije spomenute gospode dolazi iz Sao Paula u Brazilu, gdje su u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u nogometu iduće godine u Kataru, svoju međusobnu utakmicu trebale odigrati dvije reprezentacije iz samog vrha svjetskog nogometa, Brazil i Argentina.

Utakmica je započela, a nakon šest minuta odigranog susreta započinje predstava o kojoj danas izvještavaju svi svjetski mediji.

Izvor: YouTube (NugoBasilaiaa)

Naime, nekoliko brazilskih „covid-agenata“ (pazi! covid-agenata!) upalo je na teren i sudac je morao prekinuti susret. Razlog upada „covid-agenata“ je, pazi sad, sumnja da su četvorica argentinskih igrača prekršila „covid-protokol“. Oni su navodno zdravstvenim vlastima predali lažnu dokumentaciju, koja nije bila u skladu s protokolima te zemlje u borbi s nevidljivim neprijateljem.

Igrači Brazila, Martinez, Buendia, Romero i Lo Celso, a koji svi igraju u prvoj engleskoj lizi, prema ovim suludim protokolima, trebali su odraditi dvotjednu karantenu da bi izašli na travnjak. Anvisa, tijelo brazilskog ministarstva zdravstva zatražilo je deportaciju četvorice igrača!

Svi main stream mediji danas se jednoglasno i licemjerno pitaju „kako je moguće da je susret uopće započeo“ ako su tri od četiri optužena Argentinca bila u sastavu svoje momčadi na početku utakmice, te zašto nisu bila ranije deportirana ako se zna da su tri dana u Brazilu.

Sada je i vama odgovor na ovo pitanje potpuno jasan. Cilj ove akcije nije bio zdravstvene naravi, kao što nije niti čitave ove plandemije, nego odigravanje „dramske scene“ koja će poslužiti kao pokazna vježba za čitavi sportski svijet. Vidite, kad ovo možemo napraviti najvećima, možemo svima…

Nećete uspjeti bagro! Ono što svatko od nas može napraviti je okrenuti leđa ovim novo nenormalnim pravilima i protokolima, okrenuti leđa svim organizatorima sportskih natjecanja koji su savili kičmu pred zdravstvenim fašizmom i pronaći sportsku sreću u nekim drugačijim, normalnim okvirima.

I zapamtite, osmjeh na našim licima, poraz je čizme koja nas gazi!

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije